Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 11. Okt. 2006 22:43

Bojana, Emil in Klemen so tudi zame "normalni ljudje" :D Če lahko tako rečem :P
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 11. Okt. 2006 23:54

Žigata je baje punca pustila...sam ni vidt da bi se kej posebi sekiru zarad tega
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 12. Okt. 2006 7:27

Ja Bojana je od žensk res najbolj normalna. Ne vem, a jo je kira že slišala šinfat? no jst ne, se raje zadrži in če že kej pove, pove tko da vsi slišijo. Tut ko je bla v živalskem vrtu je blo tko simpatična in normalna, ni se zmrdovala, ker je pač mogla pucat...
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 12. Okt. 2006 7:35

a katja je šla na stol? Thnks god, zej pa lahk spet bar začnem gledat..

Meni tudi klemen ni več tako napačen, kot pa mi je bil..
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Okt. 2006 7:59

Men gre pa Špela trenutno od vseh najbolj na živce. Nikol ni za sceno, vsa taka mirna, pridna pa še glas ma tak annoying miren in tih. Pa a lah knjigo bere skoz? 11 folka ma okol sebe a ona gre knjigo brat :roll: ... jest bi njo taprvo vn zabrisala, ker mi tut mal ne paše za v Bar. Pa sej ni nič narobe, če je mirna, tiha, zadržana itd. sam to NI za v bar. Res mi ni jasn zakaj se je ona sploh prjavla...

Pa umrla bo, če bo mela bikinke gor oz. kako je že rekla? "Nočem met problemov s fanti" :lach:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 12. Okt. 2006 8:57

jst močno upam, da če bosta res katja in bojana na vročem stolu, da bo katja šla :teddy:. ker bojana je ful simpatična punca in jst bi ji res prvošla na konc zmago.

drugač pa bi bil men idealen scenarij, da bi sedel nasproti katje žiga. tko bi mi blo čist vseen kdo od njiju gre adijo, ker sta si itak že oba dost bruke nardila.

glede špele pa tko...men je ona čist simpatična in tut njej bi prvošla, da bi pršla do konca, ampak zadnje čase se mi zdi, da se nekolk ignorantsko obnaša in da se sploh ne prilagaja več skupini. to, da noče plesat v bikinkah ji dam čist prov, pač ni za take stvari, ampak način, kako je to povedla, je bil pa precej annoying.
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 12. Okt. 2006 8:59

MIGRENA napisal/-a:Men gre pa Špela trenutno od vseh najbolj na živce. Nikol ni za sceno, vsa taka mirna, pridna pa še glas ma tak annoying miren in tih. Pa a lah knjigo bere skoz? 11 folka ma okol sebe a ona gre knjigo brat :roll: ... jest bi njo taprvo vn zabrisala, ker mi tut mal ne paše za v Bar. Pa sej ni nič narobe, če je mirna, tiha, zadržana itd. sam to NI za v bar. Res mi ni jasn zakaj se je ona sploh prjavla...

Pa umrla bo, če bo mela bikinke gor oz. kako je že rekla? "Nočem met problemov s fanti" :lach:

Špela lih tok paše u bar, k je Andrejček pasu lani!
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 12. Okt. 2006 11:06

Jst nevem kwa majo vsi tolk proti Špeli...pač punca je bolj umirjena in jo zanima še kej druzga kot litri alkohola in lizanje z vsakim debilnim najstnikom, ki se prikaže za šankom...in ma čist prov, da je povedala glede kurbarije...sej gre tut nam na živce oz. so že prov ogabni s tem, zakaj ne bi šli potem še njej? Sicer pa ko je mel Žiga tist psihopatski izpad se ne spomnem, da bi rekl kej čez njega...bilo i prošlo...Špela ma pa mal slab dan, ji gre vse na ku*ac...pa je že najhujša tm...

Sej ne, da jo zagovarjam al pa da je cel biser tm...sam sorry, men se tipi (vsi vemo kateri) obnašajo ko eni 13letniki ki jih je mami prvič pustila ven in so vidl mal bl razgaljeno žensko oprsje in noge...grow up... :roll:

Kar se vodij tiče, bi Tina in Katja res lahko mal bl odločno pristopile k zadevi pijančevanja, ker se očitno še ne zavedajo (skoraj po enem mesecu), da je BAR njihova služba in da je poanta biznis, ne pa trimesečni natečaj, kateri jih bo največ podru in ker bo najbl car...kaj a v RL tut nažgani hodijo na job?!? :roll:

Kar se današnjega partija tiče...ni šans, da bi mene spravil v kak bikini...ajd sej se bl poletno napraviš, kako oblekco, whatever...sam kopalke no-go...sploh ker je tm notr najbrž velik pacientov tipa Žiga, ki bi znal ornk zatežit...in če se v nečem ne počutš fajn bo sam mora zate in za vse okrog tebe. Pa tut dvomim, da si gostje želijo gledat mrežne pečenke v obliki Tamare in Katje....al pa tut, če se gre za fantke tipa Žiga (beri: sam da je) :unknown:

Kar se pa osebkov tiče...ja Bojana, Tina, Špela, Emil, Klemen so čist svoja liga...tut Gašper se je kr mal nazaj povleku...Gregor mi je začuda kr simpa, čeprov bi se tut ko žura lahk mal bl grown up obnašu...Jernej ma svoje dobre trenutke, ampak ma Žiga preveč slab vpliv nanj...he's weak...ostali so za preživet....Žiga je pa podn od podna...mislm ne bi ga daljinskim...
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 12. Okt. 2006 11:25

Joj jst mam čist vsak dan drugačno mnenje o teh barovcih :D

Kar se tiče teh vročih stolov, se mi zdi, da bo v vsakem primeru Katja vn letela. Lahko se zgodi, da bo šu Klemen gor ali pa celo Špela, ki se nekako ne šteka z temi fanti. Najmanj je pa za pričakovat da bo Jernej dal Žigata na vroči stol, ker ona dva se ful štekata.

Drgač se mi pa zdi, da je ta Klemen čist kul. Men je šu prej fuuuul na živce zarad tistga svojga narečja, ki je obupen. Zdej se mi pa zdi čist kul, ker je tak ''down to earth''. Še vedno pa on ostaja moj največji kandidat za frizerja :D :D

Sej Špela je tud v redu, sam se mi dozdeva, da ni glih za v timsko delo, ker se ženska ne zna prilagodit. Ne morš bit vedno izjema! Na koncu bo postala totalni 'outsider'.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 12. Okt. 2006 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 12. Okt. 2006 11:36

Frenkie ... Špela ne more na stol, Bojana gre lahko ...
Špela je v zmagovalni ekipi ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Okt. 2006 12:04

Tale Grega je pa en tak OPRAVLJIVEC :roll: Prav na živce mi gre že zarad tega, pa une njegove stalno privzdignjene obrvi&nagubano čelo... ni mi všeč.

Jah če Špeli ne paše bit v bikinkah, nej pa ne bo. Meni bi blo tut bedno v strežt v bikinkah v baru polnem pijanih tipov, nismo stari več 17 let k je blo kul mal pokazat novozrasle joškice :D
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 12. Okt. 2006 12:52

a mi kera zna povedat kakšne so ble utemeljitve ko so talal pluse in minuse? zakaj je katja dobila minuse in zakaj jernej pluse? pa kaj so bli pri ostalih razlogi?
It looks like we could have made it baby...me and you!
gazela7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gazela7 » 12. Okt. 2006 13:58

EMIL,hja ta je za sem vzet....... :D
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 12. Okt. 2006 14:02

Zvoncica napisal/-a:Tale Grega je pa en tak OPRAVLJIVEC :roll: Prav na živce mi gre že zarad tega, pa une njegove stalno privzdignjene obrvi&nagubano čelo... ni mi všeč.

Jah če Špeli ne paše bit v bikinkah, nej pa ne bo. Meni bi blo tut bedno v strežt v bikinkah v baru polnem pijanih tipov, nismo stari več 17 let k je blo kul mal pokazat novozrasle joškice :D

Men je tud Grega zdaj začel še bolj na jetra it kot mi je šel od začetka. Tak zoprn je, sam šimfa pa prav išče nekaj, samo da bi blatil nekoga. Mislim vsak dan nekaj na velko debatira o Špeli. Pa tak s emi zdi da prav ščuva vse proti njej. Kr nekaj no ... Saj je malo preveč umirjena, ampak to da noče v bikini, ji pa dam čist prav.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Okt. 2006 14:18

Pa sej ji ni treba met sam kopalk gor... pač, da kako majčko z naramnicam spodej, čez bikinke pa kake rožce, koravde pa bo k s havajev :wink: ... una pa že v štartu nos viha: "ne bikink pa nedam gor"... matr znajde nej se mal ne pa kuj to nesodelovanje v ekipi :roll:

Bi pa rada vidla bar po njenem --> vsi zategnjeni pa zapeti do vratu pijejo sokca :D ... jeeeej to bi pa bla žurka.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov