Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
shiry napisal/-a:A gremo stave pobirat katera se bo prej za playboy slekla al pa pevsko kariero začel/a?
tamara.. haha, jo poznam.. grem stavit alma 2 oz. še hujša bo
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
nutella napisal/-a:LyLa napisal/-a:sej nočem bit nesramna .. sam kaj je to?
To je... Citiram:
Tamara
starost: 18
znamenje: Oven
Zelo rada poje. Je povsem zadovoljna s sabo in pada na policaje.
Vir: 24ur.com/bar2
(ce bi blo dovoljeno bi celo vrsto telih smajliju nalimala)
uf.. ona je še več ko samo ZADOVOLJNA sama s sabo...
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
alina napisal/-a:leena napisal/-a:emil = domen kumer
joj tale pa sploh ni nič domnu podoben...trust me njegovi prjatli ga sicer zafrkavajo, da je jan plestenjak, samo men tut plestenjaku ni podoben. sploh je pa faca, kar mi plestenjak sploh ni
cist mozno da mu sploh ni podoben sam men je na uni tamali slikci cist na domna potegnu. plestenjaka pa nekak ne vidm v njem
kar se pa slacenja tice mormo pa pocakat da usta odprejo. lani sm pr almi ze v predstavitveni oddaji vedla kok je ura k je zacela kokodakat da ona pa ze ne bo sexala pred kamero
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
- Babangida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
...Šele zdaj vem,zakaj nisem notri padel v ožji krog (lepo razporejenih mišic,ki se izjemno dobro razume v "trojke,mišičast ljubitelj ,ki se ne boji globin,Kulturnik,vse počne 100%,Lepotec, ki je svoje skoraj razgaljeno telo že nastavil foto objektivu. Skupinski seks le s kondomom,pada na policaje,ki ne prisega na zvestobo,še ni imela resne zveze).......Zgleda,da hočejo popestriti show s kakšnim sex.Sej na castingu so bila res trapasta vprašanja.Še dobro,da nisem bil izbran,ker ne vem kako bi prenašal te snobe
No,letos bom gledal Bar,ker me firbec matra.Izbor kandidatov je čist zgrešen.Zanimivo je predvsem to,da niso dal same lepotice notri.Ker na castingu je bilo veliko lepih punc.Pač gledalke se morajo poistovetiti s barovkam.Upam ,da bo zmagala kakšna ženska.N i pomembno katera,samo da je ženska.Ker mislim,da bo ti narciosidni snobi še bolj dobili krila.Sam navijam za Petro.Cukerček je.Me prov zanima kakšna je brez maske.
Namest,da bi dal kakšne,ki se zezajo 24h dnevno in jim ne bi keš v prvem planu.So zbrali narcisoidne tipe,ter spaljene ženske.Me zanima katera bo imela jajčnike za prvi sex pred kameram.Po mojem nobena.To je le igranje,da so divje ( da so bile izbrane za ta show).Samo še najlepši slovenski pevec manjka (Natalija ga je izdala),ter ena bjonda pevka, o kateri ste se že razpisal.Pa bi bil show.
No,letos bom gledal Bar,ker me firbec matra.Izbor kandidatov je čist zgrešen.Zanimivo je predvsem to,da niso dal same lepotice notri.Ker na castingu je bilo veliko lepih punc.Pač gledalke se morajo poistovetiti s barovkam.Upam ,da bo zmagala kakšna ženska.N i pomembno katera,samo da je ženska.Ker mislim,da bo ti narciosidni snobi še bolj dobili krila.Sam navijam za Petro.Cukerček je.Me prov zanima kakšna je brez maske.
Namest,da bi dal kakšne,ki se zezajo 24h dnevno in jim ne bi keš v prvem planu.So zbrali narcisoidne tipe,ter spaljene ženske.Me zanima katera bo imela jajčnike za prvi sex pred kameram.Po mojem nobena.To je le igranje,da so divje ( da so bile izbrane za ta show).Samo še najlepši slovenski pevec manjka (Natalija ga je izdala),ter ena bjonda pevka, o kateri ste se že razpisal.Pa bi bil show.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
No...Še js sem malo prečikirala tele nove osebke za BII in ugotovila:
¤ --> Bojana me močno spominja na Rado...
¤ --> Maja... Kaj se nam obeta nova Playboy-jeva zajčica??
¤ --> Petra mi je od teh še najbolj simpatična punca! PA tudi opisek mi je všeč....
¤ --> Špela... po mojem mnenju nič posebnega...
¤ --> Pa ne še ene Mirne noooo!
¤ --> Tina... Nič posebnega...
¤ --> Emil... Jaoooo! KAkšen opis!!!!
¤ --> Gašper... "se izjemno dobro razume v "trojke" .... " WTF??!!??
¤ --> Gregor... "Discipliniran.." Temu že jaz v očeh berem, da ni tako...
¤ --> Klemen... V glavnem, da že 29 let išče 100% žensko in tako pride potem v bar
¤ --> Žiga... Lepotec, ki prisega na skupinski sex s kondomom
¤ --> Jernej... Simpatičen...
Itak se pa bodo še mnenja spreminjala skozi oddajo....
¤ --> Bojana me močno spominja na Rado...
¤ --> Maja... Kaj se nam obeta nova Playboy-jeva zajčica??
¤ --> Petra mi je od teh še najbolj simpatična punca! PA tudi opisek mi je všeč....
¤ --> Špela... po mojem mnenju nič posebnega...
¤ --> Pa ne še ene Mirne noooo!
¤ --> Tina... Nič posebnega...
¤ --> Emil... Jaoooo! KAkšen opis!!!!
¤ --> Gašper... "se izjemno dobro razume v "trojke" .... " WTF??!!??
¤ --> Gregor... "Discipliniran.." Temu že jaz v očeh berem, da ni tako...
¤ --> Klemen... V glavnem, da že 29 let išče 100% žensko in tako pride potem v bar
¤ --> Žiga... Lepotec, ki prisega na skupinski sex s kondomom
¤ --> Jernej... Simpatičen...
Itak se pa bodo še mnenja spreminjala skozi oddajo....
- tanci00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Hej
Jst navidez poznam Klemna,pa tud po popu sm vceri vidla reklamo,hude fotke mrm rečt, ta na strani je še najbolj mimo
ni mi jasno da se je tip prjavu v bar
Da vam ga malo opišem:
- Zgleda v živo isto dobro ko na unih fotkah iz reklame
- Kolker sm čula je ful sposobn, v bistvu je delu že ful nekih žurov, koncertov na koroškem, pa te žure za koroške študente v lj in mb, vedno je blo vse v nulo poštimano
- pa mislim da v zadnjem letu vodi izgradnjo mladinskega centra Kompleks na Ravnah na Koroškem
- skratka mislim da je po sposobnostih za 5 mulcev ala Žiga in Gašper
- plus na koroškem bo norišnica, že prej vem da je bil puncam ful dobr, kaj bo šele zdaj
E, morm počakat da karakterno in v živo vidim ostale kandidate, samo bi si upala rečt da je prvi favorit za zmago
No, pustmo se presenetit
Jst navidez poznam Klemna,pa tud po popu sm vceri vidla reklamo,hude fotke mrm rečt, ta na strani je še najbolj mimo
ni mi jasno da se je tip prjavu v bar
Da vam ga malo opišem:
- Zgleda v živo isto dobro ko na unih fotkah iz reklame
- Kolker sm čula je ful sposobn, v bistvu je delu že ful nekih žurov, koncertov na koroškem, pa te žure za koroške študente v lj in mb, vedno je blo vse v nulo poštimano
- pa mislim da v zadnjem letu vodi izgradnjo mladinskega centra Kompleks na Ravnah na Koroškem
- skratka mislim da je po sposobnostih za 5 mulcev ala Žiga in Gašper
- plus na koroškem bo norišnica, že prej vem da je bil puncam ful dobr, kaj bo šele zdaj
E, morm počakat da karakterno in v živo vidim ostale kandidate, samo bi si upala rečt da je prvi favorit za zmago
No, pustmo se presenetit
- Babangida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
LyLa napisal/-a:Babangida napisal/-a:Zanimivo je predvsem to,da niso dal same lepotice notri.Ker na castingu je bilo veliko lepih punc.Pač gledalke se morajo poistovetiti s barovkam.
Gledalke se morajo poistovetit z grdimi bejbami?
Mislil sem na to,da ima veliko puc težav z samozavestjo.Ne bi zgledalo glih super če bi bilo notri 6 lepotic.Tako so morali dati tudi kakšno,ki nima vseh idealnih mer,ter je malo močnejša,nima popolnega telesa,....itd.Saj drgač se gledalke ne bi mogle dati v kožo svoje favoritke,ker bi bile preveč popolne.Pa tudi zaradi gledanosti showa in prijav za naslednji show.Letos je prijavljenih 1100 kandidatov več kot lani.
Je pa res,da so izbrali 6 "popolnih" tipov.Noben ni debel,majhen,....itd.Spet dvojna merila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov