Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 16. Okt. 2006 10:47

del Klemnovega bloga:

Po prihodu domov smo nekaj do dvanajstih vsi odšli spat in se potem okrog dveh ponoči eden za drugim zbrali v dnevni sobi. Po sistemu, če eden ne more spati, verjetno tudi drugemu ni do tega je bil saj moški del populacije poln energije v dnevni sobi. No in začelo se je z ognjem...alkoholnim 60% Absintom. Kdor je to kdajkoli pil ve kakšen strup je to. Js sem pri tem pitju na začetku sodeloval bolj kot opazovalec, ker sem pisal bloge. No in iz minute v minuto je postajalo bolj glasno in bolj agresivno. Pred spanjem okrog treh sem tudi sam spil s fanti in Tamaro tri runde in odšel spat. No ni dolgo trajalo, saj se je vse do naše spalnice slišalo, da se v dnevni sobi dogaja nekaj divjega. Slej ko prej je bilo jasno, da bodo fantje pridrveli v spalnico in nas, ki smo poskušali spati zvlekli v dnevno sobo. Uff, moram prizanti, da sreča, da so me zbudili, saj so kasneje skoraj vsi žal popolnoma izgubili razsodnost. Sj če 6 ljudi spije 4 steklenice 60% alkoholne pijače vemo kolko je ura. Moram priznati, da že dolgo nisem videl folka toliko izven kontrole. Marsikaj je letelo po zraku, odeje, palice, sadje, pivo, hrana...žal so tudi fantje popolnam izgubili koordinacijo in podirali stvar za stvar. V nekem trenutku me je bilo res strah, da se bo komu kaj naredilo. Nekako mi je uspelo v roku ene ure fante takorekoč položit spat in s pomočjo Tine in Tamare sčistit stanovanje do take mere, da vsaj nekako izgleda. Še zdaj ne morem verjet, kaj lahko takšen strup, kot je Absint naredi. Res upam, da so danes vsi celi, še nabolj me skrbi Gašperjevo koleno, saj je dobil močen udarec vanjo. Nevem no, to kar smo včeraj vsi skupaj doživeli je bila in bo sigirno ostala najbolj destruktivan noč v zgodovini slovenskih reality shovov. Kdorkoli je to v živo videl, ve kaj govorim.
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 16. Okt. 2006 10:56

Barovce čaka teden zdravega življenja
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082270
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 16. Okt. 2006 11:52

Te niso normalni, so kakšni posnetki? Hvala bogu da je ostal Klemen v baru, ker če ne bi še kdo umru. :roll: Letošnji barovci nimajo kontrole, razen redkih redkih izjem. :stupid:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 16. Okt. 2006 12:52

Lizzyka* napisal/-a:del Klemnovega bloga:
... No in začelo se je z ognjem...alkoholnim 60% Absintom... če 6 ljudi spije 4 steklenice 60% alkoholne pijače vemo kolko je ura. Moram priznati, da že dolgo nisem videl folka toliko izven kontrole. Marsikaj je letelo po zraku, odeje, palice, sadje, pivo, hrana...žal so tudi fantje popolnam izgubili koordinacijo in podirali stvar za stvar...

:eek: :eek: ... pa to ne morš verjet... debili zarukani :stupid: ... jst bi vsem takoj potalala rumene kartone... res dost žalostn, da se je treba tkole nalit pa izživlat ker se drgač ne da "zabavat"... me prov zanima kdo bi bil odgovorn če bi se komu kej zgodil :roll: ... prov zafržmagal so se mi... kreteni :tot:
The secret of success is consistency of purpose.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 16. Okt. 2006 13:18

Joj kiri psihoti so :eek: , pe da mam otroka not, pa da mi take dela ga za ušese ven vlečem. Mislim to za mene ni več normalno, da se človek tkole napije, da se lahko ma fajn, pol pa tut ne vem. Očitno sem že jst tuk zastarela, ker tega mi nismo nikol počel. Vsaj do te mere ne!
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 16. Okt. 2006 14:48

I'm a bad girl and bad girls do bad things...
gilly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a gilly » 16. Okt. 2006 14:53

okej... kaj je absint?

prepričana sem da videa tega pijančevanja ne bodo pokazal na tv-ju. rumeni kartoni - dvomim. za pop tv je glavno da se služi, za Gabra isto... tako da dvomim. čeprav sem tudi jaz za sankcije, ker me noben ne bo prepričal, da se to dogaja tudi v real lifu. okej, pijančevanje ja, ne pa vsak dan / na dan / na dan.
televizijci itak pokažejo kar se njim zdi, svinjarije favoritov oz. njim priljubljenih pa lepo ostanejo skrite. kdo s fan kartico jih pa gleda 24ur/dan.
mah, meni so brezvezni. lanski barovci se ga niso tako zapijal, so bili pa vsaj gledljivi.
pa naj že spravijo tega Žigata ven :!: :evil:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 16. Okt. 2006 14:57

^ Absint je močna in aromatična žgana pijača z visoko vsebnostjo alkohola (tradicionalno okoli 68%).

Absint zaznamuje uravnotežena cvetica, rezultat maceracije in destilacije preko desetih različnih vrst zelišč in začimb. Glavni karakter pijači daje uglašeno prepletanje grenkega in trpkega okusa pelina (znanstveno ime artemisia absinthium) ter sladkobnega okusa janeža (znanstveno ime anisum vulgaris).

Pri pravilni pripravi pijače se z raztapljanjem kocke sladkorja s pomočjo močno ohlajene vode smaragdno zelena barva absinta spremeni v osvežilni motni zeleno-beli napitek (sprememba barve v izvirniku: la louche) z blagim in prijetnim vonjem ter okusom.

Absint je znan po svojih »posebnih učinkih«, ki jih lahko ponudi uživalcu. Omogoči razvedritev in poživitev razpoloženja ter lažjo obliko vzhičenosti oziroma evforije, kar je poleg vsebnosti alkohola posledica številnih psihoaktivnih učinkovin, ki jih vsebujejo zelišča, iz katerih je absint proizveden. Pri tako imenovanem sekundarnem efektu je v ospredju predvsem tujon, grenka učinkovina, ki se nahaja v pelinu.

Tudi zato velja absint še danes za pijačo umetnikov, intelektualcev in boemov. Pred širšo prepovedjo absinta v začetku 20. stoletja so se priznani umetniki (Baudelaire, Manet, Verlaine, Arthur Rimbaud, Oscar Wilde , Degas, Henri de Toulouse-Lautrec, Vincent van Gogh, Gauguin, Pablo Picasso in drugi) na tako imenovanih zelenih urah (L'Heure Verte), predajali užitkom, ki jim jih je ponujal absint.

Absint je izjemno primeren tudi za mešanje z drugimi alkoholnimi in nealkoholnimi pijačami. Poznamo ga kot glavno sestavino prvega znanega koktejla imenovanega Sazerac, Ernest Hemingway pa je npr. zelo užival v mešanici absinta in šampanjca. Ta mešanica je po celem svetu priljubljena še danes, predvsem v svetu mode, plesne glasbe in visoke družbe.
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Okt. 2006 15:04

jao, fak. ta tamara bi kr z vsakim...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 16. Okt. 2006 15:04

kako izgleda ;)
http://www.mladina.si/tednik/200249/clanek/absinthe/
un k pije, se raje izogiba temule zelenčku ... tko k se izogibaš Pelinkovcu pa Encijanu ... strup po domače ;)
Žiga se je najprej lepo opravičil, ko se je začel igrati s svojim premoženjem, s čimer je pritegnil Tamarino pozornost. Med BARovcema se je razvil pikanten dialog.
Žiga: "Dej ga mal v usta, sam na hitrco.... Sem ga dal pod noge, zdej mam *** Poglej!"
Tamara: "Daj špilaj se še malo."
Žiga: "Kok bi *** zdele."

LOL, a lohk? :rofl: hahaha
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 16. Okt. 2006 15:27

[quote="Arej lepo opravičil, ko se je začel igrati s svojim premoženjem, s čimer je pritegnil Tamarino pozornost. Med BARovcema se je razvil pikanten dialog.
Žiga: "Dej ga mal v usta, sam na hitrco.... Sem ga dal pod noge, zdej mam *** Poglej!"
Tamara: "Daj špilaj se še malo."
Žiga: "Kok bi *** zdele."

Ej ogabna sta bla, sred belga dne na kavču ji ga je model pokazu una se je pa sam režala in govorila, naj se še igra z njim. Poglejte si video.

Skratka, tale Tamara je ena potrebna mula, z Žigatom sta pa perfect duo :freak:[/quote]

Ja pa nej se posexajo vsi med sabo če jim paše.Pa kaj!Sej noben noče gledat kako pridno čičajo pa se pogovarjajo ne? :D
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 16. Okt. 2006 15:33

:rofl: joj komi čakam da bota res, hehe bar postaja vedno zanimivejši. nazadnje si bom mogla še kartico kupit in gledat vse za nazaj :eek: :D
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 16. Okt. 2006 15:43

Jst se ne strinjam s takim obnašanjem? Zakaj? Spolnost je intimna in ne glede na to kje si, koliko casa si, naj bi ostala nekaj kar je med dvema človekoma in ne še tisoč drugimi. In glede na to, da so nesposobni zdržat te tri mesec so po mojem mnenju nezreli ljudje, od katerih bi pri njihovih letih pričakoval povsem nekaj drugega. Ne rečem, vsak ima potrebe ampak teli se ne obnašajo kot da bi imeli potrebe, ampak čisti živalski nagon. Vrjamem v to, da je čisto vsak izmed njih že bil po 3 tedne in še več brez sexa, za nekatere celo mislim da so ga zelo malokrat namočili in zdaj se ne morejo brzdati. Wc in tuš sta zagrajena in preprečujeta radovedne poglede, naj se sami zadovoljijo in gredo v nov dan. Fantom (jerry, žiga, gašper), ki pa zavajajo (mladoletne?) punce, ki jim je center sveta biti z barovcem pa zamerim v toliko, da niso sposobni rečt "lej punca, mlada si še, nikamor se ti ne mudi!". Toliko modrosti bi človek pričakoval od njih!
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 16. Okt. 2006 15:45

Pomoje se bodo kmal poseksal. No ja sicer pa a se nista Tamara in Žiga že, takrat pod rjuham?? :?:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 16. Okt. 2006 15:46

baje da ne...bi blo pa fejst to gledat :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov