Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
~NIA~ napisal/-a:MissRap napisal/-a:POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP
me zanima kak bo blo ko bojo sam še 4je ostal v baru, oz.na konc sam še 2. mislem kr neki ti črni pa beli...
Sej od včeraj ni več skupin.
LP
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
ne vem ce je tole ze kdo prilepil...ne da se mi brat za nazaj...
http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm
http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz mislim, da je tole Mitjevo napizdevanje povsem UPRAVIČENO. Jaz sama nisem ravno za Klemna navijala, ampak to kar so vceraj na POP-u naredili je RES NEFER!!! Ne toliko do Klemna, kot do nas potrošnikov. Kot vem, so vedno oglaševali, da gledalci odločamo, kdo ostane in kdo ne, včeraj pa... Mene je minilo, da bi gledala, ker se na Pop-u delajo norca z nas!!!!
Za dežjem pride blato...
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
no ja, še moje skromno mnenje:
fora bara je, da se fajn poigra s psiho tekmovalcev in seveda gledalcev. in potem pač pridemo do raznih zaključkov, ki morda držijo, morda pa ne. pač je igra, nič ne mormo pomagat.
men je tut klemna žal, če pa bi recimo se kaj takega zgodilo jerneju ali žigi, pa nisem ravno ziher, da bi bil tak đumbus. ker pač zdaj po petih tednih mamo izoblikovana določena mnenja in za tistim, ki bi si resnično zaslužil brco v rit, ne bi "žalovali".
je pa tut res, da če ne bi blo teh skupin, verjetno nihče ne bi bil pozoren na razno razne "i've got a lot of money" frende.
pa s temle bojkotom po mojem tut nič ne bo (do sedaj sem bojkotirala vse sobote , zakaj bi glasovala, če bodo to itak storili drugi? )
upam, da se bo klemnova napoved uresničla in bodo odpeketali po takšnem vrstnem redu, kot ga je sam (na)povedal.
ps: pa mirne živce!
fora bara je, da se fajn poigra s psiho tekmovalcev in seveda gledalcev. in potem pač pridemo do raznih zaključkov, ki morda držijo, morda pa ne. pač je igra, nič ne mormo pomagat.
men je tut klemna žal, če pa bi recimo se kaj takega zgodilo jerneju ali žigi, pa nisem ravno ziher, da bi bil tak đumbus. ker pač zdaj po petih tednih mamo izoblikovana določena mnenja in za tistim, ki bi si resnično zaslužil brco v rit, ne bi "žalovali".
je pa tut res, da če ne bi blo teh skupin, verjetno nihče ne bi bil pozoren na razno razne "i've got a lot of money" frende.
pa s temle bojkotom po mojem tut nič ne bo (do sedaj sem bojkotirala vse sobote , zakaj bi glasovala, če bodo to itak storili drugi? )
upam, da se bo klemnova napoved uresničla in bodo odpeketali po takšnem vrstnem redu, kot ga je sam (na)povedal.
ps: pa mirne živce!
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
MissRap napisal/-a:POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP
Namen resničnostih šovov ni ta, da bi se folk med sabo štekal ampak da se na pol pobijejo. Bar ni nč druzga kot psihološki experiment, barovci pa bele miške pod nadzorom.
Kdor je gledu film Das experiment ve, kaj je fora.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
žSmreka napisal/-a:MissRap napisal/-a:POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP
Namen resničnostih šovov ni ta, da bi se folk med sabo štekal ampak da se na pol pobijejo. Bar ni nč druzga kot psihološki experiment, barovci pa bele miške pod nadzorom.
Kdor je gledu film Das experiment ve, kaj je fora.
s tem da si js ne predstavljam kaj bi se šele v tem primeru zgodil, da bi žiga odigral vlogo paznika...
Always look on the bright side of life!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Dagi napisal/-a:jagodka85 napisal/-a::rofl: kakšna razlaga za razkritje gregorjevega tička
js nimam kartice... a lah vseen zvem...
ja normalno
reku je, da si je hotu dat majco za hlače in je zato dal hlače dol, majco za hlače in ravno takrt je uletu gašperček-vrjetno kamerman, in ga posnel z tičkom zuni... punca je bla pa tm, k ji je blo slabo in se je pršla z vodo polit po glavi
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
jagodka85 napisal/-a:Dagi napisal/-a:jagodka85 napisal/-a::rofl: kakšna razlaga za razkritje gregorjevega tička
js nimam kartice... a lah vseen zvem...
ja normalno
reku je, da si je hotu dat majco za hlače in je zato dal hlače dol, majco za hlače in ravno takrt je uletu gašperček-vrjetno kamerman, in ga posnel z tičkom zuni... punca je bla pa tm, k ji je blo slabo in se je pršla z vodo polit po glavi
aha..........
Always look on the bright side of life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov