Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 01. Nov. 2006 17:25

laram napisal/-a:Ker si je še z enim (sem že čist pozabila, kateri je bil) pisal na listke ... tisto za Špelo, kar ji je potem tudi priznal.

aaaaa...sej res :D

bar je beda...tist k je bil najbolj miren leti vn, tisti k so pa poredni so noter. sm upam da tina not ostane, k je ena redkih normalnih not..oziroma edina normalna skor :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 01. Nov. 2006 17:28

a ni to malo čudno?
a niso bili prvi rezultati, da so črni zmagali, potem pa kr naenkrat in ravno zdaj (pred odpiranjem kuvert) pa so Beli zmagali?

vprašanje je .... če niso črnih pustili namenoma notri ker se očitno ve, kdo denarce v bar najbolj prinaša oz kdo ima kolege, ki očitno imajo toliko denarja, da lahko polivajo z njim...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:28

Mah Bojana je vse skupi zajebala. Kaka vešča.

puma tisto pa itak, tko to gre na POPU
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 01. Nov. 2006 17:31

Zdle sem na enem drugem forumu prebrala da naj bi jutr ob 9h zjutrej pršli 2 rezervi? Ve kdo kj o tem :?:
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:32

Ej sorry, sam nevem zakaj bi zaje****... Bojana? I don't think so
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:33

Nekje sem zasledila da kao pride Mišo, nekje pa spet da pride Ninica Osenar.

Ah men pa nobeden ni bogi, točno se je vedlo da je vsak reality show zmanipuliran in so popolnoma brez svoje glave tam notri in počnejo kar se jim reče in ne to kar njim paše. K v vojski:)))
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 01. Nov. 2006 17:33

Ja zdele skos se že pogovarjajo o teh rezervah in mislijo, da jih do sobote še ne bo.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:34

zvezdica5 napisal/-a:Ej sorry, sam nevem zakaj bi zaje****... Bojana? I don't think so

Zato ker če bi Bojana dala minus Jerneju bi bla Klemen in Jernej izenačena. Bo šlo?
Zadnjič spremenil honeydew, dne 01. Nov. 2006 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:34

majchy84 napisal/-a:Zdle sem na enem drugem forumu prebrala da naj bi jutr ob 9h zjutrej pršli 2 rezervi? Ve kdo kj o tem :?:

Kaj a res al kaj? Mislim zdej pa že gredo predaleč in to fejst predaleč... To zame ni več v mejah normale... V pm naj grejo!!!!!! Na katerem forumu to? A pošlješ link po zasebcu?
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 01. Nov. 2006 17:36

So že zgori potrdile tole. Sicer je pa logično, ta teden gresta 2 ven, se prav eden zmanjka in nekak ga morjo nadomestit. Me pa prou zanima, kaj se bojo zdj še na popu zmislil.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 17:36

Ma te nine je preveč povsod- upam d ato ni res- sam po moje rezerva sigurno pride.
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:36

Honeydew ampak to se pa ne strinjam s tabo. Ona je bla prva na vrsti kolkr vem da je povedala komu kej da. Je pač dala Klemenu, se pač ni štekala z njim... Tko da nevem zakaj bi bla zdej Bojana neki zaje****... Sam tok no
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 17:37

zvezdica5 napisal/-a:Honeydew ampak to se pa ne strinjam s tabo. Ona je bla prva na vrsti kolkr vem da je povedala komu kej da. Je pač dala Klemenu, se pač ni štekala z njim... Tko da nevem zakaj bi bla zdej Bojana neki zaje****... Sam tok no

Nazdanje mislim da je dala Klemnu Bojan plus. Dane spa se je viodlo da drži z Jernejem in Žigom.
Ki mi greta na Živce- še bolj pa režija POP TV v katerih so vsi lutke tudi gledalci se mi zdi.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Nov. 2006 17:38

Uredu je Bojana lover, give me a brake.

Pejt jo v bar zastopat:)

Men je smotana ker ji je kao vseeno za vse al whatever,potem da pa ven super dečka. Kr neki no. Na njej je bilo da fukne enga od gayev ven, samo na njej.
Zadnjič spremenil honeydew, dne 01. Nov. 2006 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
zvezdica5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica5 » 01. Nov. 2006 17:38

honeydew napisal/-a:Nekje sem zasledila da kao pride Mišo, nekje pa spet da pride Ninica Osenar.

Ah men pa nobeden ni bogi, točno se je vedlo da je vsak reality show zmanipuliran in so popolnoma brez svoje glave tam notri in počnejo kar se jim reče in ne to kar njim paše. K v vojski:)))

Mišo iz prejšnjega bara pomoje 100% ne bo... Razn če so res took neumni da ga bodo notr dal... To pa res ne bi blo več fer do njih. Aha pa Nina pomoje tud ne bo... Kr pol to tud ne bi blo fer...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov