Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 02. Nov. 2006 8:35

No da se mal raznežte pa pomirite:

http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083330

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 02. Nov. 2006 8:49

Men je blo najbl smešn k je Jernej včeri v oddaji reku, da so vsi ti njegovi frendi k pridejo in na veliko zapravljajo pošten folk in, da garajo po cele dneve.

Jest bi pa rekla, da tist, ki gara za denar ga pol nebo stran metal tko, da šampanjc po tleh poliva in se neki preserava :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 02. Nov. 2006 9:05

Evo, se tocna stran od tistega clanka.

http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Nov. 2006 9:27

Kaka beda... Sploh ne razumem kak so lahko to naredili ze zaradi tega, ker naj bi tista skupina ki zmaga imela imuniteto in tako ne bi nihce od njih sel na stol. Zdaj pa bota na stolu celo dva njihova... Saj vem da je vse samo igra in so ze prej na popu delali razlike (npr. zigov rumen karton), ampak to pa je podn... Po mojem da sploh ne bo potreben noben bojkot, ker itak noben ne bo vec gledal ker so bedni totalno ..
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 02. Nov. 2006 9:29

S tem se čist strinjam. Klemen je bil zadnji ki si je to zaslužu! Zakaj pa tega lan ni blo?! Ker jim je blo v interesu, da zmaga Andrej in zdj jim je da zmaga al Jernej al pa Žiga... POP TV me je ful razočaru. Aja pa še to Pop dobi keš čist samo od glasovanja v soboto pa za nalogo pa seveda od reklam tekom oddaj... Oni od zaslužka v Baru in drugih stvari ne dobi NIČ! Tko da načeloma je njim vseen če je bar usak dna čist prazen, dokler folk glasuje jih ne zanima. Js sm odkar je letos Bar glasvala samo 1x , ko je bil na stolu Klemen. Zdj pa mi je useen za ta kurčev bar...
Če nisi del rešitve, si del problema.
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 02. Nov. 2006 9:35

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 9:49

jst se tud močno strinjam z gornjim pismom glede bojkota... ampak dvomim da bo dosegel svoj namen... folk je namreč še zmeri čist preveč usekan na ta Bar...

še posebi utemeljen se mi zdi tist del pisma, ki govori o tem, da naj bi mi, samo in edino MI GLEDALCI odločal kdo bo zapustu Bar... in ker mi tega očitno ne počnemo po njihovem načrtu se grejo tako zahrbtno igro, da pod pretvezo enih brezveznih kuvert vžejo ven tisto osebo, ki je prepametna za njihove natege... in ki edina ne podleže vsesplošnemu razvratu k je zgleda za glup poptv edin magnet, s kterim lahk pritegnejo gledalce :roll: ... res se mi smiljo... še posebi un scenarist ali več njih, k so s svojo domišlijo na na stopni enga bebca ala Žiga...

in kot sem že enkrat rekla... res gre samo za igro in res se je brezveze preveč usajat pa sekirat, ampak to velja dokler se spoštujejo ena pravila igre... ta pa je včer pop prov zahrbno in pokvarjeno prilagodil svojim interesom... res dost žalostn, da se morjo spuščat na tak nizek nivo ker drgač ne znajo pritegnit gledalcev
The secret of success is consistency of purpose.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 02. Nov. 2006 9:59

Po moje so se za to potezo odločili saj bi pol beli prevladali, ki se jim je pridružil Klemnen. Jih je bilo številčno preveč. 5:3. Se pravi se znebijo Klemna in pa še enega, saj je jasno da bo Žiga dal dva iz belih na stol.
Pol bodo moči 3:3, če ne pride noben nov- če pa pride kdo nov je pa vseeno lahko tudi na starni bivših črnih in se lahko znebijo belih.

Če ne pride noben not pa so sile izenačene in pol spet lahko manipulirajo s kakimi kuvertami in podobnimi forami.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 02. Nov. 2006 10:03

na stolu bosta pa verjetno Špela pa Emil ... da se Špele načrtno znebijo tako, da ji na drugo stran postavijo najmočnejšega in to je emil ... mah, men je tko žou Klemna, sam po drugi strani je pa tok mirn, tko k Gašper, nič akcije, nič ... prou dolgočasen je :nein: ... men je bol fajn gledat Gregorjevega lulčka, k je itak skoz zuni :lach: , pa Žigovo vpitje in pametne izjave Jerneja (jao, nej ga en pošle na učenje slovenščine - če se jo je Emil lahko nauču, pa je Bosanc, bi se jo lahko tudi Jernej, ki je (baje) Slovenec - sramota, da pri 23ih še vedno ne znaš slovensko ne govort, kaj šele pisat :roll: ) .... Špela pa pomoje niti ni tok zatežena ... sam posebna je ... če ji kej ne paše, dvigne nos, če ji je pa kul, se pa pomoje čist uživi v situacijo ... sej s Tino prou luštn sodelujeta ... Bojana pa tut ni ravno retorično močna ... mogoče bi bilo bolje, da se manj lupčka, pa raj kako Špelino knjigo prebere - za bogatitev besednega zaklada ;)
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 02. Nov. 2006 10:04

Hocete cifro od Gorazda Slaka?? :lol:

Res so prasci tile na POP tv. Ce bi v kuverti pisalo, da odhajata Jernej in Ziga se niti ne bi sekirala, ampak Klemen si pa tega res ni zasluzil.
Tiffany22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiffany22 » 02. Nov. 2006 10:07

Bojkota ne bodo nikoli dosegli. Preveč folka gleda samo sobotne oddaje in pa fani svojih bodo zmeraj glasovali. Tako da je to mlatenje prazne slame. Pop tv dela vse v pride večji gledanosti, tukaj ni točno določenih pravil igre, zato lahko počnejo, kar hočejo. Oni sestavljajo pravila igre, igra je pač takšna kot je, kruta za njih, pa zato toliko bolj zanimiva za nas. Samo poglejte, zdaj se dva dni samo o tem govori, kako je Klemen zapustil bar. To pa pomeni, da folk spremllja in gleda. In to je njihov namen! Sama bom še naprej gledla bar, glasovala pa itak že prej nisem. Kaj morem, večja drama je, bolj je zanimivo! :D
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 02. Nov. 2006 10:09

uršy napisal/-a:Pa kaj vsi vzemate dogajanje v Baru tko osebno in se prou sekirate zarad tega.....to je vendar ena igrca, k more bit čim bl nepredvidljiva, da folk gleda .... in te teorije o raznih zarotah so čist mem - boli une popovce k****, kdo bo zmagu, važn, da oni keš potegnejo .... sej za to pa organizirajo tak šov :)

Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn :roll: ...

....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl boli :lol: je pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil :D ...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco :?

Zanimivo kako lahko obsojaš ljudi, ki si jih vidla le na televiziji pa niso spregovorili niti ene besede (njegove frende namreč).
Kupli so za pit, plačali.. kaj je pol važno kaj s tistim delajo? Poanta je, da prnesejo keš v bajto..
Drugače bi pa rada vidla enega "kmetavza" (kot si se ti izrazla, čeprav ne vem od kdaj je človek, "ki dela cele dneve pa nima kam s kešom" majn vredn"), ki se vozi s takim avtom kot oni in ki ima toliko plače, da mu ni problem tam pustiti nekaj sto tisočakov.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 02. Nov. 2006 10:09

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 10:12

Lastovica napisal/-a:Hocete cifro od Gorazda Slaka??

ja pa še od unga wannabe american kretena Donalda Ducka... alias Donalda Rožnega :twisted:

drgač pa ja, men se tud zdi Špela čist kul... velik bl kt npr. Bojana, k po moje še pr 80ih nau vedla kva nej počne sama s sabo :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 02. Nov. 2006 10:15

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov