Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
pa kva mate ve kle životinjsko carstvo
pa men je tale Katja prou simpatična ... taka zblojena ... kot sm že rekla, poleg stelči, edina Štajerka, ki mi je simpatična ...
purple sam še ekrat se zaderi, pa ti bo zadnjič ... bom Gregorja prot teb naščuvala ...
jeeee, papa Petra ... joj, kok sovražim to ime!!
pa men je tale Katja prou simpatična ... taka zblojena ... kot sm že rekla, poleg stelči, edina Štajerka, ki mi je simpatična ...
purple sam še ekrat se zaderi, pa ti bo zadnjič ... bom Gregorja prot teb naščuvala ...
jeeee, papa Petra ... joj, kok sovražim to ime!!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tiasha napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:mislm WTF??? ta Žiga je tut en bobr, poln samga sebe. pa O.K sej una tut ni bla perla, ampk tak primitivc k Žiga pa tut ne.
pa una Katja pijana, kako se je obešala tm.ma dej fafi bobre, pa dej mer :roll:
OMG jst se boooooooooom polulala kera izjavaaaaaa ... fafi bobre ... wajhahahahhahahaha!!! Jst umera prsežem, da umeram ... ej zakon, hvala bogu, da berem tale forum, drugač bi dans umrla od žalosti, tko bom pa od smeha ...
fafi bobre ...
jaaaa, to je mene tud totalno nasmejal
em, bejbi, jz sm tud petra
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
prjatu se je zgleda zmotu
a ve ste pa že našle novo babo za šinfat-katjo
kok so mi bli otročji dans..ta žiga mi je čisti degen.
a petra se mi je totalno zasmilila.cel tedn se jim je poskušala prikupit, oni so jo pa jebal u glavo.pa še dans se jim je vsem na kup kr naprej opravičvala, čeprou bi se moral on njej, še sploh Žiga!!!
mislm kero krdelo hinavcev, še največji hinko je un jernej
edini kul mi je emil, on je pa res jack, pa sexy
pa klemen je solidn
a ve ste pa že našle novo babo za šinfat-katjo
kok so mi bli otročji dans..ta žiga mi je čisti degen.
a petra se mi je totalno zasmilila.cel tedn se jim je poskušala prikupit, oni so jo pa jebal u glavo.pa še dans se jim je vsem na kup kr naprej opravičvala, čeprou bi se moral on njej, še sploh Žiga!!!
mislm kero krdelo hinavcev, še največji hinko je un jernej
edini kul mi je emil, on je pa res jack, pa sexy
pa klemen je solidn
- QIQI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
spet nekdo izmed črnih, pomoje. 230.000 sit v treh dneh nadoknadit je skoraj nemogoče. Potem pa idealen vroči stol zame Žiga in Katja, da se vsaj enega izmed dveh paradnih konjev slovenskega primitivizma znebimo. Čeprov, kokr smo že rekl, vsi po vrst razen mogoooooče enega ali dveh so taki hinavci in zlobe, da je joj, tko da sploh ne vem, če bi to sranje od "reality" šova sploh še gledu. Sploh ker vem, da pop tv te negativne atrbute samo še spodbuja...
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
POP TV pa tudi vse skupaj nateguje, od 8-9 milijonov so barovci zaslužili vsak 27000 sit. Se pravi dvanajst jih je od 9 milijonov zaslužilo 324000 sit. Nategovanje če mene vprašate. Je pa to tudi Bojana zdej omenjala.
Katja pa se mi zdi da je total nalita- in s Špelo komentira o Žigi-hvalospevi.
Mislim ne morem verjet da je enim normalno zmerjanje Žige. Pa tudi drugi omenjajo da take kurbe(predvidevam d aje govora o Petri) ne bi trpel.
Katja pa se mi zdi da je total nalita- in s Špelo komentira o Žigi-hvalospevi.
Mislim ne morem verjet da je enim normalno zmerjanje Žige. Pa tudi drugi omenjajo da take kurbe(predvidevam d aje govora o Petri) ne bi trpel.
Zadnjič spremenil dean444, dne 07. Okt. 2006 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
*purple bitch* napisal/-a:o bejbi kvas sitna
aja, a ni dons polna luna
ja kdo? žiga a ne
kr izivi ...
polna luna pa po navadi vpliva na moške ... meni pa med nogami še nič ne binglja ... čaki ... nop, nč še ...
Katja, Katja, Katja ... legenda stara!!!
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja res je te quiero mucho amore- ma izpade.
Rada ga mam folk, hvaležna sem da ste mi stali ob strani danes.
Žiga je nekam dal moje (tišina), stara Žiga je vse zabluzu, ne vem katera je moja denarnica.
Obožujem ga, zrihtaj mi en kratki shorts-uh-lej stara zrihtaj mi en - je žiga danes zmagal. Se ne premaknem s šanka danes. Moja, star zrihtaj mi en kratki predpasnik ker dane sdelam.
Žiga ne nedelaš stara.
Moja slovenija je mene podprla. Jerry danes boš ti zmano delal, bova žurala ke rje Žigi not vstal. Marica carica bo delala za Žigo. Žiga je zmagal Stari glej jaz danes delam.
Okj dost njenih izpadov. Je kr smešna.
Ne morem verjet da bo taka šla delat.
Žiga je nekam dal moje (tišina), stara Žiga je vse zabluzu, ne vem katera je moja denarnica.
Obožujem ga, zrihtaj mi en kratki shorts-uh-lej stara zrihtaj mi en - je žiga danes zmagal. Se ne premaknem s šanka danes. Moja, star zrihtaj mi en kratki predpasnik ker dane sdelam.
Žiga ne nedelaš stara.
Moja slovenija je mene podprla. Jerry danes boš ti zmano delal, bova žurala ke rje Žigi not vstal. Marica carica bo delala za Žigo. Žiga je zmagal Stari glej jaz danes delam.
Zadnjič spremenil dean444, dne 07. Okt. 2006 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
ja, sej je Katja lepo povedala, da Žiga ni rabil oblekc (tko, kot Petra)...
valda, "oblekce" so jo motile, Petra je luštna punca, sama pa je debela primitivna krava!
valda, "oblekce" so jo motile, Petra je luštna punca, sama pa je debela primitivna krava!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dean444 napisal/-a:Ja res je te quiero mucho amore- ma izpade.
Žiga ne nedelaš stara.
najprej je rekla:
daj...daj...zrihtej mi...mi...en kratki rukzak
ona ma žigata rada, on je pa sploh ne jeb*
kar j erdeče obkroženo sm jst napisala, sam sm neki zjebalaa
Zadnjič spremenil *purple*, dne 07. Okt. 2006 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov