Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ewchk napisal/-a:Vesela sem, da je Klemen not ostal. Sam še Jerenej pa Žiga gresta vn pa Špela slej ko prej aja pa Tamara pol bo pa kul druščina!
Se ne morm bolj strinjat!
Jernej: hinavc in kurbircek
Ziga: pubertetnik
Tamara: lenoba in laznjivka
Spela: Andrej dve
Emil: Jan Plestenjak
Gregor: Johnny Bravo
Vsi ostali so mi pa OK.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
SSarchy napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Vesela sem, da je Klemen not ostal. Sam še Jerenej pa Žiga gresta vn pa Špela slej ko prej aja pa Tamara pol bo pa kul druščina!
Se ne morm bolj strinjat!
Jernej: hinavc in kurbircek
Ziga: pubertetnik
Tamara: lenoba in laznjivka
Spela: Andrej dve
Emil: Jan Plestenjak
Gregor: Johnny Bravo
Vsi ostali so mi pa OK.
ja madonna kdo pa pol še ostane
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
Anl napisal/-a:Latte pa Emil pa srček je vmes...
Katja je šla ven, kaj čš, en je mogu it. Ji je pa blo zihr dost bad, ker nje se je res vidlo da uživa v Baru.
Klemen je rahlo jezen na Jerneja in kokr sm dons kej razbrala iz blogov, je Jerneju zdj kr mal žal da je dal tja Klemna in ne Žige. Skratka tuki bo še zanimivo, to sploh ne dvomim.
Tina je tud mal revčka ratala, mal solzice na plano pa to, čeprov ne vem kaj je s tem misnla da eni skoz delajo eni so pa skoz frej? Pa sj vsi delajo skoz?
Zaslužjo pa kr dobr že a ne
mislm d je mislna pač d eni k delajo res delajo...medtem k drugi se pa pogovarjajo z gosti,eni tut lupčkajo..itd...in si s tem glasove pridobivajo..ona pa recimo ma čs svojim navijačem rečt samo živjo.in jst ji dam kr prou pr tem![/b]
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja nekatere zenske zgleda tok rabijo ta filing, da jih ima nekdo rad, da se jim cist mozgani odklopijo, ko on zacne o veliki ljubezni.*_nincy_* napisal/-a: (ti si moja velika ljubezen WTF, itak da ne boš ena 100,ker si neki posebnega)čez par minut se pa že z drugo drgne v prvem kotu!polom od poloma so!
Kaj, a ti mislis, da je to tko kt da bi te scat tiscal? A ti se jst kej povem o tem kako menstruacija boli?Angell napisal/-a:No ja, jst mislm da punce stokrat lažje zdržijo kot pa fantje, k se jim stalno neki nabera pa nabera pol pa že tišči, pa so pritiski pa to
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ajaaaa nism dobr razumela, sm misnla da gre spela domov, ampak zdj vidm da gre sam med crne, kar pomen da nasledn tedn zihr ne bo na stolu, zato ker so crni v prednosti, a ne? ne spremlam glih redno, ampak se mi zdi da je nekak tko
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
in kako kej kaže za vroči stolček. vem da istih ful napovedi ni, sm kaj ve mislte?ma tina kej šans da leti na prvi vroči stolček?
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ravno zdej prebral na blogu in pol še tu da gre Špela k črnim. A se ni Tina kao z njo ful dobr razumela- zdej jo pa da v drugo skupino. Sam vseeno boljše tam bo lažje preživela- edino Klemen ji je konkurenca- sam tud v redu da se Klemen, Špela in Bojana združjo skupaj in vržejo vn Jerneja ali Žigo.
- miška17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Men je pa fulll good...ker so šli do sedaj vn lih tisti, ki jih nisem prenesla....dodala bi še Tino, Špelo, Tamaro......dečki so pa kr cool....od punc mi je pa sam BOJANA the best.
Tisti, ki se vam je zdela v soboto k k****....sam neki....koliko uje žensk ki imajo tako postavo, da se lohk tko oblečejo????Zelooooooo malo.....dejte nehite kritizirat......Bojana je pač drugačna in karkoli obleče ji paše....
Tisti, ki se vam je zdela v soboto k k****....sam neki....koliko uje žensk ki imajo tako postavo, da se lohk tko oblečejo????Zelooooooo malo.....dejte nehite kritizirat......Bojana je pač drugačna in karkoli obleče ji paše....
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja če bojo Jerya vrgl vn bojo tut dnar vrgl stran zto k on največ pokasira...glede na to kok se zajebava pa Žigatu tut laufa kaso.Drgač bi dala pa jz najprej vn Špelo k mi je res kr ena,pa tamaro k je ne morm vidt sej vem,da se ljudi ne sod po izgledu sam ta njena glava me res nervira, k kr ne more met frufruja na stran k ma tooooookkkk velko glavo pa premal las Pa še to Gašpr je ratu tut u izi "pičkohvatnik"k sm u petk pršla u bar pa sm ga vidla, pa sva se neki pogovarjala kao kdo bo na vročmu stolu s katjo,pa tko ene 3 krat je pršu do mene in pol k sm šla me je ustavu in mi dou lupčka pa pol me je še gor k je šou šp ne vem kaj pršu uprašat č bom še kdaj pršla....Tko da se mi je mal zameru :apfel: :robinhood:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov