Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
če bi bil to fer play bi žiga namest rumenga rdeč karton fasu!!!
- rastapue
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2006
ej folk ne morm si pomagat da ne bi še sam napisal glede tega prepira med žigo in špelo. ne glede na vse kaj je špelina mat rekla o njem je tip en navaden pizdek da gre punci tko grozit. Ker če bi meni omenu da mi da mat ubit, ga mlatim dokler ne obleži (in mislim da se ne motim če rečem da bi to naredila tudi velika večina moških). sliši se kruto, ampak use ima svoje meje. In to kar je žiga govoru (in alkohol ne opravičuje nič) je bilo že krepko krepko čez mejo.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Mah že to da je šel Joškocuzač težit Špeli za to kar je njena mama izjavila... Sej ni Špela nič rekla. Jst mu tudi ne bi dolžna ostala, se mi pa zdi da je Špela čist presrana in ga je dokaj resno vzela.
Itak rdeč karton že pri Petri, nobeden si ne zasluži brezpredmetnega lajanja tega wannabeja.
Dol z Žigo in Jernejem - sicer pa osebno mislim da sta oba gaya, sam še ne vesta tega.
Itak rdeč karton že pri Petri, nobeden si ne zasluži brezpredmetnega lajanja tega wannabeja.
Dol z Žigo in Jernejem - sicer pa osebno mislim da sta oba gaya, sam še ne vesta tega.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Da bi si Žiga moj jogi dovolu vrečt iz sobe bi mu polomla vse njegove konjske zobe. 100 posto. Če je tok pametn.. Zakaj ne nese svojga vn, če mu ne paše? Morm it zdej enkrt u bar, da mu spluvam use
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
MissRap napisal/-a:Pa še takrat,ko je grozil je to povedu mirno ne z nekim agresivnim prizvokom.
Kako lahko groziš, da boš nekoga ubil, brez agresivnega prizvoka?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
renatka_ napisal/-a:Da bi si Žiga moj jogi dovolu vrečt iz sobe bi mu polomla vse njegove konjske zobe. 100 posto. Če je tok pametn.. Zakaj ne nese svojga vn, če mu ne paše? Morm it zdej enkrt u bar, da mu spluvam use
in hvala enako...mislm, men bi tole tolk žv potegnl da bi razskirala rdeč karton in mu polomila neki na glavi prascu neumnem...P***a pa zakaj on nikol ne pride do stola ker bo takoj takoj letu...matr da pošlm mljon mesiđov za druzga, sam da on nebi....
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Oh ja tale Bar ... včasih spremljam, včasih ne. Nimam favorita, le Špela mi gre s tistimi svojimi ultra pametnimi in filozofskimi izjavami malo na živce.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov