Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Kako so lahko ženske tok glupe, da se mečejo po tipih, ki so bli pet minut prej z desetimi drugimi ženskami. Bljak, to so zame huj kot sponzoruše - tiste vsaj dobijo neki nazaj, te pa lahko rečejo, da so bile z Barovcem ... uuuuu, waaaaaw Krave jedne
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
sem i zdi da niso tolk zaželjeni k lanski barovci..saj ko med folkam ugotavljam, ker pol kolegou/kolegic ne spremlja tega tolk kot bar1..
priznam da sm predučerejšnm gledala, pa je fajn gledat če že nimaš kej bolša za počet
priznam da sm predučerejšnm gledala, pa je fajn gledat če že nimaš kej bolša za počet
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Ancica napisal/-a:Kako so lahko ženske tok glupe, da se mečejo po tipih, ki so bli pet minut prej z desetimi drugimi ženskami. Bljak, to so zame huj kot sponzoruše - tiste vsaj dobijo neki nazaj, te pa lahko rečejo, da so bile z Barovcem ... uuuuu, waaaaaw Krave jedne
folk bi vse naredu za 5 minut slave in zato da lahko reče, d aje bil z nekom slavnim....bruh....
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mah mal sta se drgnla Sam najhujš mi je...kr tko...pride u sobo, se uleže k njemu...in ajmo miki...k en prostitutek
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
bad_girl napisal/-a:A tole smo e vidl...lol kwa se eni spomnejo:
http://www.youtube.com/watch?v=9j9uCkcdfqw
"Mi v Fužinah nimamo nobenga homiča"
How blind can you get and still have eyes?
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lizzyka* napisal/-a:alina napisal/-a:sam tale gašper se bo men prov zagravžal...spet je bil koma pjan s kr eno bjondo..ko bi vsaj kakšno orng babo pojahal tam, ne pa kr eno
men pa ni zgledu lih koma pijan
men pa! ker sem bla tam in sem v živo vidla. in je alkohol kar vase zlival in že ob 1h zjutri je bil čist moker in je mal pisan gledal
It looks like we could have made it baby...me and you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov