Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Sspela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
glede zigata se strinjam... je nedorasel in itd... se strinjam s *purple bitch* ...nasmeje se pa tut res vsaki k je kandidatka da pristane pod njim...poznam ga k sm bla njegova sosolka 4 leta in nima srca...saj men in sosolcom se je nazalost v taki luci pokazal...tko da
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Kdo bo dubu keš? Ažbe se kao dons odloč... sam kdaj se bo pa zvedl? Najbl fer se mi zdi da bi Gregor dubu glede na to da je mel največ dobička...
Na stolu bo pa Gašper ker je edin fer ker sta oba enak minusov dubla!
Na stolu bo pa Gašper ker je edin fer ker sta oba enak minusov dubla!
Če nisi del rešitve, si del problema.
- Sspela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja sej men se je tut sam pol itak vids da je karkol sploh brezveze dopovedovat takmu cloveku k je on itaq najbl pametn in najlepsi...in itaq je tok vase zagledan da ti je slabo sploh pa se na njegov nivo spuscat je nesmiselno... k vedno najde ksno primitivno stvar k ti jo pol naprej vrze in misl daje cel hud k je to reku
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Tina ima 32% priljubljenost,
Gašper 12%,
Gregor 11%.
Težka bo, težka za fante.
Gašper 12%,
Gregor 11%.
Težka bo, težka za fante.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ se prov vid, da so se v Bar prjavl oz. bli zbran sami taki, k so se že prej hotl neki medijsko izpostavljat in so bli že nekje videni, slikani...
drgač pa ne vem za koga bi bla če bosta na stolu Tina in Gregor... ker se mi zdi tale Gregc taka dobra naivna dušca, k ne bi mravli nč hudga nardila... medtem k znajo bit ženske velik bl zahrbtne
drgač pa ne vem za koga bi bla če bosta na stolu Tina in Gregor... ker se mi zdi tale Gregc taka dobra naivna dušca, k ne bi mravli nč hudga nardila... medtem k znajo bit ženske velik bl zahrbtne
The secret of success is consistency of purpose.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena
ojej, tezave...ta zenska jih povsod povzroca. Ce smo ze pr puncah - za Gašperja je usojena Maja meni sta full lepa no...
I love SISLEY& RW
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
sAdie napisal/-a:Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena
ojej, tezave...ta zenska jih povsod povzroca. Ce smo ze pr puncah - za Gašperja je usojena Maja meni sta full lepa no...
jaaaaaaaaaa... men sta tudi lepa z Majo! In upam, da bosta skupej
My dreams are my reality...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*pupika* napisal/-a:sAdie napisal/-a:Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena
jaaaaaaaaaa... men sta tudi lepa z Majo! In upam, da bosta skupej
jaaaa, res sta lušna skupi
drgač je pa bojanca na tehle fotkah prou seksilišs
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov