Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja jst sm tud hotla lih uprašat če mamo rado na cosmu...
jst tud gledam žiga si je zbral burn od usherja,jerry pa let me entartain you
pa neki so kritizeral dja da mu lih ne gre dobr od rok muska, da se skoz enaki komadi vrtijo
aja pa bojana je rekla gregatu kako lahko babi reče kej tok neumnga kokr dej nared mi da mi pride, da bi ona počla od smeha
jst tud gledam žiga si je zbral burn od usherja,jerry pa let me entartain you
pa neki so kritizeral dja da mu lih ne gre dobr od rok muska, da se skoz enaki komadi vrtijo
aja pa bojana je rekla gregatu kako lahko babi reče kej tok neumnga kokr dej nared mi da mi pride, da bi ona počla od smeha
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Ancica napisal/-a:Ma tale Metka je res ena jaka stilistka ... Če se samo spomnim, kako je tisto Jeleno na E+ oblačila v une dooooolge kikle čez hlače pa kakšna je tale Bakaričeva zdej. Moj ata bi boljše cunje nametu skupi kot pa tale - očitno ji je kar sekira v med padla z Jonasom.
Jeleno je pa tko oblačla ker ma fuuul močna stegna in so tko mal skrival to! Men je čist useen kuko barovce oblečejo, ker se sami tut ne oblečejo lih neki kul Nasledn gre vn Žiga
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
joj to špelo k sm prvič vidla sm takoj vedla da neki ne štima z njo...že k sm vidla njeno mt, ki se mi zdi kot neka čarovnica, ful tisto zaščitniška pa ko sm vidla da se te dve ful štekata, sm vedla da je ta špela mal čudaška..
oblači se pa obupno.ona je res ful luštna sam na žalost nima v seb in na seb čist nč privlačnega.
zdej sm brala mal bloge, baje da si žiga nikol rok ne umije ko gre na wc, po tem gre pa še veselo jest
oblači se pa obupno.ona je res ful luštna sam na žalost nima v seb in na seb čist nč privlačnega.
zdej sm brala mal bloge, baje da si žiga nikol rok ne umije ko gre na wc, po tem gre pa še veselo jest
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Ancica napisal/-a:Ma tale Metka je res ena jaka stilistka ...
ma prov res... ta baba je ena kvazisamozvana stilistka ... kje so prov njo najdl za to delat mi tud ni jasn... prov ogabna je (zdej še unga bozga adija oblač v ene kiklce) ... ženska po mojih kriterijih nima prov nobenga smisla za stajling
The secret of success is consistency of purpose.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov