Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
cjoo tiasha, ke ste se pa skrival da vs nismo nker vidl zih u kšnmu VIP-u...hehe...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Huh tko smo bli stisnjeni v enem kotu, da kr groza ... Drugač so bli pa te Barovci zuni na terasi ...
Pojma nimam a je biu z Majo al ne, ker me niso niti mal interesiral ... so ble pa ženske dost neki zamorjene, ker je Gašper ful okol skaku ...
Pojma nimam a je biu z Majo al ne, ker me niso niti mal interesiral ... so ble pa ženske dost neki zamorjene, ker je Gašper ful okol skaku ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Kaj pa je bil Gašper tok posebnga, da zdej ne veste če boste gledale? Men se zdi, da ga itak ni skor nč kazal, pa vedno je bil bolj v ozadju. Pa a to dejansko jokate zarad njega?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Naughty grl napisal/-a:Kaj pa je bil Gašper tok posebnga, da zdej ne veste če boste gledale? Men se zdi, da ga itak ni skor nč kazal, pa vedno je bil bolj v ozadju. Pa a to dejansko jokate zarad njega?
Točno tko men se tut on ni zdeu nevem kaj.Sm pa 100%,da če bi šou napr.Gregor,Žiga apa Jerry vn ne bi blo več zanimiu.Ne glede na to kok so prtegneni znajo edini šou nardit!!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
*LittleBug* napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Kaj pa je bil Gašper tok posebnga, da zdej ne veste če boste gledale? Men se zdi, da ga itak ni skor nč kazal, pa vedno je bil bolj v ozadju. Pa a to dejansko jokate zarad njega?
Točno tko men se tut on ni zdeu nevem kaj.Sm pa 100%,da če bi šou napr.Gregor,Žiga apa Jerry vn ne bi blo več zanimiu.Ne glede na to kok so prtegneni znajo edini šou nardit!!
Se strinjam z obema. Men on ni bil ne neki ful karakter, ne lušn ne nič, da zarad njega ne bi več gledla. Mi je tud blo ljubše da je Tina not ostala, sem pa bla tud presenečena, da je blo nekje na sredi oddaje, pol ure pred koncem 30000 glasov, na koncu pa "le" 35000. Pa tud razlika med njima se mi je zdela kr velika. Si vseeno nekak nisem mislila, da bo Gašper prvi tip ki bo ven letel, vsaj glede na to, kak je mnogim on oh in sploh. Upam da gre naslednji ven Jernej. Al pa vsaj Žiga.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*LittleBug* napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Kaj pa je bil Gašper tok posebnga, da zdej ne veste če boste gledale? Men se zdi, da ga itak ni skor nč kazal, pa vedno je bil bolj v ozadju. Pa a to dejansko jokate zarad njega?
Mislim,da sta bila Gašperjeva osebnost in lepota tisto,kar je dosti ljudi pritegnilo.
Ja,če grejo Jernej,Žiga al pa Gregor vn bo živ dolgcajt.
Mi pa ni noben od njih pritegnjen.Žive legende.
Če ma kdo kartico,kaj je tiso Špela v kočljivem položaju in Špela,Gregor in mozo....?
LP
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ponavad folk glasuje v prvih minutah in pol ne več tok- tko da 35000 glaosv je kr velika cifra.
Razlika med Gašperjem in Tino pa je glede na graf priljubljenosti ravno tam nekje- saj je mela ful veliko priljubljenost- Gašperju je pa ful dol padla.
Razlika med Gašperjem in Tino pa je glede na graf priljubljenosti ravno tam nekje- saj je mela ful veliko priljubljenost- Gašperju je pa ful dol padla.
- dean444
- Komunikatorka
Ma nič kej takega Gregor nekaj po njej plezal.
So se zajebaval- sta bla zraven tud Emil in Tina.
Upam da če bo Špela odločala o tem kdo gre v drugo skupino- da da sebe, da se ostali v črni pokloljejo med sabo.Itak zgubljajo za 200.000 sit.
So se zajebaval- sta bla zraven tud Emil in Tina.
Upam da če bo Špela odločala o tem kdo gre v drugo skupino- da da sebe, da se ostali v črni pokloljejo med sabo.Itak zgubljajo za 200.000 sit.
- dean444
- Komunikatorka
greyangel napisal/-a:Jaz sam kmaj čakam da Jernej leti ven! Tako mi gre na živce! Ful je hinavski in preračunljiv, da o egoizmu sploh ne govorim
Bolj se nebi mogel strinjati. Ogaben tip, pol pa Žiga in Klemen-ki je tud ful hinavski- bi hotel bit na dveh stolih hkrati.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Pmoje vsi samo čakamo, da črni zgubijo, ker kdorkoli od njih bo šu vn, ga ne bo škoda. Upam, da bojo dal Klemna k belim, in da pol res črni zgubijo, ker bo menilo en čudak al kreten mn, čeprav kot sem rekla, mi je Špela, ko jo vidim v baru, ful uredu, sam po tv-ju je pa ne morem. Ko je včerej Jerneja napadla, ko jo je pa nazal napizdil, pa ni vedla kj naj reče
Jernej je bil tko beden kot predavatelj spolne vzgoje. Nč ni znal povedat, pa obnašov se je kot en petnajstletnik, ki se s svojimi starši prvič pogovarja o sexu.
Uglavnem jz upam, da bojo zmagal tina, Gregor al pa Emil Predvsem Gregor no
Jernej je bil tko beden kot predavatelj spolne vzgoje. Nč ni znal povedat, pa obnašov se je kot en petnajstletnik, ki se s svojimi starši prvič pogovarja o sexu.
Uglavnem jz upam, da bojo zmagal tina, Gregor al pa Emil Predvsem Gregor no
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov