Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Uh kva vse sm zamudla ta vikend No sm pa vesela, da Petre ne bom več gledala, ker ne prenesem ljudi, ki želijo na vsak način izsiliti pozornost...če pa se po vrhu vsega obnašajo še tko nezrelo kot ona...džizs.
Kar se pa Žigata tiče je pa tut en moron, dokazal je da se ne zna niti mal kontrolirat in da je u bistvu še en velik otrok...je pa vseen bolj gledljiv kot Petra...
Kar se pa Žigata tiče je pa tut en moron, dokazal je da se ne zna niti mal kontrolirat in da je u bistvu še en velik otrok...je pa vseen bolj gledljiv kot Petra...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
ja meni gre ta Ziga prov posteno na zivce.Katka je zgledala taka kot da je malo prevec popila.al se je samo meni tako zdelo
- buba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2004
Punce,
koliko od vas je te izjave (da jo bo ubiu, vrgu cez okno, zaklal, ustrelu) in dejanja (dretje za njo ko je sla v kopalnico, metanje zoge v glavo) dejansko videlo in ne samo slisalo preko foruma ali podobno?
In kolko dni se je zadeva dogajala? Je biu samo en dan, vec dni zapored, veckrat v enem dnevu?
prosim, rada bi dubla natance in zanesljive informacije..
Hvala!
koliko od vas je te izjave (da jo bo ubiu, vrgu cez okno, zaklal, ustrelu) in dejanja (dretje za njo ko je sla v kopalnico, metanje zoge v glavo) dejansko videlo in ne samo slisalo preko foruma ali podobno?
In kolko dni se je zadeva dogajala? Je biu samo en dan, vec dni zapored, veckrat v enem dnevu?
prosim, rada bi dubla natance in zanesljive informacije..
Hvala!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
petra je končno spokala! in to čist zasluženo. je mela možnost, celo več, ostali so ji povedal, kaj dela narobe, pa se ni popravla. na konc pa prbije, da je mogoče šele en da prej začutla, da ni zaželjena? lol
je pa tut sramota, da žigatu niso niti kartona prpopal. njegovo obnašanje je blo sramotno. lih tko sramotno so se pa včeri obnašal praktično vsi ostali tekmovalci. tut tist katjin izpad je bil čist mim. bomo vidli, kaj bo naprej...
je pa tut sramota, da žigatu niso niti kartona prpopal. njegovo obnašanje je blo sramotno. lih tko sramotno so se pa včeri obnašal praktično vsi ostali tekmovalci. tut tist katjin izpad je bil čist mim. bomo vidli, kaj bo naprej...
...just breathe...
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
[quote="pivka"]matr tale ziga...k bo on vn letu bom tako zurko priredila
ne morm ga debila mlečnozobega...
Se poplnoma strinjam s Pivko..Žiga je en navaden smrkavc, obnaša se preveč kolerično in povrh vsega še misle, da je največja zvezda bara(kao) ...ADIJO!Upam,da bo čimprej odletu!!
Glede Petre sem res spremenila mnenje, res, da je bla mogoče mal težka s svojim tipom sam tega ji res ne gre tolk zamert, punca se mi zdi drugače čist kul.
ne morm ga debila mlečnozobega...
Se poplnoma strinjam s Pivko..Žiga je en navaden smrkavc, obnaša se preveč kolerično in povrh vsega še misle, da je največja zvezda bara(kao) ...ADIJO!Upam,da bo čimprej odletu!!
Glede Petre sem res spremenila mnenje, res, da je bla mogoče mal težka s svojim tipom sam tega ji res ne gre tolk zamert, punca se mi zdi drugače čist kul.
Zadnjič spremenil ursska, dne 08. Okt. 2006 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Jesus! Dajte se malo skulirajte! Prej je bla Petra najslabša in totalno gnila, zdaj pa jo tu tako objokujete. Meni je ok, da je šla.
Ja, Žiga je res butast, pa ne zarad zob, tako kot ene pravite, da je mlečezoben, da ima konjske zobe...blablabla....ne, butast je zaradi svojega obnašanja in izjav proti Petri. Samo s tem se ona meni ni nič bolj priljubila.
Torej vemo, kdo gre drug teden ven.....oziroma....upamo......
Ja, Žiga je res butast, pa ne zarad zob, tako kot ene pravite, da je mlečezoben, da ima konjske zobe...blablabla....ne, butast je zaradi svojega obnašanja in izjav proti Petri. Samo s tem se ona meni ni nič bolj priljubila.
Torej vemo, kdo gre drug teden ven.....oziroma....upamo......
- pivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
bina,punči,sej js nism mislla da mi gre na zivce zard zob...
ves mlecnozobi ma lahko mal vec pomenov....
in v tem primeru sm js misslla na njegovo obnasanje-mali otrok-torej mlecnozobi,ok?sam da se razumemo...
da ne ocenjujem ljudi zard njihovih zob!
ves mlecnozobi ma lahko mal vec pomenov....
in v tem primeru sm js misslla na njegovo obnasanje-mali otrok-torej mlecnozobi,ok?sam da se razumemo...
da ne ocenjujem ljudi zard njihovih zob!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov