Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
sofia83 napisal/-a:@puma: A mislš, da bi res dejansko kej naredu komurkol? Pred kamerami, ki jih spremljajo 24 ur na dan? Poleg vseh ostalih barovcev in obiskovalcev bara, ki jih obkrožajo? So bolj nevarni drug drugemu, ko so nažgani k mambe in drug drugemu mečejo piksne v glavo, da jim pol kri teče.
Ponavljam ... Ne zagovarjam njegovega vedenja, dečko mi je v vsakem pogledu nikakav, sam mi gre pa na jetra ta kvazi slovenceljska korektnost. Če je ženska na mestu, naj mu v faco pove, da nej mal kontrolira svojo agresijo. In Špela in njena mati. Tkole kao izvedensko komentirat na Preverjenem je pa pač podlo. Važn, da je njeno dete perla.
kadar nekdo tako hitro izgubi kontrolo nad sabo, ne moreš vedeti kaj bo in kaj ne bo naredil. Lahko se edino tolažiš, da ne bo... ko pa bo, pa se potem pač čudimo ... vendar po toči je zvonititi prepozno.
kar se pa špele in njene mati tiče... zakaj bi naj one njemu to govorile? saj tip je odrasla oseba in verjetno se pozna in ve da ima težave z agresijo. torej nič novega ni bilo ugotovljeno, le na glas je bilo povedano.
IN ker je to oddaja, kjer je vse snemano in so vsi pod kamerami... valda da bodo mnenja staršev in okolice ali mimoidočih ljudi tud snemali (tako kot se ti in jaz tukaj pogovarjava o njemu) .. ker to je vse del 'šova' in preden se je spustil v to, bi pa ja lahko vedel da bo do določene (sočne, šokantne, neresnične, resnične ... itd) izjave na tapeti.
Kako pa on reagira na te izjave ... to je najbolj pomembno.
In če se ob izjavi nekega mnenja obnaša kot neandertalec z bombo v roki, potem tu niso krivi drugi. On je reagiral tako kot je.. in lahko bi reagiral drugače... pa ni.
namesto špeline mame, bi lahko bila katera koli druga oseba ... to sploh ni pomembno kdo je rekel, ker njegova reakcija bi bila verjetno enaka.
In dejstvo je, da ima tip velike probleme sabo, če tako reagira na vsako izjavo.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
MissRap napisal/-a:puma napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Puma, sej nikakor ne podpiram in opravičujem njegove reakcije oz. njega na splošno (k dečko je res polom). Sem pa zgrožena nad Špelino mamo, kako se sploh UPA komentirat druge udeležence Bara. Ni čudn, da je Špela takšna, kot je.
glede na to, da je tale tip, že eni punci prej grozil, me čudi da je le špelina mama komenitrala to zadevo.
ker če bi jaz bila mama in da nek kreten grozi mojemu otroku, bi zdavnaj posredovala ... kot pa le opazovala na tv-ju.
tako da res ne vem čigav starš ni normalen: tisti,ki opazi, da ima en v baru konkretne težave z agresijo al tisti, ki po tv-ju opazuje tipa, ki grozi njeni hčeri?
Ja ma od Špeline mama mu je rekla psiho pred tako imenovanimi "grožnjami".
In kar se tiče nasilja ga sploh ni blo.
Mislim itak,da tip popizdi še posebno ker se Špela dela naumno,kot da se to ni zgodilo pa še pijan je biu.
Sej dns k se je streznu se je pa opravičil za grožnje,vendar hoče še zmeram razčistiti.
Boga mama od Žigca se je prou tresla,ko je slišala,da so njenga otroka tko kletvali.Besede lahko prizadenejo hujše kot udarec in to se je zgodilo pri mammi od Žigca.
Mislim,da je krivec tukej Špela,k zmeram nrdi iz muhe slona in seveda je tu še mama k je neolikana do amena k vse še poslabša.
LP
p.s.:Nasilja ne podpiram v nobenem primeru tako,da nisem kot pretepene in zlorabljene ženske.
1.petri je grozil. Torej se špelina mama ni zlagala, da dečko ni psiho.
2.grožnja je nasilje
3.tebi se smili mama, čigar sina so 'obrekovali'? meni se bolj smili mama, čigar otroku so grozili.
4. ko bo kak tip tebi grozil ali imel agrsiven izbruh napada ... me zanima, če boš tud takrat mislila, da ti delaš iz muhe slona.
5. tud jaz ne odobravam nasilja ... ampak za razliko od tebe, jaz ne odobravam niti nefizičnega nasilja.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Ma je sploh kdo gledal ta posnetek.
A ni noben vidu,da je tip začel na zelo lep način?
Da je Špela zanikala,da je bilo "psihič" namenjeno njemu?
Koliko krat je ponavljala,da se tipov boji-brez razloga,šjora pač hoče prepir na vsak način in ga je tut dobila.
Kar se pa tiče resnosti groženj.
Mislim,ku da bi otrok reku,da bo nekoga pretepu,ta drug pa bi vse to povedu mamici.
Mislim tip je bil pijan,ona je izzivala in je odreagiral napačno.
Ko se je streznu in ugotovil,da je ravnal narobe,se je obema opravičil,povdaril je tudi,da ni Špelina krivda,ampak mamina.
LP
Koliko krat je ponavljala,da se tipov boji-brez razloga,šjora pač hoče prepir na vsak način in ga je tut dobila.
Mislim,ku da bi otrok reku,da bo nekoga pretepu,ta drug pa bi vse to povedu mamici.
Ko se je streznu in ugotovil,da je ravnal narobe,se je obema opravičil,povdaril je tudi,da ni Špelina krivda,ampak mamina.
LP
-
puma - Cosmopolitanka
MissRap napisal/-a:Mislim tip je bil pijan,ona je izzivala in je odreagiral napačno.
ne morem razumet, da si punca in da pišeš nekaj takega
a se ti zavedaš, da 99% ubijalcev, posiljevalcev in tipov, ki pretepajo punce imajo čisto enak argument kot ti?
tisti 1% ponavadi doda: sama je tako hotela.
a si kdaj slišala za odgovornost?
alkohol ni nikol opravičilo za dejanja.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
MissRap napisal/-a:Ma je sploh kdo gledal ta posnetek.
LP
on je odreagirou tko, kokr bi, če bi bil trezn... in ja, sm gledala posnetk... na strani od bara in na popu, k so lih prej kazal... in ne, ni prou naredu... pa kaj pol, če je zanikala, da je njena mat to rekla... pa če ma tazga kretena v bajti, valda da se bo bala tipov... sploh njega... tud jz bi se ga...
ne morš primerjat žiga z otrokom, ker on je otrok... odrasel otrok... in glede na to, da je odrasel, bi lahko odreagiru bol mirno... pa ne mi zdj o tem, da je on čist mirno načel "pogovor"... dobr se vid, kakšn je, k se razpizdi... rata živčn in agresivn... me čud, da ni "razfuku" stanovanja, tko k je reku, da bi ga...
in ja, tud grožnja je nasilje... psihično nasilje nad nekom...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
MissRap napisal/-a:Ma je sploh kdo gledal ta posnetek.
LP
Krivda je njegova in SAMO njegova. On se je odlocil biti agresiven.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
jemina napisal/-a:Ne to je ena p***a, ki se vsem nastavlja
jemina napisal/-a:gemini napisal/-a:Men pa ne odpre linka
Hjo kaj pa spet Gregor počne s spuščenmi hlačami. Tip je res potrebn k Sahara...
Ja sam res nevem, zakaj mene nikol ne uhvati tm bi mu z veseljem pomagala
Vara me
Just wanted to point this out.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Meni pa na tak način kot je bilo je pijanost in 20-letnost delno opravičljiv razlog.
Pa še takrat,ko je grozil je to povedu mirno ne z nekim agresivnim prizvokom.
JUst mislim,da se je on vsem vam že prej zamiril in zdej pač pretiravate.
Opraviču se je tudi.
Upam pa samo,da bo mamo ko pride na razgovor malo spravu v red k ni normalna.
Žali in psihoanalizira vse starše brez razloga.
LP
Pa še takrat,ko je grozil je to povedu mirno ne z nekim agresivnim prizvokom.
JUst mislim,da se je on vsem vam že prej zamiril in zdej pač pretiravate.
Opraviču se je tudi.
Upam pa samo,da bo mamo ko pride na razgovor malo spravu v red k ni normalna.
Žali in psihoanalizira vse starše brez razloga.
LP
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ni mi jasno, kako lahko nekdo zagovarja Žiga, ki je grozil, da ji bo ubil mamo.
Zgovarjanje na pijanost je out. Tako kot je glede varanja pijanost larifari razlog, je tudi za take grožnje.
Sicer pa, nisem najbolj prijazni človek na svetu, ko se razburim pijana, pa vendar nikoli v življenju nisem nikomur rekla, da bi ga ubila oz. dala ubiti njegove starše.
Ko si pijan se v tistem trenutku popolnoma zavedaš, kaj delaš in imaš možnost, da se zadržiš.
To, da nekdo ( tudi če čisto malo ) krivi Špelo, ker je ( naj bi) izzivala , se mi zdi sploh obupno. Pa tako se kot narod borimo proti fizičnem in verbalnem nasilju Groza.
Pa to se pri njemu kar dogaja...že pri Petri, zdaj Špela...Ma ni opravičila, nikakor.
Zgovarjanje na pijanost je out. Tako kot je glede varanja pijanost larifari razlog, je tudi za take grožnje.
Sicer pa, nisem najbolj prijazni človek na svetu, ko se razburim pijana, pa vendar nikoli v življenju nisem nikomur rekla, da bi ga ubila oz. dala ubiti njegove starše.
Ko si pijan se v tistem trenutku popolnoma zavedaš, kaj delaš in imaš možnost, da se zadržiš.
To, da nekdo ( tudi če čisto malo ) krivi Špelo, ker je ( naj bi) izzivala , se mi zdi sploh obupno. Pa tako se kot narod borimo proti fizičnem in verbalnem nasilju Groza.
Pa to se pri njemu kar dogaja...že pri Petri, zdaj Špela...Ma ni opravičila, nikakor.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:puma napisal/-a:sofia83 napisal/-a:@puma: A mislš, da bi res dejansko kej naredu komurkol? Pred kamerami, ki jih spremljajo 24 ur na dan? Poleg vseh ostalih barovcev in obiskovalcev bara, ki jih obkrožajo? So bolj nevarni drug drugemu, ko so nažgani k mambe in drug drugemu mečejo piksne v glavo, da jim pol kri teče.
Ponavljam ... Ne zagovarjam njegovega vedenja, dečko mi je v vsakem pogledu nikakav, sam mi gre pa na jetra ta kvazi slovenceljska korektnost. Če je ženska na mestu, naj mu v faco pove, da nej mal kontrolira svojo agresijo. In Špela in njena mati. Tkole kao izvedensko komentirat na Preverjenem je pa pač podlo. Važn, da je njeno dete perla.
kadar nekdo tako hitro izgubi kontrolo nad sabo, ne moreš vedeti kaj bo in kaj ne bo naredil. Lahko se edino tolažiš, da ne bo... ko pa bo, pa se potem pač čudimo ... vendar po toči je zvonititi prepozno.
kar se pa špele in njene mati tiče... zakaj bi naj one njemu to govorile? saj tip je odrasla oseba in verjetno se pozna in ve da ima težave z agresijo. torej nič novega ni bilo ugotovljeno, le na glas je bilo povedano.
IN ker je to oddaja, kjer je vse snemano in so vsi pod kamerami... valda da bodo mnenja staršev in okolice ali mimoidočih ljudi tud snemali (tako kot se ti in jaz tukaj pogovarjava o njemu) .. ker to je vse del 'šova' in preden se je spustil v to, bi pa ja lahko vedel da bo do določene (sočne, šokantne, neresnične, resnične ... itd) izjave na tapeti.
Kako pa on reagira na te izjave ... to je najbolj pomembno.
In če se ob izjavi nekega mnenja obnaša kot neandertalec z bombo v roki, potem tu niso krivi drugi. On je reagiral tako kot je.. in lahko bi reagiral drugače... pa ni.
namesto špeline mame, bi lahko bila katera koli druga oseba ... to sploh ni pomembno kdo je rekel, ker njegova reakcija bi bila verjetno enaka.
In dejstvo je, da ima tip velike probleme sabo, če tako reagira na vsako izjavo.
puma, se v celoti strinjam z vsemi tvojimi izjavami. so tehtne in povsem držijo!!!
jst mislm, da žigatovo obnašanje nima opravičila pa ne mi nabijat, da je pač šele 20 let star pa da je bil pijan... to NI opravičilo in tip ima s sabo resen problem!!! wtf, če ve, da pod vplivom alkohola izgubi razsodnost in ne more kontrolirat agresije pa naj pač ostane trezen!!! a je to tok težko? mogoče je psihopat res prehuda oznaka za javnost in je delno žaljiva, ampak dejstvo pa je, da z njegovo psiho nekaj ni čist v redu. špelina mami je pač povedala, kar je, pa saj je logično, da bodo starše barovcev intervujali in da bodo le-ti dajali takšne in drugačne izjave po tv-ju. mislm, da bi se na njegovo neprimerno obnašanje še marsikdo lahko odzval in tip bi mogu dobit rdeč karton!!!
špela je meni osebno ena izmed najbolj normalnih oseb v baru. mogoče tut ona včasih mal zgubi nadzor nad sabo, ampak niti do gležnjev ne sega žigatu. jst bi se tut pomoje obnašala kt ona, če bi mela ob seb takšnga človeka kot je žiga.
Zadnjič spremenil mary-kate and ashley bigg, dne 31. Okt. 2006 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
Tyra napisal/-a:Zakaj si pa vse še enkrat citirala?
se opravičujem, ker smetim. napačen gumb sem prtisnla je že urejeno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov