Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
To da niso prikazal Zigovih izpadov je seveda nefer...ampak sj veste da bojo pac prkazal kar njim ustreza in kar dvigne gledanost..reality show pac.
Tale Katja..no ja..jaz sm samo vidla kako objema Zigata in jaz mislm da tole ni kot sestra objema brata,in ce se je res zaljubila vanjga se mi punca kr smil...ker se ne bo dobr koncalo. On mi pa deluje tak nezrel mladicek ki nima pojma kako se do ostalih obnasa in dela z ljudmi..ampak tud on bo se fasu svoje po moje.
Tale Katja..no ja..jaz sm samo vidla kako objema Zigata in jaz mislm da tole ni kot sestra objema brata,in ce se je res zaljubila vanjga se mi punca kr smil...ker se ne bo dobr koncalo. On mi pa deluje tak nezrel mladicek ki nima pojma kako se do ostalih obnasa in dela z ljudmi..ampak tud on bo se fasu svoje po moje.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
on je kao model drgač nej bi biu pr Bronzu, sam na njihovi strani ga ni.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja tm ma on ta svoj s.p. prodaja karte za razne koncerte, balet, opero in podobno kokr jz vem...
in ja je na bronzovi strani in to kr dolg, sam pod novi modeli al obrazi... skratka pa nima veze al si na strani al ne, ker slike gor dajejo itak ko utegnejo, ni jim pa to neki najpomembnejsega...
in ja je na bronzovi strani in to kr dolg, sam pod novi modeli al obrazi... skratka pa nima veze al si na strani al ne, ker slike gor dajejo itak ko utegnejo, ni jim pa to neki najpomembnejsega...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
aja, ups nism gledala med novimi obrazi
- pivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
matr tale ziga...k bo on vn letu bom tako zurko priredila
ne morm ga debila mlečnozobega...
in svaka čast petri da ma tok trdo kožo!!da bi se kdo do mene tko obnašu bi že zdavni popiz*ila in pol bi js zacela grozit da bi koga cez okn vrgla;))), res svaka cast......pa ne razumem zakaj se more ona vsem opravicvat???tale ziga bi se pa po moje mogu kr mal pazt k vn pride, glede na to da je petra ucas hodila z unim "celjskim morilcem"....bo na koncu njega kdo zastihu
in svaka čast petri da ma tok trdo kožo!!da bi se kdo do mene tko obnašu bi že zdavni popiz*ila in pol bi js zacela grozit da bi koga cez okn vrgla;))), res svaka cast......pa ne razumem zakaj se more ona vsem opravicvat???tale ziga bi se pa po moje mogu kr mal pazt k vn pride, glede na to da je petra ucas hodila z unim "celjskim morilcem"....bo na koncu njega kdo zastihu
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja ona je izpadla na konc dost boj zrela od njih...hmm kolk so pol oni zreli to velik pove.
sem pa ugotovila, da jih je 90 procentov dvojčkov telih barovcev...
hinavci kaj pa
sej se bo to kmal vse obrnil, bomo vidl ka bo nasledn stolček, če naujo zamere med njimi pa če se bojo še m,el tolk radi
sem pa ugotovila, da jih je 90 procentov dvojčkov telih barovcev...
hinavci kaj pa
sej se bo to kmal vse obrnil, bomo vidl ka bo nasledn stolček, če naujo zamere med njimi pa če se bojo še m,el tolk radi
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men je blo najboljš to, ko se jim je zahvalila in ko je o njih govorla same lepe besede in niti ene proti njej...oni pa vsi nanjo..takoj se je videlo kdo e zrel in kdo ne....četudi je situacijo zaigrala..vseeno....oni niti tega niso bli sposobni od svoje zadrtosti in "ljubezni" do žigata.....
hihi, zdej mi je smešno ko žiga od ene do druge hodi....na katjo je včeri kar pozabu..skos ga je klicala, skos govorila njegovo ime, skos pravila kako ga ma rada, on pa nč...enkrat jo je objel pol je pa šel stran kere bruke si je ženska nardila....tolk vložila zanga in ga tolk prehvalila, on pa že čez par ur mutil s špelo bogica katja, bo ostala z zlomljenim srčkom.....
na njenem mestu bi me blo dons sram, sram in še enkrat prekleto sram
hihi, zdej mi je smešno ko žiga od ene do druge hodi....na katjo je včeri kar pozabu..skos ga je klicala, skos govorila njegovo ime, skos pravila kako ga ma rada, on pa nč...enkrat jo je objel pol je pa šel stran kere bruke si je ženska nardila....tolk vložila zanga in ga tolk prehvalila, on pa že čez par ur mutil s špelo bogica katja, bo ostala z zlomljenim srčkom.....
na njenem mestu bi me blo dons sram, sram in še enkrat prekleto sram
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
men je bla katka kul do sobote.pol se mi je pa ful zagadila s tem prilizvanjem do žigata
ful so fukneni...na začetku so bli ful oh in sploh vsi za petro,pol k se jim je pa mal zamerla,so pa ratal totalno gnusni..ja res, svaka čast takim ljudem
une pičke so itak vse vesele k so se znebile ˝talepših˝bab in valda se vse zdej mečejo po nih...
ne vem, jst bi se na njihovem mestu kr mal bala zamert telim dvema pokvarjencema žigatu pa jerryju..onadva sta sladka dokler si ti sladek do njih pa jima v vsem ustrežeš, takoj k pa bo kšna kej zatežila, bo pa takoj prasica, kurba, pa ubit jo bojo hotl
ful so fukneni...na začetku so bli ful oh in sploh vsi za petro,pol k se jim je pa mal zamerla,so pa ratal totalno gnusni..ja res, svaka čast takim ljudem
une pičke so itak vse vesele k so se znebile ˝talepših˝bab in valda se vse zdej mečejo po nih...
ne vem, jst bi se na njihovem mestu kr mal bala zamert telim dvema pokvarjencema žigatu pa jerryju..onadva sta sladka dokler si ti sladek do njih pa jima v vsem ustrežeš, takoj k pa bo kšna kej zatežila, bo pa takoj prasica, kurba, pa ubit jo bojo hotl
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
haha, maš prav, vrjetno še ni niti pomislil na to, pol ko bo pa zunaj pa sam HOP! izza vogalapivka napisal/-a:matr tale ziga...k bo on vn letu bom tako zurko priredila
in svaka čast petri da ma tok trdo kožo!!da bi se kdo do mene tko obnašu bi že zdavni popiz*ila in pol bi js zacela grozit da bi koga cez okn vrgla;))), res svaka cast......pa ne razumem zakaj se more ona vsem opravicvat???tale ziga bi se pa po moje mogu kr mal pazt k vn pride, glede na to da je petra ucas hodila z unim "celjskim morilcem"....bo na koncu njega kdo zastihu :D
Zadnjič spremenil choco.cat, dne 08. Okt. 2006 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
lubenica napisal/-a:une pičke so itak vse vesele k so se znebile ˝talepših˝bab in valda se vse zdej mečejo po nih...
Točn tko......obe ta najbllušni so vn vrgl, tko da so zdej skor sam grdobe ala Mirna in ostala drhal not ostal
Drgač me je pa Petra včeri čist na Almo spomnla in k je tm nakladala, kok je za žur in ne vem kva, sm rekla, da bi mogla rečt še šou mast gou....in je pol res rekla .... sicer je pa po moje Žiga bil tok proti njej, ker mu ni dala, čeprou je prej pou LJ dala
Zadnjič spremenil uršy, dne 08. Okt. 2006 13:17, skupaj popravljeno 2 krat.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
haha, umrla bom Kaj mate same take izjave danes hahahauršy napisal/-a:lubenica napisal/-a:une pičke so itak vse vesele k so se znebile ˝talepših˝bab in valda se vse zdej mečejo po nih...
Točn tko......obe ta najbllušni so vn vrgl, tko da so zdej skor sam grdobe ala Mirna in ostala drhal not ostal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov