Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
MissRap napisal/-a:Oj.
Ma jst ne vem kej mate vse proti sexu.A ste stare 5 let,da govorite fuj tipi,ojej uni mi če dat ljubčka,fuj
Misli,kej vi niste še nikoli spale s tipom k ni biu vaš tip?A tkrat ste se kurbale okoli?Al kej?
Mislim kšno kurbanje?Pomislte malo predn vržete kšno naumno vn?
Pač tip ma 22 let in ona 18,kej bi mogla bit vzdržna?
Jst enih res ne štekam.
In zajebavat se ni lepo iz nobenga tut,če ma tko grozno čupo in je malo bolj poun?
Res pupe(al pa če je tut kak tip) kolko ste stare?
Pač je šla vn,škoda zanjo,fajn pa da ni šou kdo drugi,ker so drugi pač bolj simpatični.
Ampak ni pa lepo se delat norca z nje.
LP
malo slabo bereš ... noben nima nič prot sexanju, sam ne nabiji, da nisi sexu, če te cela Slovenija gleda ... udar po mizi, pa reč: "Ja, smo sexal, pa prou fajn je blo. A vas slučajno to moti?"
se mi zdi, da kle noben ni proti sexu, mi bi še več akcije, sam pismo nej ne laže ... pa Jerry - ful sm posexu (lol kera beseda ) uno frizerko, pa ne nabiji, če smo vsi slišal, da ma tardečo (lol, še bolj smešna ) ... tuki gre vsem blazno na qrac to, da kr neki prbijajo ... pa da so pršli v Bar z razlogom, da jih čim več podrejo ... grow up ... (tole ni zate, ampak za njih )
aja, kaj je tist ljubezenski trikotnik tam? a lahko kako informacijo ve s karticami
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
hahaha, tole je pismo k ga je Tamara napisala: (men je začetek za poscat )
Moj dragi BAR piščančki...
Vaša najmlajša carica gre domov in meni je ful hudo. V bistvu ne znam opisati z besedami. Nobenemu ne privoščim takšnega občutka. Z vami mi je bilo kot v sanjah in upam, da bomo te sanje sanjali še naprej tudi po BARu. Tisti, ki boste ostali do konca, bi vas prosila, da ostanete brez hinavščine in da vse skupaj ostane le igra, tako kot pravite vi.
Vsi pravijo, da se vidi, da smo povezani in naj bomo mi edina BAR generacija, ki se spoštujemo in se imamo radi. Naj začnem:
Tina: Si fajn punca, ti ne zamerim, ampak v BARu bi z veseljem o nečem poklepetala s tabo.
Bojana: Še naprej motiviraj BARovce. Dve Štajerki sva že izpadli. Daj vse od sebe in pokaži, da smo norci...hehe
Špela: Oprosti, ampak nehaj igrat!Jernej: Ostani ostani sonček, trudi se še naprej in ne obupaj. Partizani te bodo spremljali in vedi, da te ima Tammy rada. Verjamem vate.
Žiga: Ko ti bo hudo, se razpizdi in pokaži čustva in ostani to, kar si. Ti si fajn poba in ne se sekirat. Tudi ti vedi, da te ima Carica rada.
Gašper: Biserček, ki res zna z besedami. Si 'cuker' in hvala ti za vse. Nimam besed, da ti povem, kako sem ti hvaležna
Emil: Bodi pošten, tako kot si bil do zdaj!Grega: Se vidimo, Care Mare, in drgni se sam s kolenom...
Klemen: Razmišljaj še naprej pametno. Hvala ti!
Enemu sem odnesla pulover. Rada vas imam!
Vaša Tammy
P.S.: Cilj naj vam bo 3,000.000!
Moj dragi BAR piščančki...
Vaša najmlajša carica gre domov in meni je ful hudo. V bistvu ne znam opisati z besedami. Nobenemu ne privoščim takšnega občutka. Z vami mi je bilo kot v sanjah in upam, da bomo te sanje sanjali še naprej tudi po BARu. Tisti, ki boste ostali do konca, bi vas prosila, da ostanete brez hinavščine in da vse skupaj ostane le igra, tako kot pravite vi.
Vsi pravijo, da se vidi, da smo povezani in naj bomo mi edina BAR generacija, ki se spoštujemo in se imamo radi. Naj začnem:
Tina: Si fajn punca, ti ne zamerim, ampak v BARu bi z veseljem o nečem poklepetala s tabo.
Bojana: Še naprej motiviraj BARovce. Dve Štajerki sva že izpadli. Daj vse od sebe in pokaži, da smo norci...hehe
Špela: Oprosti, ampak nehaj igrat!Jernej: Ostani ostani sonček, trudi se še naprej in ne obupaj. Partizani te bodo spremljali in vedi, da te ima Tammy rada. Verjamem vate.
Žiga: Ko ti bo hudo, se razpizdi in pokaži čustva in ostani to, kar si. Ti si fajn poba in ne se sekirat. Tudi ti vedi, da te ima Carica rada.
Gašper: Biserček, ki res zna z besedami. Si 'cuker' in hvala ti za vse. Nimam besed, da ti povem, kako sem ti hvaležna
Emil: Bodi pošten, tako kot si bil do zdaj!Grega: Se vidimo, Care Mare, in drgni se sam s kolenom...
Klemen: Razmišljaj še naprej pametno. Hvala ti!
Enemu sem odnesla pulover. Rada vas imam!
Vaša Tammy
P.S.: Cilj naj vam bo 3,000.000!
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jemina napisal/-a:O kuzla, kero pismo bedno je napisala in kako sebe imenuje. Joj grow up bejbi
OT:
mislim, jao no, zato, ker pač TEBI pismo ni všeč, je pa zdaj že kr kuzla al kak? pol pa itak mi nismo več ljudje, ampak smo kr vsi kuzli in kuzle, ker se vedno nekdo/nekaj najde, kar nam ni všeč... tolko o grow up ja
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
motorola napisal/-a:jemina napisal/-a:O kuzla, kero pismo bedno je napisala in kako sebe imenuje. Joj grow up bejbi
OT:
mislim, jao no, zato, ker pač TEBI pismo ni všeč, je pa zdaj že kr kuzla al kak? pol pa itak mi nismo več ljudje, ampak smo kr vsi kuzli in kuzle, ker se vedno nekdo/nekaj najde, kar nam ni všeč... tolko o grow up ja
Se podpišem.
Mislim kšne otroške izjave.
Kuzla samo zato,ker je pač pupa samozvestna?
LP
Zadnjič spremenil MissRap, dne 22. Okt. 2006 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
buffy-ann napisal/-a:A je katera gledla ponoči ko so spet skregali (Gašper, Emil pa Jernej)? Ma ti trije majo skoz nekaj.
Ja, Jernej in Emil se že kar nekaj časa po strani gledata se mi zdi. Bi bilo zanimivo če bi se srečala na vročem stolu
Angels fall first...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
greyangel napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:A je katera gledla ponoči ko so spet skregali (Gašper, Emil pa Jernej)? Ma ti trije majo skoz nekaj.
Ja, Jernej in Emil se že kar nekaj časa po strani gledata se mi zdi. Bi bilo zanimivo če bi se srečala na vročem stolu
Bi blo zanimivo videt ja ... sam glede na priljubljenost bi šel Jernej pa pa.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
MissRap napisal/-a:Ker je kao dobil od Tamare minus.
In potem je Tina rekla,da je Jerry-jev razlog slab.
Mislim too much.
LP
Kakšen Jerry-jev razlog? Sori, nisem najbolj zaštekala tega ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov