Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
*ClaUdYka* napisal/-a:jaz sem nad vsem tem .. ostala brez komentarja.. šokirana sem
jaz tudi
najbolj na živce pa mi gre to, k vedno ponavljajo kdo gre domov odločate VI, ja halooo seveda.
zdej pa je mogel Klemen it domov, k mi je bil full ok...
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Eni na blogih ki jih pišejo tekomovalcem so kr kruti.
Ta je bil namenjen Žigi:
Le potolazi se no, ti ubogi fant! Seveda se je Spelina mama motila o tebi! Ti ze ne mores biti psihopat, glede na to, da je tvoj IQ zapisan na podplatu čevlja Kitajke, ki so ji celo mladost povijali stopala! Ti si samo bogi...in to precej. Le pojdi na Zale in prizgi svecko - svojim mozganom.
Ta je bil namenjen Žigi:
Le potolazi se no, ti ubogi fant! Seveda se je Spelina mama motila o tebi! Ti ze ne mores biti psihopat, glede na to, da je tvoj IQ zapisan na podplatu čevlja Kitajke, ki so ji celo mladost povijali stopala! Ti si samo bogi...in to precej. Le pojdi na Zale in prizgi svecko - svojim mozganom.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
tota je pa res bila malo preveč kruta .. naj se dogaja še kar se hoče tako nizkotnega komentarja si ne zasluži nihče .. ne branim Žigata ker gre meni osebno tudi na živce .. vendar na tak način se pa tudi ne dela!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
dean444 napisal/-a:Eni na blogih ki jih pišejo tekomovalcem so kr kruti.
Ta je bil namenjen Žigi:
Tale komatar je bil pač kometnar nekoga, ki je jezen nad razpletom vsega tega. Če bi jz tale bar prejle v živo gledala ni 2x za rečt, da nebi isto napisala. Ker žiga je res čiz preveč bogi fantek. Vsi grdo govorijo o njem, on je pa tko dober in pošten, pa tko rad ma svojo mamico. Bogi fantek, k je tukej v abru tko osamljen, mamica mu ne more več ritke prisat. Res se mi smili
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
jemina napisal/-a:dean444 napisal/-a:Eni na blogih ki jih pišejo tekomovalcem so kr kruti.
Ta je bil namenjen Žigi:
Tale komatar je bil pač kometnar nekoga, ki je jezen nad razpletom vsega tega. Če bi jz tale bar prejle v živo gledala ni 2x za rečt, da nebi isto napisala. Ker žiga je res čiz preveč bogi fantek. Vsi grdo govorijo o njem, on je pa tko dober in pošten, pa tko rad ma svojo mamico. Bogi fantek, k je tukej v abru tko osamljen, mamica mu ne more več ritke prisat. Res se mi smili
Kar se je zgodilo dns ni nč Žiga kriv.
Pač dal je - Klemnu kot še ostala 2.
LP
-
jaz bom žigatu napisala tak komentar če bo dal emila, gregorja ali pa tino na stol! .. ali pa bom naredila samo en klic pa ga dam ubit tako kot je rekel on
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*ClaUdYka* napisal/-a:jaz bom žigatu napisala tak komentar če bo dal emila, gregorja ali pa tino na stol! .. ali pa bom naredila samo en klic pa ga dam ubit tako kot je rekel on
Prvo bo dal špelo in potm enga od teh k si napisala.
Torej spusti se na njegov nivo in pokliči
Trdite eno v bistvu pa vam on ni všeč kr tko.
LP
-
upam da tale naš žiga misli da je jerry ful priljubljen in bo dal jerrya na stol.. poleg špele .. ker špela ma ful visoko priljubljenost proti njemu!
missrap na njegov nivo se pa nebom spustila
ali pa da žiga in jerry naredita usodno napako ter si z tem prislužita rdeč karton in letita
missrap na njegov nivo se pa nebom spustila
ali pa da žiga in jerry naredita usodno napako ter si z tem prislužita rdeč karton in letita
-
vprašanje zakaj
tota zmaga belim zdaj ni čist nič koristila
tota zmaga belim zdaj ni čist nič koristila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov