Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
kje ste pa Špelino mamo videle?
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Danes sem gledala bar ravno ko jim je zvonila budilka... Gregor je bil že pokonci in ko je slišal budilko je hitro odletel v sobo, jim jo ugasnil in zašepetal: spite, spite To se mi je zdelo full lepo
Glede Špele pa mame pa...... Ena večja katastrofa od druge ja...
Glede Špele pa mame pa...... Ena večja katastrofa od druge ja...
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
men je grega prou model..ful je preprost, pa čiz nč ne glumi
unadva casanovate sta v primerjavi z nim prou bebca
ćeprou grega vizualno ni moj tip, ker je mejhn, pa tiste gube na čelu...
sam mi je ful dušca
ampak emil mi je še zmeri car
šla ga bom zapecat najkasnej nasledn tedn..sej skoz razlaga da čaka ljubezen svojga življenja
unadva casanovate sta v primerjavi z nim prou bebca
ćeprou grega vizualno ni moj tip, ker je mejhn, pa tiste gube na čelu...
sam mi je ful dušca
ampak emil mi je še zmeri car
šla ga bom zapecat najkasnej nasledn tedn..sej skoz razlaga da čaka ljubezen svojga življenja
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Dons bo po moje ful zanimivo gledat, ker kdorkoli bo šu domov, ga bo škoda. Tini je hudo zrastla priljubljenost, tko da bo sihr dobr dvoboj.
Kar se pa tiče Gašperjeve priljubljenosti, pa mislim, da je čist precenjena. Osebnostno ni glih pokazu neke vrline. Nekak se mi zdi, da je on ženskam vizualno všeč in zato navijajo za njega.
Najbolj bi mi pa blo žal Gregata, ker je res največja faca Pa ful je tak pošten in iskren. Nekako zna pozitivno sprejemat odločitve, ki se mu jih dodeli in se jih potem tud drži. Sploh ne morem verjet, da ma tok nizko priljubljenost med gledalci
Kar se pa tiče Gašperjeve priljubljenosti, pa mislim, da je čist precenjena. Osebnostno ni glih pokazu neke vrline. Nekak se mi zdi, da je on ženskam vizualno všeč in zato navijajo za njega.
Najbolj bi mi pa blo žal Gregata, ker je res največja faca Pa ful je tak pošten in iskren. Nekako zna pozitivno sprejemat odločitve, ki se mu jih dodeli in se jih potem tud drži. Sploh ne morem verjet, da ma tok nizko priljubljenost med gledalci
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Frenkie napisal/-a: Sploh ne morem verjet, da ma tok nizko priljubljenost med gledalci
Js tut ne. Pa nvem kva vidjo ženske na Gašperju k men se pa on ne dopade- ne vizualno, ne karakterno, no u bistvu se mi je do zdej zmer zdeu tak dečko v ozadju, šele zadn tedn sm ga mau večkrat vidla pa si točn zapomnla kdo je on.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov