Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je pa bojana ful carica in res nočm da bi šla ona na drugi vroči stol!
sam žiga pa res misl da je boga za jajca prjel kaj a res misli da je tak jebach al kaj jst bi njega takoj dala na vroči stol!! kr nekak si želim da bi on izpadu
sam žiga pa res misl da je boga za jajca prjel kaj a res misli da je tak jebach al kaj jst bi njega takoj dala na vroči stol!! kr nekak si želim da bi on izpadu
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
miška21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Dejte tisti, k boste glasoval fuknt to blesovo katjo vn, k je res ajd no...
mi je čist vseen, kdo bo zravn, sam da ona gre, k je res annoying...
pa neki se po žigu vlač, k ta je pa še večji debil, pol pa še vidš petro
prejšnjo soboto, kako ga neki hval, on pa njej grozi, da jo bo ustrelu...
edin klemen se mi zdi normalen, pa bojana ni slaba, špela se mi je pa res zamerla, pa ta tamara, k gre prjavt da ji je žiga k brat, k ga nikol ni mela...za kozlat
mi je čist vseen, kdo bo zravn, sam da ona gre, k je res annoying...
pa neki se po žigu vlač, k ta je pa še večji debil, pol pa še vidš petro
prejšnjo soboto, kako ga neki hval, on pa njej grozi, da jo bo ustrelu...
edin klemen se mi zdi normalen, pa bojana ni slaba, špela se mi je pa res zamerla, pa ta tamara, k gre prjavt da ji je žiga k brat, k ga nikol ni mela...za kozlat
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
greyangel napisal/-a:Spremljam priprave za nocojšnje vroče stolčke na 24 ur.com. Žiga bi rad meu ''pičkohvatno'' frizuro
Groza
kr neki ....
in ja, ste vedle, da ima Bojana baje piercing na tamali?
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
ANSAF napisal/-a:greyangel napisal/-a:Spremljam priprave za nocojšnje vroče stolčke na 24 ur.com. Žiga bi rad meu ''pičkohvatno'' frizuro
Groza
kr neki ....
od kje pa zdj to?
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Lizzyka* napisal/-a:ANSAF napisal/-a:greyangel napisal/-a:Spremljam priprave za nocojšnje vroče stolčke na 24 ur.com. Žiga bi rad meu ''pičkohvatno'' frizuro
Groza
kr neki ....
od kje pa zdj to?
mal sm brskala po netu in sla na emilovo spletno stran in tam to pise... baje povedala v pogovoru se z eno (ne vem, ali katjo ali tamaro)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Zaslužek 101.000 sit na osebo. No ja ne vem kok so jih spet okrog prisnesli ampak vseeno več kot 27000 sit.
Črni pa tokrat vodijo 148.000 sit- belim lih ni blo vse jasno ko je Bastjan to povedal, so bili začudeni nad tolikšno prednostjo.
Črni pa tokrat vodijo 148.000 sit- belim lih ni blo vse jasno ko je Bastjan to povedal, so bili začudeni nad tolikšno prednostjo.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ne vem zakaj vam gre Katja tok na živce. Men je bila čist simpatična, pa tud kakih scen ni delala, sam na žalost na stolu ni bilo Žige in Jerneja, ker pol bi verjetno šel kdo od njiju ven.
Pa Gaber- zarad mene če se porivate vse povprek- bom tolerenten dokler je dobiček visok.
Pa Gaber- zarad mene če se porivate vse povprek- bom tolerenten dokler je dobiček visok.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ah...men gre pa klemen že pov mal na živce! Se mi ga sploh ne da več poslušat! Katja mi je bla pa čist kul...najbolj smešen mi je pa res gregor s temi njegovimi "majke mi, daj da mi pride"...fante je res vztrajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov