Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
kere bedne kr tina gre na vroči stol nekdo drug bi si ga velik bolj zaslužu!!
a prou vidl se je da punce dajejo minuse fantom, fantje pa puncam..kr neki
a glih to se bo zgodil kar se zdej govori...use punce bodo izpadle in bodo ostal samo še fantje
a prou vidl se je da punce dajejo minuse fantom, fantje pa puncam..kr neki
a glih to se bo zgodil kar se zdej govori...use punce bodo izpadle in bodo ostal samo še fantje
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jao ta špela mi gre vedno bolj na živce žiga pa itq misl da je boga za jajca prjel in da bo bar propadu če njega ne bo
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Anggirl napisal/-a:Špela se zavzema za pravice žensk, matr je jezna...zdele se s Tino pogovarjata vse sorte. Tina mi tlo zaskrbljena zgleda, neki joka, kokr da itaq vse ženske vn letijo in da bo tud ona. Špela pa moralizira z vseh strani. Pravi pa: da za vsako rit raste palca na svetu Bi rada vidla kako njo tepe po riti en haha. Aja paz to prjavo Špelino Tini: Ej ti boš mela še ful lepo življenje. Next dr. Phil
Mah jz bi Špelo prvo vn vrgla. Sej ostale bi tud, sam nje pa res ne prebavlam. Ma srečo, da je skos v zmagovalni skupini.
Kdo zdej o drugem stolu odloča? A Emil?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Tele črne in bele skupine so največja bedarija kar jih je!!!! Njim niso všeč, gledalcem niso všeč, jaoo ej, tist k si je to zmislil je navaden kmet. V eni skupini so sami fajni ljudje (Emil, Tina, Gašper, Gregor), vsi prijetni in zabavni, predvsem pa si noben ne zasluži vročega stola. V črni skupini se pa eni non stop švercajo (Špela!!!!, Žiga, tud Jerryja ne bi glih pogrešala) in bi mogu en res vn letet, pa je zarad skupine varen ko gosenica v bubi.
Bar navsezadnje NI tekomovanje za to, kdo največ zasluži. Ukinte skupine!!!
(Sploh pa bi mogla it Špela že čist prva ven, kar šele zdej vidim. Boga Maja sploh ni mela priložnosti, da bi se pokazala, pa zihr ni taka kretenjača kot Špela.)
Bar navsezadnje NI tekomovanje za to, kdo največ zasluži. Ukinte skupine!!!
(Sploh pa bi mogla it Špela že čist prva ven, kar šele zdej vidim. Boga Maja sploh ni mela priložnosti, da bi se pokazala, pa zihr ni taka kretenjača kot Špela.)
...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jemina napisal/-a:Če gre Gregi vn bom jz samomor naredla
Koga bom pol jz gledala?
Ga bom šla zdele pogledat,pa more me opazet.Jebač lepi [/u]
aj, ne jokat no!
Torej je zdej na prvem stolu Tina! Kr nekej! Kdo bo kej na drugem?! Mah res je vse skupi vedno bolj napeto! Ven bojo leteli tisti, ki si tega ne zaslužijo, nekateri pa se švercajo že kr lep čas
My dreams are my reality...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
MiLLy napisal/-a:(Sploh pa bi mogla it Špela že čist prva ven, kar šele zdej vidim. Boga Maja sploh ni mela priložnosti, da bi se pokazala, pa zihr ni taka kretenjača kot Špela.)
Jst tud nism mogla verjet, da je takrat Špela zmagala, ker je bla Maja ful bl v redu. Ta Špela mi je bla že pri prvi oddaji podn od podna. Pa a ste opazl, da ma Špela vedno ful bela usta Namesto, da vsak dan izvaja to svojo jogo, naj gre tud mal jest, da ne bo skp padla.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
kere bedne..gor na blogu majo kr ene zarote,teorije itd...folk je čiz not padu.
kao da je špela nastavljena in da bo to v kkovertah pisal kr neki
kaj pa vi mislte da bo v kovertah
jst mislm da bo tina ta vikend veen letela, ampak mam filing da bo ažbe določu, da je ona zmagovalka, da je bla najbl pridna in bo pobrala izkupiček tega tedna
upam sam da ne bo špela dobila, glede na to da sta z ažbtom k rt pa srajca
kao da je špela nastavljena in da bo to v kkovertah pisal kr neki
kaj pa vi mislte da bo v kovertah
jst mislm da bo tina ta vikend veen letela, ampak mam filing da bo ažbe določu, da je ona zmagovalka, da je bla najbl pridna in bo pobrala izkupiček tega tedna
upam sam da ne bo špela dobila, glede na to da sta z ažbtom k rt pa srajca
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
baje da v sredo.ja sej to so mel lih zdele debato v baru da bo zihr kr neki
po moje pa ne bo kr neki, po moje bo kšna lepa nagrada...
glee na to da skoz delajo pa nimajo nč od vsega dela, po moje da jim bojo popovci kej le dal
mogoče avto?
potovanje
po moje pa ne bo kr neki, po moje bo kšna lepa nagrada...
glee na to da skoz delajo pa nimajo nč od vsega dela, po moje da jim bojo popovci kej le dal
mogoče avto?
potovanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov