Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
wannabe napisal/-a:*ClaUdYka* napisal/-a:A so toti rezultati že URADNI? Če ne močno upam da se bodo spremenili .. Sranje prekleto
Ja, uradni so. Beli so zgubili za 9.500 sit.
ne..neuradni so...uradni se pa zvejo 14-15 1x...sm prebrala na klemnovem blogu!
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sej prav da se skregajo.
Vedno majo premal zaloge- a ne morejo več nabavot. Včerj so ob 2.00 so mel nabit lokal in pol v bistvu folk naterali vn. Bi lahko še več zaslužili.
A niso rekli da bodo dal študentom najmanj 800 sit- s tem da delajo ponoč in ful garajo- ful premalo.
nakupi Don P. v drugem lokalu- mislim poden.
Vedno majo premal zaloge- a ne morejo več nabavot. Včerj so ob 2.00 so mel nabit lokal in pol v bistvu folk naterali vn. Bi lahko še več zaslužili.
A niso rekli da bodo dal študentom najmanj 800 sit- s tem da delajo ponoč in ful garajo- ful premalo.
nakupi Don P. v drugem lokalu- mislim poden.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
renatka_ napisal/-a:Ne smem pozabit gledat danes ob 17.00. Tega Đerija bi prbila ko kanto. Žiga pa tut. Pedera blesava. (Nimam nč prot (poštenim) pedrom, ampak ta dva.. (nista poštena) )
Porocaj kaj bo noter. Ker pise, da bo vsebina vse pretresla. In zdaj pa ze mene res zanima kaj si je toti POP tv zmislo. Upam, da bo v eni kuverti pisalo, da ta teden minuse podeljuje zmagovalna skupina.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
a mi lahko kdo razloži zakaj so pri vseh fantih goraj v desnem kotu narisani rumeni kartoni? no za nekatere mi je jasno .. ni pa mi nikakor jasno za Emila in Gregorja?!
sAdie .. ko bo jerry letel z bara bom srečna .. ali pa danes če bo slučajno šla črna skupina na stolčke .. prej pa ne! p***a jim materna
(danes imam ubijalske nagone)
sAdie .. ko bo jerry letel z bara bom srečna .. ali pa danes če bo slučajno šla črna skupina na stolčke .. prej pa ne! p***a jim materna
(danes imam ubijalske nagone)
-
pa vsi ostali so jih tudi pisali .. pi***
lahko komentiram samo tako : Sobota: spet bo eden od od poštenih letel ven!!! (v primeru če grejo beli na stolce)
če pa bodo šli črni pa tako: Sobota: Hvala bogu!
lahko komentiram samo tako : Sobota: spet bo eden od od poštenih letel ven!!! (v primeru če grejo beli na stolce)
če pa bodo šli črni pa tako: Sobota: Hvala bogu!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
sAdie napisal/-a::lach: Claudyka don't worry, beeeee happy
Chill ppl, chill.
Aja, a ga ni Emil zato dobil, ker sta si z Majo neki zašepetala?
Ta Bar sploh ne bi bil tok zabaven brez vaših komentarjev, kok si eni k srcu jemlete.
This too shall pass.
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Ja Gregor je pobudnik, Tina se bo tudi razgovorila, Emil ju je vsake toliko iz sobe podprl z: Ja! To je tud res, napiši še to...
Špela je zapisovala in bila o večini tiho.
Jaz mislim, da Gaber ne bo nič naredil, ker nima niti "tehtnega razloga".
1. Gostje lahko pridejo katerikoli (od Jerneja, Tine, Klemna, Gregorja...)
2. VIP prostor bi lahko kdorkoli rezerviral (po moje)
3. Kupovali so! Nima veze kdo. Važno za Gabra je samo promet.
4. Vse je igra, takšno je tekmovanje. Če se belim zdi (in se strinjam z njimi) neumno domače prosit, naj zapravijo po 100, 200, 300 tisoč za neko tekmovanje zato, da bo tisti ostal notri še najmanj en teden... V konec koncev nimajo nič od tega. Bo Jernej ves zaslužek, ki ga bo dobil v Baru razdelil med kolege, tako kot so oni njihov denar zapravljali zanj?
Popu se najbrž tako smeji ob vsem tem saj je druga sezona Bara dosti bolj napeta, zanimiva in pritegne ljudi.
Špela je zapisovala in bila o večini tiho.
Jaz mislim, da Gaber ne bo nič naredil, ker nima niti "tehtnega razloga".
1. Gostje lahko pridejo katerikoli (od Jerneja, Tine, Klemna, Gregorja...)
2. VIP prostor bi lahko kdorkoli rezerviral (po moje)
3. Kupovali so! Nima veze kdo. Važno za Gabra je samo promet.
4. Vse je igra, takšno je tekmovanje. Če se belim zdi (in se strinjam z njimi) neumno domače prosit, naj zapravijo po 100, 200, 300 tisoč za neko tekmovanje zato, da bo tisti ostal notri še najmanj en teden... V konec koncev nimajo nič od tega. Bo Jernej ves zaslužek, ki ga bo dobil v Baru razdelil med kolege, tako kot so oni njihov denar zapravljali zanj?
Popu se najbrž tako smeji ob vsem tem saj je druga sezona Bara dosti bolj napeta, zanimiva in pritegne ljudi.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
ewchk pa tolko bodi te poštena do nas da nam boš sporočila kaj je v kuvertah da nam nebo trebalo čakati do skoraj 22:00
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
to se ni treba bat,bomo moje tekmoval med sabo kdo bo prej
men se zdi to ful otročje tole njihhove tekmovanje.ful mi je smešn da ta jerri kr neki vabi en folk da kupujejo šampanc in pol so vsi napihneni tm in ne vem kaj.mislm temu jerriju pa res dogaja tm da si tok želi ostat noter
itak pa jim ne morjo nč.nažlost se strinjam s črnimi da so beli samo ljubosumni
men se zdi to ful otročje tole njihhove tekmovanje.ful mi je smešn da ta jerri kr neki vabi en folk da kupujejo šampanc in pol so vsi napihneni tm in ne vem kaj.mislm temu jerriju pa res dogaja tm da si tok želi ostat noter
itak pa jim ne morjo nč.nažlost se strinjam s črnimi da so beli samo ljubosumni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov