Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Nov. 2006 18:49

Če na koncu zmaga Žiga al pa Jerry bom tud jz kkšen klic opravla. Ker men se vse tole skupi res ne zdi pošteno. Gaber skoz pomaga unima podlasicama, tko kot je lan Mišu. Sam ok, lan sem še zastopla zakaj, letos mi pa pol moškega spolnega organa ni jasno zakaj zaboga :?:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 18:49

mah .. meni je glavno da se čim prej znebijo tote črne skupine!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 01. Nov. 2006 19:07

puma napisal/-a:
dean444 napisal/-a:Ej koverte se da zamenjat in danes ko so bli barovci v bachusu, kamere v stanovanju niso delele. Se pravi da so skor sigurno bile zamenjane- se pravi sprememba da so zmagali beli. Pol pa ta šok da so vrgli Klemna vn in pol da ni skupin in da odloča tisti ki je zgubil.
Po moje popolna režija.

ne morem verjet, da so res take hijene :evil:

ja res ej, tud jst mislm da so ble te kuverte lahk stokrat zamenjane vmes... pa tud če ne bi ble... človk ne more verjet da se pri enem takem šovu neka tv lahk spusti tko nizk oz. da so lahk tko pokvarjeni :evil: ... pa ok, res je samo igra, sam če se že grejo take zadeve nej vsaj špilajo po enih fer pravilih ne pa tko podmuklo (bohve kakšno mafijo mata za sabo unedve pederčine :roll: )... ker če že požrem to, da je pač eden od črnih letu dam po hitrem postopku nit slučajno ni sprejemljiv, da potem za nagrado ker so zgubl, nek tadrug od črnih odloč kdo bo šel na OBA vroča stola :roll: ... človk prov nima besed kakšne ogabne z IQ na nuli riti si sprot zmišlujejo ena kvazipravila :stupid: ... prov zafržmagal so se mi

ps. bojana se mi je pa tud tok zamerla (kriva al ne), da zarad mene zdej lahk nasledna leti ven (ok takoj po toplovodarjih :twisted: ) ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 01. Nov. 2006 19:09

Ewchk napisal/-a:škoda k niso beli zgubl... Špela bi že spakerala, žiga pa jernej bi bla pa na stolu.

Tole bi blo pa sploh idealno.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MorningStar » 01. Nov. 2006 19:09

tista k je rekla da so minuse podeljeval,pa šele pol zvedel,kaj se bo zgodil,to ni res..prvo so zvedel kaj se bo nardil s tistim k ma največ minusov

To je bilo najbrž meni namenjeno...

MorningStar napisal/-a:Jaz ne verjamem, da je bilo karkoli zrežirano s strani popa. Kuverte so bile že zdavnaj postavljene in v tem času se ni moglo predvidet kdo bo zmagoval tri, štiri tedne in da se bo v času odpiranja kuvert vse obrnilo. Pač je tak splet naključij, smole/sreče. Beli so že ob dveh izvedeli, da so zmagali. Pluse in minuse so potalali tako kot so jih in šele nato izvedeli, kaj bo s tistim, ki dobi največ plusov. Glede minusov pa močno dvomim, da bi se kako drugače odločili.

Sem napisala mogoče malo zmedeno ampak mislim, da ne bi bilo razlike kdaj bi zvedeli kaj in kako.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Nov. 2006 19:10

Ewchk napisal/-a:škoda k niso beli zgubl... Špela bi že spakerala, žiga pa jernej bi bla pa na stolu.

Ja tole bi blo res boljš. Ker Špela bi 100% šla, pa vsaj eden od unih2, bi bil na stolu, in bi šu sigurno ven, en sam pa nebi nč mogu, ker bi bil en navaden lolek.

Te2 sta kot uni pretepači. En sam ne more nč, ko jih je pa vč skupej so pa vsi pogumni :?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Sspela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sspela » 01. Nov. 2006 19:10

nemorm vrjet! :( zihr je blo vse zrezirano...:(kr neki res ... zgleda da bosta ziga in jerry se kr dolg v baru
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 01. Nov. 2006 19:13

MissRap napisal/-a:
Kar se je zgodilo dns ni nč Žiga kriv.
Pač dal je - Klemnu kot še ostala 2.
LP

Ženska ti si prfuknena ej res kaj ti ni jasn.Ne rečm,da ,sama nism nikol rekla
kej dobrga o Žigatu mi je biu tut ql sam use do mej zdravega okusa.Ne vem a si zadrogirana,pijana pod uplivom nečesa,ker člouk k ma saj mal zdrave pameti vid,da je žiga omejen in ne ve kaj bi sam s sabo....Dej skuliri se!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 19:14

meni se belinkoti smilijo .. kar naprej doživljajo neke čustvene pretrese
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 01. Nov. 2006 19:16

*LittleBug* napisal/-a:
MissRap napisal/-a:
LP

kej dobrga o Žigatu mi je biu tut ql sam use do mej zdravega okusa.Ne vem a si zadrogirana,pijana pod uplivom nečesa,ker člouk k ma saj mal zdrave pameti vid,da je žiga omejen in ne ve kaj bi sam s sabo....Dej skuliri se!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Torej povej ti zakaj je Žiga kriv,da je šou Klemen vn?
LP
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 01. Nov. 2006 19:20

MissRap napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:
MissRap napisal/-a:
LP

LP

Pa to je letel na use tvoje glupe poste k si jih kadarkol napisala u to temo.K ga zagovarjaš pa sploh ne veš kaj pišš.Ker nimaš SRCA NE MOŽGANOU!!!!To je use!Lp Lp Lp Lp Lp :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 01. Nov. 2006 19:22

Sam še enkrat vidim v kateremkoli postu kakšno žaljivo besedo med uporabniki, avtor posta leti na hladno :?

Madonca, brzdajte se, it's only a show!!
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 01. Nov. 2006 19:25

Kok je Tamala rekla, je to sam show. In bitvo tega je tud psihološka igra z tekmovalci. Tko je. To bi pač mogli prčakvat ob prijavi.

Drgač mi je pa žal za Klemena, ker je bil dober in si pomoje tega ni zaslužu. :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 01. Nov. 2006 19:26

*LittleBug* napisal/-a:
MissRap napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:
MissRap napisal/-a:
LP

LP

Pa to je letel na use tvoje glupe poste k si jih kadarkol napisala u to temo.K ga zagovarjaš pa sploh ne veš kaj pišš.Ker nimaš SRCA NE MOŽGANOU!!!!To je use!Lp Lp Lp Lp Lp :rofl: :rofl: :rofl:

Moje prejšnje poste si že komentirala,tko da se umiri,al misliš da si kej več ku ostali.
Joj kak folk.Samo šimfat znaš nč druzga.
Ti pa maš možgane,k se spravljaš na ravn,kot jo majo tisti proti katerim si.Zamisli se pupa.
LP
Zadnjič spremenil MissRap, dne 01. Nov. 2006 19:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 01. Nov. 2006 19:27

MorningStar napisal/-a:
tista k je rekla da so minuse podeljeval,pa šele pol zvedel,kaj se bo zgodil,to ni res..prvo so zvedel kaj se bo nardil s tistim k ma največ minusov

To je bilo najbrž meni namenjeno...

MorningStar napisal/-a:Jaz ne verjamem, da je bilo karkoli zrežirano s strani popa. Kuverte so bile že zdavnaj postavljene in v tem času se ni moglo predvidet kdo bo zmagoval tri, štiri tedne in da se bo v času odpiranja kuvert vse obrnilo. Pač je tak splet naključij, smole/sreče. Beli so že ob dveh izvedeli, da so zmagali. Pluse in minuse so potalali tako kot so jih in šele nato izvedeli, kaj bo s tistim, ki dobi največ plusov. Glede minusov pa močno dvomim, da bi se kako drugače odločili.

Sem napisala mogoče malo zmedeno ampak mislim, da ne bi bilo razlike kdaj bi zvedeli kaj in kako.

aja sorči nism dobr prebrala :wink:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov