Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 24. Sep. 2006 11:18

Pa se moj komentar:

WTF na vse v zvezi s Saro. Njeni prispevki res niso bili potrebni. Bastjan in Gaber- oba za bruhat. Tale Gaber misli, da se vedno Boga za jajce drzi, pa je tak glup, da smrdi od njega. :lol:

Petra me je v zivo totalno razocarala. Ceprav mi je bila na sliki najbolj simpaticna, je v zivo prav nadlezna s tem svojim smehom in glupa je ko drek. Vse kar ima v zivljenju so njene cunje in plisaste igracke.

Pozitivno me je presenetla ta blontna Maja. Ful simpaticna in prijetna, pa prav nic butasto zaenkrat ne deluje. Mislim, da ni ona nova Alma, ampak da bo njeno mesto prevzela Petra.

Najbolj luskan tip je vsekakor Gasper. Ampak mlecen otrocaj, ki bo uporaben sele cez kaksnih 10 let :D

Drgac pa tud Emil ni slab. Primerne starosti, pa tud dost zrel se mi zdi. :gut:

Najvecji faci pa sta mi Tamara (na pol makedonka) in ta 13. kandidatka Katja. Prava mariborska cagatorica. :tanz:

Nejvecja sluza od sluze mi je pa Ziga. Mamin sincek- wanna be veliki jebac. Po mojem tud ja. :lol:

Od starsev se mi je pa najbolj vtisnila v spomin mama od unga vojaka s primorske (menda je Gregor), ko je rekla, da bo prisla v Bar in ga pred vsemi skloftala, ce ji bo delal sramoto. Komaj cakam :box:

Drgac bo pa se zanimivo!
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 24. Sep. 2006 11:32

Lastovica napisal/-a:Od starsev se mi je pa najbolj vtisnila v spomin mama od unga vojaka s primorske (menda je Gregor), ko je rekla, da bo prisla v Bar in ga pred vsemi skloftala, ce ji bo delal sramoto.

Ahahaha, jst sem se took režala, ko sem to gledala, najbrž ni vojska nič v primerjavi z življenjem pri tej ženski. :lach:

Od fantov mi je najbolj všeč Gašperček, tud Jernej mi je simpatičen, najbolj beden mi je pa Žiga. :tot: Joj, kakšen razvajenček, navajen da mu vse prinesejo k riti.. Njegova največja želja je, da mu čez 5 let ne bi bilo več treba delat. :tot:

Pri puncah pa niti nimam favoritke, se bo najbrž našla tekom naslednjih oddaj. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 24. Sep. 2006 12:14

So se mi zdel vsi skupi velik bolj simpatični kot lanski barovci. Špela pa Emil se mi zdita oba ful zakon, o ostalih bomo pa še vidl.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 24. Sep. 2006 12:32

Jas sem na hitro nekaj pogledla, pa so mi ženske ful luškane (večina vsaj) :)
Babangida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Babangida » 24. Sep. 2006 13:27

Hmmmm....obljubljal so "brda in doline",a mislim da od tega ne bo nič."Meni je pomembno,da ima tip v glavi"...drgač je uporaben le za kratek čas.."Ne,jaz pa ne bom sex pred kameram"....."Joj,sej ne vem koliko čeveljčkev mam,ker mi jih mami kupuje,so pa full dragi"...............Si bo šel kupit kartico,ker me prov zanima,kako bo zadeva potekala.Drgač so pa res zbrali same narcise/iske.Manjka Murko,pol bi bil show:)
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 24. Sep. 2006 13:51

Maja je ista k Alma... Iz profila je res čist ista! Kr neki... Pomoje se bo on s Petro ful kregala kr hočta bit obe najlepši in oh in sploh...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 24. Sep. 2006 13:56

Ja men so bili tud bolj simpatični kot iz prvega bara. Tipčki so skorej vsi dost luškani, punce pa tud tko na hitro videno, sem pa že mal dremala zravn. :P
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 24. Sep. 2006 13:58

Ewchk napisal/-a:Maja je ista k Alma... Iz profila je res čist ista! Kr neki... Pomoje se bo on s Petro ful kregala kr hočta bit obe najlepši in oh in sploh...

Zakaj pa se ti zdi, da hoce bit Maja najlepsa?? Meni je vceraj delovala cist skulirano in simpaticno. Cisto nasprotje Petre, ki je pa res skoz neki civkala s svojim nadleznim glasom.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 24. Sep. 2006 14:02

Men je bla kar všeč taprva oddaja-mogoče so mal preveč zavlačevali :?
Drugače pa kandidati:
Žiga se mi zdi tak narcisek-groza
Špela in Tamara sta mi bli ful všeč.Petra se mi zdi preveč samovšečna-sem si jo čisto drugače predstavljala.
Komaj čakam na naslednjo odajo-razmišljam, da bi si kupla kartico za dostop.
Kje jih pa sploh prodajajo? :)
Angels fall first...
šmrketa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šmrketa » 24. Sep. 2006 14:05

Lastovica napisal/-a:
Ewchk napisal/-a:Maja je ista k Alma... Iz profila je res čist ista! Kr neki... Pomoje se bo on s Petro ful kregala kr hočta bit obe najlepši in oh in sploh...

Zakaj pa se ti zdi, da hoce bit Maja najlepsa?? Meni je vceraj delovala cist skulirano in simpaticno. Cisto nasprotje Petre, ki je pa res skoz neki civkala s svojim nadleznim glasom.

samo res, petra je ves čas neki blebetala in skoraj ukazovala drugim sotekmovalcem, da o tem kako je bla cela "paf" ko je prišla ta 13 Katja niti ne govorim. ženska jo je eno 10x vprašala... kaj pa ti tuki?...A ti si tud bla v finalu?...prav nadležna je že bla :D
And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Sep. 2006 14:05

no še jz, še jz :D

Petra: katastrofa, tok antipatične ženske že dolg nism vidla. Odvratno zoprn smeh. Mogoče se bo še poboljšala

Žiga: tut kr neki. Pa njegova sestra je prbila, da bojo še punce ljubosumne na njega, k je tok lep, wtf??

Ostali so mi čist všeč. Najbolj simpatičen & luškan mi je Gašper, čez ene 5 let bo pomoje prav hud tip... Pa ful simpatično je izpadel, ko mu je voditelj rekel, če ga imajo mame od gospodičen rade k gospodinji, pa je odgovoril, da ga imajo mame ponavadi rajši k gospodične. Od tipov sta mi simpatična še Jernej&Emil, Klemen mi ma mal prevečl valovito pričesko, Gregor mi pa zgleda simpatičen (škoda da niso njegove amme vzel v bar), ampak totalno nezvest tip.

Punce: Ma razen Petre so mi vse všeč, Tina mi je zaenkrat najbolj simpatična. Tut Bojana mi je simpatična, samo da pri 28ih letih živiš doma in slikaš, je mal hmmm, neresno. Tut ostale 3 al 4 so mi všeč. Tamara ma pa fuuul dober glas.

Kdo se ne bo maral notri od punc... stavim na Petro&Bojano, al pa Petro&Špelo. K je Petra ena taka glasna režeča se kokoš, Bojana je pa izrecno rekla, da ne mara takih punc pa da se večinoma druži s fanti.

No ja, pomoje bo še zelo zanimivo :razz:
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 24. Sep. 2006 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 24. Sep. 2006 14:09

Kar dejansko ni tko čudno. Sej lani je Alma vprašala Borisa, če se počuti ogroženo. WTF?!?
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Sep. 2006 14:11

lool kok bo letos enga kurbaraja ... ker so sami mau smuknjeni osebki not ... uni lan so bli :stupid: , te so pa taki smotkoti ... ženske so re, k bi ušle s kozma ... navadne kokoške ... tipi so pa vsi kao neki hudi ... a dej pober se s takimi ... aaaaa kako vam je lahk Petra kul? ona je pa res največja kokoška ... prou zgleda k ena Rada ... ne, da ma 23 let, ampak k 16letnica ... glasna preveč ... čepruo sm gladala sam do mirne :rofl: , sm dobila tak filin ... upam, da se bo letos vsaj kdo zgonu s kom ... grupnjak v baru :rofl:
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Yummylicious » 24. Sep. 2006 14:15

sinička napisal/-a:ej, a kdo ve, če se maja piše hribar, ker je neki o gimnastiki govorila

Jp, Maja se piše Hribar.
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 24. Sep. 2006 14:18

Meni je šel Petrin smeh najbolj na jetra. Drugač si jih pa nekak nisem zapomnila po imenih. Tista, mislim da Špela, ko je rekla da ne kadi in pije, pa da ceni inteligenco, za njo se mi zdi da bo hitro izpadla, že včeraj mi je nekak zgubljeno delovala v stanovanju. Mi je pa še nekak najbolj ok. Pa Tamara - na pol Makedonka- o njej so ble razne debate v smislu kaj neki je to za eno bitje itd., ampak je meni faca, pa ne vem kaj naj bi blo z njeno faco narobe? Men je simpatična, malo močnejša, ali ok. Čist drugačna kot na sliki.
Glede moškega dela pa za nikogar ne bi mogla rečt, da je :eek: Tisti Žiga mi je edino ko en mamin sinko, Grega pa mi je tud nekak antipatičen, nimam pojma zakaj. Pa zdaj si jih morm malo pogledat da bom lahko malo bolj podrobno pokomentirala.
Sam res, ko so prišli v stanovanje pa si sam to slišal, kak je vse ful dobr. :roll:

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov