Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Deepsea Princess napisal/-a:Jee Ziga je dubu rumen karton upam da bo naredu se kako neumno da bo letu vn cimprej.
Haha, kakšen debil in kakšna ironija - dobil ga je zato, ker je grozil Špeli, da jo bo dal ubit, ker se mu ni hotla javno opravičit, ker mu je rekla psiho ... kakšno protislovje Butelj jedan
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
se strinjam idiot.Upam da bojo crni zgubili.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Sem brala na njihovi strani da se je Gašper baje odločil, da bo (najverjetneje) svoj dobiček razdelil na 13 enakih delov, tako da ga bo delil z vsemi. No, bomo videli ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tale Žiga je totaln idiot ... mu že na ksihtu piše... mislm kok prfuknen morš bit da take vn mečeš (razen če ni bil na smrt pijan pa še takrat to ni opravičjivo)... on je ta prvi k bi mogu po moje letet ven in to po hitrem postopku (zarad mene tud s rdečim kartonom)... brrr njega pa res ne prenašam
kar se tiče ostalih pa: še dobr da je šla Špela k belim nazaj (edino fer če je bla že prej tam), zdej nej si pa črni nekam vtaknejo vse tiste svoje listke in špekulacije... se unadva bebca od Žige in Jerneja vsaj ne bosta mogla šlepat v nedogled... upam ...
mal mi je sicer škoda Gašperja ker je čist kul dečko, sam mal je neumen da na tak način zapravla kar je dobil... očitno ma doma dost polno rit vsega...
fajn mi je, da je Tina ostala, glih tko Grega, k je res tak, kt ga je Gašper opisal (btw. se mi zdi, da sem včer vidla Gregata k je teku maraton mem našga bloka, sam nism 100% zihr)...
kar se pa tiče tega, da nej bi še nekdo nov pršu v Bar... eh patetika... kako ne morjo bit mal bl originalni
kar se tiče ostalih pa: še dobr da je šla Špela k belim nazaj (edino fer če je bla že prej tam), zdej nej si pa črni nekam vtaknejo vse tiste svoje listke in špekulacije... se unadva bebca od Žige in Jerneja vsaj ne bosta mogla šlepat v nedogled... upam ...
mal mi je sicer škoda Gašperja ker je čist kul dečko, sam mal je neumen da na tak način zapravla kar je dobil... očitno ma doma dost polno rit vsega...
fajn mi je, da je Tina ostala, glih tko Grega, k je res tak, kt ga je Gašper opisal (btw. se mi zdi, da sem včer vidla Gregata k je teku maraton mem našga bloka, sam nism 100% zihr)...
kar se pa tiče tega, da nej bi še nekdo nov pršu v Bar... eh patetika... kako ne morjo bit mal bl originalni
The secret of success is consistency of purpose.
-
Tiavanna napisal/-a:Mene ta odnos "Špela in njena mama" prow spominja na Carrie
(kdor je gledal ve za kaj se gre)
ja se strinjam... tale mt se tud men zdi rahlo ... sam Špela mi pa vseen že zdaleč ne gre tok na jetra k Žiga
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
[quote="Antedn zgubijo beli da bo špela že dubla enkrat stol ker je vidt ne morm. Sam pišuka noben je ne mara, pol ji pa un reče ta jo bo ubil (kar absolutno ne odobravam) ji pa zraste priljubljenost kokr da je ne vem kdo, mislm pa dj folk get real. Ona ni nobena žrtev, sam vn naj že gre ker je itaq vsi sovražjo tm.[/quote]
Oh ja, jest te razumem v vsaki besedi k tale Špela ni več za nikamor. Pa kok je feministično nastrojena... ona dejansko misli, da se jih (žensk) tipi bojijo , da niti ne omenjam tistga njenga obnašanja v smislu "jest mam vedno prav" al pa "kok mam jest velik idej, sam očitno se jih ostali bojijo uresničit"... o bože mili pa kva je s to žensko?!?
Oh ja, jest te razumem v vsaki besedi k tale Špela ni več za nikamor. Pa kok je feministično nastrojena... ona dejansko misli, da se jih (žensk) tipi bojijo , da niti ne omenjam tistga njenga obnašanja v smislu "jest mam vedno prav" al pa "kok mam jest velik idej, sam očitno se jih ostali bojijo uresničit"... o bože mili pa kva je s to žensko?!?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
se opravicujem k sm se zanimala ce se to res tok fejst gleda... ocitno neprimerno
nism misnla nc slabga... morm pa rect da mi je smesno na primeru kolegic to opazam k se kdaj pogovarjamo pa so use v smislu 'pismo je to bedn...take bedarije pa se ne....ko lah to sploh kdo gleda'...ampak pri tem pa vejo vse, od tega kdo nosi crne gate, kdo si umiva roke, kdo skom sexa..
ok, sej ze grem s te teme
nism misnla nc slabga... morm pa rect da mi je smesno na primeru kolegic to opazam k se kdaj pogovarjamo pa so use v smislu 'pismo je to bedn...take bedarije pa se ne....ko lah to sploh kdo gleda'...ampak pri tem pa vejo vse, od tega kdo nosi crne gate, kdo si umiva roke, kdo skom sexa..
ok, sej ze grem s te teme
Zivljenje je piskotek!
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Anel girl napisal/-a:A lahk prosm ta tedn zgubijo beli da bo špela že dubla enkrat stol ker je vidt ne morm. Sam pišuka noben je ne mara, pol ji pa un reče ta jo bo ubil (kar absolutno ne odobravam) ji pa zraste priljubljenost kokr da je ne vem kdo, mislm pa dj folk get real. Ona ni nobena žrtev, sam vn naj že gre ker je itaq vsi sovražjo tm.
Jst pa mislm, da Špela tut, če bi bla na stolu, ne bi vn letela Pa jst res ne vem, kva vm gre ona tok na živce men je še vedno v redu....pa ne zato, ker bi se mi smilla al pa kej podobnga ampak mi je pač v redu....punca ma en svoj način življenja in zna tut povedat, kar si misl, če se ji lup ga žura z ostalimi, drgač ne... kaj je v tem tok zoprnga...pač se ne uklanja vsem ostalim in zarad njih ni pila in kadila in kaj zdej ....pa še lušna je .... pa k jo tok primerjate z Andrejem pa da igra na to foro => potem je edin zlo pametna, ostali pa zlo neumni, če vejo, da je lan Andrej lih zard tega zmagu, ker ga noben od njih ni maru, zdej se pa isto obnašajo .... qrc nej pa še oni začnehjo igrt, če že misljo, da ona igra .... sej bar je vendar en šov, igra, v kateri gre skor vsem sam za popularnost in tistih 12 mio
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ste gledali video -Bojana se razjezi.
Na koncu Jernej reče sej dobr veš, da moja skupina ne bo več nikol zgubila, ti je jasno. Bo to že on zrihtal. Da on ne bo dovolu da kurčevi lažnivci, psi, jih bomo zmetali vn ko pizde. Sam da veš. Taki ljudje meni ne bodo strali po glavi.
No še en psihopat več.
Na koncu Jernej reče sej dobr veš, da moja skupina ne bo več nikol zgubila, ti je jasno. Bo to že on zrihtal. Da on ne bo dovolu da kurčevi lažnivci, psi, jih bomo zmetali vn ko pizde. Sam da veš. Taki ljudje meni ne bodo strali po glavi.
No še en psihopat več.
-
^ jah nč novga... sej smo že prej vedl, da sta z unim Žigopatom glih za v Polje
ampak je pa res poseben fenomen tole gledat... kako so bli na začetku vsi ohinsploh prjatli, ko mlajši bratci in sestrice k jih nikol niso mel, zdej pa mal manjka pa se bojo začel mlatit
ampak je pa res poseben fenomen tole gledat... kako so bli na začetku vsi ohinsploh prjatli, ko mlajši bratci in sestrice k jih nikol niso mel, zdej pa mal manjka pa se bojo začel mlatit
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Always look on the bright side of life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov