Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 07. Okt. 2006 21:57

Ta Jernej je pa total slab vodja. Sploh ni omenil Petri nič za kajenje, danes je rekel Katji bi raje videl da danes ne delaš ker si pijana. A jo ne zna dam poslat- kot vodja ma to pravico in bi tud moral pokazat mal avtoriteto.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Okt. 2006 22:02

Trubadurka napisal/-a:ja, sej je Katja lepo povedala, da Žiga ni rabil oblekc (tko, kot Petra)...

valda, "oblekce" so jo motile, Petra je luštna punca, sama pa je debela primitivna krava!

Ja punca se je mal zalubla v Žiga :hearts:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 07. Okt. 2006 22:04

purple bitch a si kaj zasledila nisem čist razločno slišal. A je dnar zginu iz blagajne- al kaj je blo. Da ne bo na koncu kaj Petra kriva.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Okt. 2006 22:06

ne nism zasledila ker ne gledam skos....gledam še mal druge posnetke, druge sobe, stanovanje....

sam dvomm da je dnar zginu....če pa je pa bodo itaq njo obtožl, oziroma kdor ga je ukradu ga ne bo mogu skrit...sicr pa so povsod kamere tko da mislm d ane more nč zgint...
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 07. Okt. 2006 22:07

Sej jaz sem tud slišal sam del pogovora zato ne vem v čem je bilo zares govora.
Drugač se mi pa ne zdi realno da so vsak zaslužili le 27000 sit.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Okt. 2006 22:09

poptv itaq nateguje vsepovsod.... :roll:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 07. Okt. 2006 22:36

bejbika napisal/-a:jaaa ... pa da mi dajo Joseja notr ... pa maš švedsko varianto Bara v slovenski izvedbi :lach:

(

Ej, men je pa un Emil Đousu podobn :razz:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 07. Okt. 2006 22:38

Trubadurka napisal/-a:jz upam, da Petra ostane! sej je pičkica infantilna in vse, sam takega obnašanja si pa ni zaslužila. če je nekdo otročji, še ne pomeni, da ga je treba tako grdo zmerjat!

go petra! :roll:

Moje besede ob gledanju bara :wink: Mislm, tko, k so se pa dons obnašal do tele Petre pa ni za nkamr......
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 07. Okt. 2006 22:57

podpis podpis podpis

a gremo protestirat pred bar pa pop tv? :D
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 07. Okt. 2006 23:25

Jaz pa niti nisem pričakovala da bo Žiga dobu karton-zato ker je bil pijan in je to delo z namenom da ga ''izključijo'' ne pa zato da bi kaj skrival...
Zato so mu pomojem pogledali skozi prste
Angels fall first...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Okt. 2006 23:35

greyangel napisal/-a:Jaz pa niti nisem pričakovala da bo Žiga dobu karton-zato ker je bil pijan in je to delo z namenom da ga ''izključijo'' ne pa zato da bi kaj skrival...

ja, sam to se men ne zdi fer, ker če veljajo taka pravila,b i mogla veljat za vse udeležence, ne samo za tiste k so trezni :?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Okt. 2006 23:47

Dons nism gledala bara, ampak k sm tole brala, sm se čist razpizdla...
Ok Petra je itak čist zgublena, pa še mau nezrela, ampak to ostalim še ne daje pravice, da jo tko žaljo...sploh un klukc Žiga, kva ji je vse govoru in še celo grozil, pa da mu ni noben nč reku?! Res so prov šupki!!! In eni še celo podpirajo njegovo obnašanje?! Men je on zrel za psihiatra, ker nima vse pospravlen not po glav! Se mu vid, da sta ga oči in mami mau preveč ujčkala..."...nudiva mu veliko, lahko bi mu pa še veliko več..." Halooo :stupid: Mater, jst bi ga dala na prevzgojo, če mu je še sploh kej pomoči! Res bi rabu, da bi ga en postavu na realna tla! Ej ful bom srečna, k bo ven letu :D
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 07. Okt. 2006 23:53

jagodka85 napisal/-a:
greyangel napisal/-a:Jaz pa niti nisem pričakovala da bo Žiga dobu karton-zato ker je bil pijan in je to delo z namenom da ga ''izključijo'' ne pa zato da bi kaj skrival...

ja, sam to se men ne zdi fer, ker če veljajo taka pravila,b i mogla veljat za vse udeležence, ne samo za tiste k so trezni :?

To je si sicer res ja, samo pomojem so naredli izjemo ker je to naredu zanalašč in rekel da hoče it ven. Po takšni logiki bi potem vsak ki bi se naveliču al pa bi mu dopizdlo to naredil in lepo spakiral in odšel.
Vseeno pa mislim da bi bilo prav, da bi dobil karton...vsaj za opozorilo :?
Angels fall first...
Uporabniški avatar
malazvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a malazvezdica » 08. Okt. 2006 0:06

Za tiste, ki še ne spite: klepet s Petro

KLEPETALNICA SE ZACENJA
<PETRA> en lep pozdravcek vsem
<Moderator> [lala -> #bar] Petra kako se pocutis zdaj, ko si sla ven?
<PETRA> po eni strani mi je kar malo zal da sem sla, a po drugi olajsanje
<Moderator> [NiNcHyKa -> #bar] ej petra ful mi je bed zrd tebe...prou grdo so te skenslal...sam sploh se ne sekirat...
<PETRA> ne se ne sekiram zaradi tega
<Moderator> [Layla -> #bar] zivjo!ej kako si se pocutila ko so barovci po objavi rezultatov navduseno priceli objemati zigata?
<PETRA> bila sem pac najsibkejsa
<PETRA> jah kaj cem so bili bolj za njega in so mene ocitno hoteli vrzt ven
<PETRA> en je pac mogel letet
<PETRA> taka je igra
<Moderator> [reziser -> #bar] kdo bo po tvojem mnenju zmagal?
<PETRA> se sanja se mi ne pomoje da najpametnejsi in tisti ki najbolje igra
<Moderator> [Elycika -> #bar] Petra, na hodniku pri likalni deski si pozabila nesseser. Upam, da si ga medtem ze sla iskat.
<PETRA> sem hvala
<Moderator> [fejker -> #bar] a si pricakovala tak razplet ?
<PETRA> sem ja po vcerajsnem veceru sem cutila da so se malce nastrojili proti meni
<PETRA> in mislim da so to hoteli malo takticno izpeljati
<Moderator> [BarMega154814 -> #bar] hj petra a bi prosim pomahala v kamero??
<Moderator> [petrca386 -> #bar] kaj je res (kot si napisala na blogu),da je ziga hotel nekaj imeti s teboj (seksati)?
<PETRA> ja to je res
<Moderator> [BarMega154814 -> #bar] kaj si mislis o bojani???
<PETRA> super punca
<Moderator> [newjack -> #bar] zdj k nisi vec v baru, ce dobis ponudbo za slikanje za playboy, bos pristala?:)
<PETRA> ne vem se
<Moderator> [Layla -> #bar] vem da vprasanje ne spada k temi..samo kje kupujes cunjce??iii cist sm navdusena nad tvojimi cotami:))
<Moderator> [Dark200 -> #bar] Ce bi zdaj ampak zdaj srecala kje zigana brez kamer, kaj bi mu rekla?
<PETRA> marsikaj!!j.... bi mu nekaj, ker mu nisem storila zalega on se je pa spravil name!
<Moderator> [kaia487 -> #bar] kaj sta imela z jernejem? bodi vsaj tokrat iskrena in ne igraj, povej po resnici, saj je vsa slovenija gledala!
<PETRA> hehe... nic taksnega... skupaj nisva bila pa ceprav je tako zgledalo
<Moderator> [kaco -> #bar] najljubsi polozaj med sexom?
<PETRA> 69
<PETRA> med sexom
<PETRA> 96 po
<Moderator> [BAR24594 -> #bar] kaj bos najprej storila,ko prides domov,kaj imas v planu za naprej?
<PETRA> razpakirala in tel. klic
<Moderator> [frE8afela -> #bar] petra se lahko tako dobro nasmejes kot se samo ti znas?
<PETRA> povej mi kak vic
<PETRA> pa bom
<Moderator> [IGNAC393 -> #bar] petra a nosis tanga hlacke?
<PETRA> ja
<Moderator> [ANJA -> #bar] petra...ali si do koga v baru kaj cutila??????
<PETRA> ne kaj vec kot prijateljstvo ne!
<PETRA> mogoce na koncu malo do ziga. ker me je ocitno hotel ful zbadati
<Moderator> [SidrO -> #bar] A mislis nadaljevat TV kariero, ker si prava za showbiznis... :)
<PETRA> ja ce ma kdo kako ponudbico zame?! :)
<Moderator> [eva788 -> #bar] me zanima ce si upas se enkat tange pokazat preden gres ?
<Moderator> [BAR85065 -> #bar] a nam posles enga lupcka u kamero plis pa vedi de u mojem srcku si ti edina prava zmagovalka mwa
<PETRA> kiss
<Moderator> [AEaba -> #bar] a ti je kej pisu po blogu fant?
<PETRA> nekaj je ja
<PETRA> ce je bil to sploh on
<Moderator> [BarMega154814 -> #bar] kaj zelis biti po poklicu?
<PETRA> ne vem se .... mogoce kaksna igralka :)
<Moderator> [Sanya875 -> #bar] s kom mislis da bos obdrzala stike?
<PETRA> z vsemi sigurno, samo mislim pa da najbolj z bojanco in tino
<Moderator> [BAR40900 -> #bar] bi se se 1x prijavila v bar ce bi imela moznost ? =P
<PETRA> sigurno
<Moderator> [baby -> #bar] kaj pravis na te reality showe a so dobra izkusnja al...
<PETRA> joj to je pomoje prelomnica za moje zivljenje naprej
<Moderator> [Who_am_I -> #bar] Kaj si mislis o Speli?? Ali igra ? prosimmmm
<PETRA> mogoce da se res malo pridkano dela
<Moderator> [BarMega154814 -> #bar] ali si bos kupila bar fan kartico in jih spramljala do konca?
<PETRA> sen ze dobila kartico
<Moderator> [Lonika -> #bar] ej petra ce te kje vidim lahko pridm po avtogram???
<PETRA> lahko brez problema
<Moderator> [krmp15 -> #bar] kje bos praznovala novo leto
<Moderator> [eh726 -> #bar] kateri barovec najbolje kuha?
<PETRA> gregor
<Moderator> [Harise -> #bar] pri koliko letih si izgubila nedolznost ?
<PETRA> :) konec 8 ga razreda
<Moderator> [BaRbi2A -> #bar] kaj bi spremenila v tem tvojem 2 tedenskem bivanju v baru, ce bi lahko??
<PETRA> da nebi ze 1 dan pila :)
<PETRA> pa da bi dala fanta na stran za ta cas
<Moderator> [Taddej -> #bar] kaj si se v baru novega naucila? je bila to pozitivna ali negativna izkusnja ? :)
<PETRA> definitivno pozitivna... zdaj znam delati timsko pa mislim da se sele zdaj vse zacne
<Moderator> Dragi obiskovalci, se zadnjih par vprasanj...
<Moderator> [anchy -> #bar] Zdis se mi pravsnja za nasvet....bi mi lahko prosim pomagala? Kaj naj naredim ce je fant zelo sramezljiv pa sem ze vse poizkusala? po telefonu mi govori da me ima rad v zivo pa nic....hvala ti :) you are the WINNER!!!!
<Moderator> [ANJA -> #bar] kaj pa si mislis o gabru????
<Moderator> [BarMega154814 -> #bar] kdaj si bila prvic zaljubljena
<PETRA> pri 16ih
<Moderator> [Who_am_I -> #bar] a se zavedas da je lepota zensk v baru upadla odkar si se ti odsla?
<PETRA> hvala ..
<Moderator> [ANJA -> #bar] kdo je tvoj favorit?????
<Moderator> [Layla -> #bar] ce bi se ti gasper ponujal(sex),bi sprejela?
<PETRA> odvisno za kok denarja?
<PETRA> hihi
<Moderator> Bi rada se zadnjic karkoli povedala v sklopu oddaje BAR ?
<Moderator> Dragi obiskovalci, klepetalnica je zakljucena, debato s Petro pa lahko v prihodnje spremljate na servisu Frendi&Flirt
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
buba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a buba » 08. Okt. 2006 2:39

Se absolutno strinjam s Trubadurko..Nasilja nad ženskami (pa v kakršnih koli okoliščinah) ne toleriram. Ne zanima me, ce je kdo biu popolnoma sprovociran, užaljen, prizadet ali pa samo igra (mislm če tolk hoče it dam lahko enostavno gre). Nasilje (v kakršni koli obliki) je meja. Pika, konc. Ni več debate.
Ampak ja..itak je to normalno...pač moški se mora kdaj zdret, sej je sama izzivala ipd..In od producentov do sobarovcev so vsi sokrivi, ker to tolerirajo (bodisi s cenzuro bodisi s sprejemanjem).
Najraje bi jim zafilala bloge do konca..Pa zau nimam kartice (in je tut ne nameravam kupit)..Ce je kera za tovrstno AKCIJO nej sporoci...al pa ce mi senka za eno popoldne kodo in razlozi kako odgovarjat na bloge..
Pa ne mi govort, da ne bo efekta. To ni point. Gre za to, da o tem ne smemo bit tiho (tako kot so tih ti *khm* poptvjevci in ostali tekmovalci..)
...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov