Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Sep. 2006 14:25

buffy-ann napisal/-a:Drugač si jih pa nekak nisem zapomnila po imenih. ... Pa Tamara - na pol Makedonka- o njej so ble razne debate v smislu kaj neki je to za eno bitje itd., ampak je meni faca, pa ne vem kaj naj bi blo z njeno faco narobe? Men je simpatična, malo močnejša, ali ok.

Hehe, jz si jih tut nisem zapomnila po imenih, sm si odprla plonk stran na 24ur.com k so slikce & imena. Tamara mi je en tak nasmejan simpatičen buhtelj :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 24. Sep. 2006 14:28

Lastovica napisal/-a:
Ewchk napisal/-a:Maja je ista k Alma... Iz profila je res čist ista! Kr neki... Pomoje se bo on s Petro ful kregala kr hočta bit obe najlepši in oh in sploh...

Zakaj pa se ti zdi, da hoce bit Maja najlepsa?? Meni je vceraj delovala cist skulirano in simpaticno. Cisto nasprotje Petre, ki je pa res skoz neki civkala s svojim nadleznim glasom.

Se strinjam z Lastovico.
Ija, ja uspelo mi je ostati pred tv-jem do konca.
Sem se pa skoraj polulala od smeha, ko so predstvljali one družine, ki jim je Bar I. kao spremenil življenje. Smeh do solz. Res. :rofl:
Nisem mogla verejti, da lahko obstajajo takšni ljudje; ... no, ja ... naj jim bo.
Drugače pa ta Petra totalen polom. :tot: "Vsko jutro imam problem, ker nevem kaj obleči, zaradi prevelike izbire." Bruhuuhu.
Žiga tudi ... brez komentarja. Njegova mami pa tudi takšno izjavi:"Nudiva mu veliko, ampak lahko bi mu še veliko več." ... jao, bože moj, doma pa ima miiiiljon copat, čevjev & miljon omar z nevmkoliko oblek. Svašta.
Predstavil se je pa tudi super:"Sem Žiga in furam svoje štampiljke." Jaoooo. :alien:
Em, ja Tina se mi je zdela luškana & nekak precej preprosta; nekaj podobnega se mi zdita tudi Špela in Maja.
Tisti vojak je tudi :stupid: ... Klemen z frizuro itak zmaga; se je prav videlo, da je "prisiljen" v to ohinsploh fancy frizurco.
Tamara z ono makedonsko pesmijo; brez komentarja. Nevem, mene ni nikakor navdušila.
Bojana je odštekana z frizuro & ji paše. Mogoče bo ok.
Gašper pa mi je nekak še najbolj ok med fanti.

V glavnem ... jaz sem se nasmejala do solz.
Zdi se mi (kot je bejbika že napisala), da bo to en reeeees velik kokošnjak; poln pravih kokoši in petelinčkov. :lach:
In na koncu sem rekla:"Hvala bogu, da sem normalna". :P
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 24. Sep. 2006 14:34

Ja tiste družine, ki jim je bar spremenu so pa res en sam smeh. ne morš noooo :eek: :rofl:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 24. Sep. 2006 14:43

Ta Petra je sicer ful luštna, ampak IQ ma pa tam nekje okoli 4 :) vsaj včeraj je tak delovala :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 24. Sep. 2006 14:50

joj men je bla una mami všeč od enga, k je rekla da če ji bo sramoto delal, da bo pršla direkt v bar pa ga sklaftala..pa pol preden je šel v avto je spet ponovila...je bla pa original, ej!
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 24. Sep. 2006 14:53

bejbika napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:joj men je bla una mami všeč od enga, k je rekla da če ji bo sramoto delal, da bo pršla direkt v bar pa ga sklaftala..pa pol preden je šel v avto je spet ponovila...je bla pa original, ej!

ta je zmaga ... una od vojaka ... :rofl:
mama rulaš :rofl:

Še pol k je šou u tist avto mu je nek ful žugala s prsti :rofl:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 24. Sep. 2006 15:12

laram napisal/-a:Tamara z ono makedonsko pesmijo; brez komentarja. Nevem, mene ni nikakor navdušila.

Ta komad je drugač glasovno ful težek za pet in kapo dol vsakmu k ga zna zapet (btw mene je čist navdušla). Ampak sej, če ne poznaš ozadje te pesmi itak nemorš govort...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 24. Sep. 2006 15:17

Tamara ma itak ful dober glas, to pa je treba priznat :)
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 24. Sep. 2006 15:23

Luna C napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:
buffy-ann napisal/-a:Drugač si jih pa nekak nisem zapomnila po imenih. ... Pa Tamara - na pol Makedonka- o njej so ble razne debate v smislu kaj neki je to za eno bitje itd., ampak je meni faca, pa ne vem kaj naj bi blo z njeno faco narobe? Men je simpatična, malo močnejša, ali ok.

Hehe, jz si jih tut nisem zapomnila po imenih, sm si odprla plonk stran na 24ur.com k so slikce & imena. Tamara mi je en tak nasmejan simpatičen buhtelj :)

zanimivo.. res redkokomu se zdi ona vredu v real life-u ;) RES redkokomu :D če SPLOH komu :P

Ma jaz nje ne poznam osebno, mi je tud vseeno kakšna je, ampak tam mi je bla čist ok, so mi ble druge punce dost bolj anti. Pa pela mi je tud lepo.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 24. Sep. 2006 17:32

pa kako ste si lah tok hitr imena zapomnl...svašta
kera je zdej špela?
nč jasn
men je sam una petra glupa res s tistim svojim smehom, pa un mamin sinko polizani s štampiljko..prou gniu je...sej ej biu on tisti k je skoz govoru-hudo hudo, une niso tok...pa to je sam zato govoru k ni vedu kaj bi druzga reku, pač pomanjkanje besednega zaklada
una mariborčanka na konc mi jekr kul, ma pa iste leggins k jst, sm si jih že lani kupla, pa nism mela s čem, tako oblekco bi rabla...sam zdej nau več fora k je že ona zreklamerala :?
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 24. Sep. 2006 17:32

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 24. Sep. 2006 17:53

Men un primorc tooolk prevec govori... U fletu je sam njega slisat :roll:
Pa kake bolane ideje za otvoritvenu zur :roll: Horror!!! Da bi se deci nastimal u babe in obratno... jao jao... Js bi nardila na njihovem mestu kak tematski vecer rajs... Afrika, Jamaica, reagge, al pa kej podobnega....
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 24. Sep. 2006 17:55

hehe nutelca ti kr poročej dokler si jst ne omislim svoje kartice :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 24. Sep. 2006 17:57

hahaha... vidim, da sta petra in žiga nardila najslabši prvi vtis od tekmovalcev :D :D

gregor je pa kopija mišota... majhen in mišičast, ma celo podobno frizuro (če ne, celo enake) :?
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 24. Sep. 2006 18:17

Tamara je res v živo antipatična,in je noben ne mara. Je bla moja sošolka v osnovni šoli :S jaz je sicer nikoli nisem marala. Mi je pa zdej po tv-ju delovala čist drugače kot v živo... =)

p.s.
zelo rada žali ljudi =/

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov