Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Evo, sestanek z Gabrom. Gregor in Bojana sta na sestanku. Belim slabo kaže. Gaber vse očitke zavrača. Glede pijače: belim je zmanjkalo bandidosov in jih niso migli prodat, črnim je zmanjkalo šampanjca pa so rekli Gabru in jim je prinesel. Tako bi lahko naredili tudi beli! Povedali, da jim je zmanjkalo in bi dobili. Glede pomoči študentov. Njihov inkaso ne gre nikamor, ne k belim ne k črnim. Glede VIP paviljona. Gaber se brani s tem, da jim je včeraj prinesel paviljon 700.000,00 in dokler bo tak promet zaradi njega lahko tudi 2 uri zamujajo gostje (kar tudi so! Rezervirano je bilo ob 10ih, ob 9ih je bil VIP prostor že zaprt, zamujali so 2 ure, lokal pa nabito poln). Rešili so tako, da rezervacije velja od tiste ure naprej, ki je bila določena, čakajo pa pol ure, če gostov ni, rezervacijo prekličejo.
Točno to kar sem rekla. Ni fer ampak ni tehtnih razlogov.
Točno to kar sem rekla. Ni fer ampak ni tehtnih razlogov.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
zdaj že mene zanima kaj zaboga je v teh kuvertah upam da bo res kdo povedal...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Spreminjanje skupin pomojem ne bo, ker so te kuverte dal notr že takoj 1.teden in takrat se pač še ni vedl kdo se bo in kdo se ne bo maru med sabo, ane. Jz pravm, da bo kšn nov pršu.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
dean444 napisal/-a:Jaz mislim da se Jerjeja lahko rešijo le z rdečim kartonom. Ker ti frendi, ki tu zapravljajo, bodo isto zapravljali za klicanje da ostane not- s evam ne zdi.
jah zgleda že tko nažalost... mene sam zanima od kje jim denar... oz. kva je je to za ena mafija, k je prpravlena zapravt cel premoženje za najdražje šampanjce in ostalo pijačo da bo en lolek lahk ostal čimdle v Baru ... kva sploh majo od tega
The secret of success is consistency of purpose.
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Po mojem ni pomešanje skupin oz. karkoli s tem, da jih pomešajo pa še bolj skregajo ker so kuverte že prej nastavili in niso mogli vedet kaj in kako se bo razvilo, kakšni bodo odnosi...
De gustibus et coloribus non est disputandum.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
jah zgleda že tko nažalost... mene sam zanima od kje jim denar... oz. kva je je to za ena mafija, k je prpravlena zapravt cel premoženje za najdražje šampanjce in ostalo pijačo da bo en lolek lahk ostal čimdle v Baru ... kva sploh majo od tega [/quote]
Ja mi ni jasno kje folku denar- pa tisto preseravanje in polivanje šampanjca po tleh, mi je kr slabo ratal. Sem pa včeri spremljal do 6 zjutraj.
Ful sem mel občutek da ni vse štimal pri Jerneju in Žigi- on je samo 450000 sit naštel. Sam pol danes o tem nič ne govorijo.
Upam, da se zgodi preobrat in da zmagajo beli- sem še optimist.
Ja mi ni jasno kje folku denar- pa tisto preseravanje in polivanje šampanjca po tleh, mi je kr slabo ratal. Sem pa včeri spremljal do 6 zjutraj.
Ful sem mel občutek da ni vse štimal pri Jerneju in Žigi- on je samo 450000 sit naštel. Sam pol danes o tem nič ne govorijo.
Upam, da se zgodi preobrat in da zmagajo beli- sem še optimist.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov