Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:41

honeydew napisal/-a:Uredu je Bojana lover, give me a brake.

Pejt jo v bar zastopat:)

Ne jst sam povem da ni za moje pojme Bojana nič zaje****. Ker itak en je mogu it, pa se je Bojana pač najbolj zaštekala z Žigo pa Jernejem. Bojana je men ql, ampak po pravici povedan ne navijam zanjo. tko da...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:42

Sej je cel show nefer, ne vem zakaj bi mogu bit en aspekt Bara, torej novi barovci pa zdej kar naenkrat pošten.
Uporabniški avatar
MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MorningStar » 01. Nov. 2006 17:43

Jaz ne verjamem, da je bilo karkoli zrežirano s strani popa. Kuverte so bile že zdavnaj postavljene in v tem času se ni moglo predvidet kdo bo zmagoval tri, štiri tedne in da se bo v času odpiranja kuvert vse obrnilo. Pač je tak splet naključij, smole/sreče. Beli so že ob dveh izvedeli, da so zmagali. Pluse in minuse so potalali tako kot so jih in šele nato izvedeli, kaj bo s tistim, ki dobi največ plusov. Glede minusov pa močno dvomim, da bi se kako drugače odločili.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:43

Ma ja zaštekala my ass, ena velika ritoliznica je.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:45

MorningStar napisal/-a:Jaz ne verjamem, da je bilo karkoli zrežirano s strani popa. Kuverte so bile že zdavnaj postavljene in v tem času se ni moglo predvidet kdo bo zmagoval tri, štiri tedne in da se bo v času odpiranja kuvert vse obrnilo. Pač je tak splet naključij, smole/sreče. Beli so že ob dveh izvedeli, da so zmagali. Pluse in minuse so potalali tako kot so jih in šele nato izvedeli, kaj bo s tistim, ki dobi največ plusov. Glede minusov pa močno dvomim, da bi se kako drugače odločili.

Saj je jasno da niso kuverte ponoči zamenjal no LOL, seveda je zrežirano, ampak je zrežirano že cel mesec.
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:45

honeydew napisal/-a:Ma ja zaštekala my ass, ena velika ritoliznica je.

Whatever... Ok, ne bom se več kregala s tabo, kr to nima nobenga pomena več. Peace :) :D
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 17:45

MorningStar napisal/-a:Jaz ne verjamem, da je bilo karkoli zrežirano s strani popa. Kuverte so bile že zdavnaj postavljene in v tem času se ni moglo predvidet kdo bo zmagoval tri, štiri tedne in da se bo v času odpiranja kuvert vse obrnilo. Pač je tak splet naključij, smole/sreče. Beli so že ob dveh izvedeli, da so zmagali. Pluse in minuse so potalali tako kot so jih in šele nato izvedeli, kaj bo s tistim, ki dobi največ plusov. Glede minusov pa močno dvomim, da bi se kako drugače odločili.

Ej koverte se da zamenjat in danes ko so bli barovci v bachusu, kamere v stanovanju niso delele. Se pravi da so skor sigurno bile zamenjane- se pravi sprememba da so zmagali beli. Pol pa ta šok da so vrgli Klemna vn in pol da ni skupin in da odloča tisti ki je zgubil.
Po moje popolna režija.
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:46

TO bi se pa znal zgodit ja. Sam pomoje POP TV ne bi tega glih naredu no. Ali pač? :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:46

Aha no tega o nedelovanju kamer nisem vedela. Hmm, zdej pa res ne vem kaj čem si mislit.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Nov. 2006 17:47

Men je tole vse kr neki. Res mi ni jasn, kako je lahko ta neumen Trkulja dobil največ plusov. Kmet. In seveda, ne bo nihče od njihu na vročem stolu v soboto :twisted: Me pa prav zanima, kdo bo sedel nasproti Špele na 2 vročem stolu, ker zanjo sem prepričana, da jo bo dal, edino, če ne bo hotel folku res u rit zlesti, tko tkot Trkulja to zna :twisted: Pomoje bo dal nekoga, ki je bil v skupini belih. Ker Jerryja ne bo dal, Bojane pa tud ne, ker mu je plus dala, in ne more domol poslat nekoga, od katerega ima korist :twisted: Jezna sem
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:48

Hehe... Za tiste k ne gledate v živo, barovci naročajo hrano preko spleta, pa se neki dogovarjajo če bodo kupl čebulo al ne... Pa Jernej Bojana pa Špela kuhajo... EEEE Emil je prišu pomagat =)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 01. Nov. 2006 17:52

dean444 napisal/-a:Ej koverte se da zamenjat in danes ko so bli barovci v bachusu, kamere v stanovanju niso delele. Se pravi da so skor sigurno bile zamenjane- se pravi sprememba da so zmagali beli. Pol pa ta šok da so vrgli Klemna vn in pol da ni skupin in da odloča tisti ki je zgubil.
Po moje popolna režija.

ne morem verjet, da so res take hijene :evil:
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 17:57

jaz sem nad vsem tem .. ostala brez komentarja.. šokirana sem
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 17:57

Od Jerneja in Žige imajo korist, zato jih nočejo še vn dat- ampak jih bodo pol na koncu ko jih več ne bodo potrebovali. Lahko da niso menjal kuvert, ampak samo to da so zmagal beli, ker so itak vedeli kaj je v kuvertah, in po tistem bi na stolih bili Jernej in Žiga 100%- kar pa POP TV ne odgovarja saj jim onadva povečujeta gledanost z ispadi in pa dost denarja prineseta, ko prihajajo bogati prijatelji v bar. .
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 01. Nov. 2006 18:02

dean444 napisal/-a:Od Jerneja in Žige imajo korist, zato jih nočejo še vn dat- ampak jih bodo pol na koncu ko jih več ne bodo potrebovali. Lahko da niso menjal kuvert, ampak samo to da so zmagal beli, ker so itak vedeli kaj je v kuvertah, in po tistem bi na stolih bili Jernej in Žiga 100%- kar pa POP TV ne odgovarja saj jim onadva povečujeta gledanost z ispadi in pa dost denarja prineseta, ko prihajajo bogati prijatelji v bar. .

zato ne mislim niti tolarja zapravit za poptv :evil:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov