As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Kakšna se vam je zdela oddaja včeraj?
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tamarra* napisal/-a:joy23 napisal/-a:^^ Sej sm rekla, njemu gredo na živce geji, a je sam čist tak In ja, tud moj smeh je komu zoprn, jst sm pa pač napisala, da mi je njegov orng smešn
To pa drži še najmanj od vsega
Nisem edina takšnega mnenja, tako da ... Drgač pa kakor komu.
Use your head and follow your heart.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
g00fy_qa napisal/-a:Meni sta Lado in Jure totalni faci. Končno nekdo, ki mu je uspelo narediti zabavno oddajo in to celo brez, pazi!, narodnozabavne muzike ...
Zdaj samo treba upati, da ju ideje ne bodo počasi zapuščale ... Pa tudi, v našem slovenskem medijskem prostoru ni neskončno ljudi in vedno znova najti nekoga zanimivega ... jah. Sicer ne, da bi nam zanimivih ljudi na splošno manjkalo, samo večina verjetno potem ni toliko znanih, da bi se oddaja prodala. Pustimo se presenečat ...
... ali pa preprosto nimajo /jajc/ da bi se oddaje tudi udeležili.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včeraj je bilo kar zanimivo. Najbolj zanimivo je bilo, ko sta kazala slike eden drugega iz otroških let.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men je bla pa čist bedna, nobene pametne fore, dolgcajt.
sm zaspala vmes.
sm zaspala vmes.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
joy23 napisal/-a:Nisem edina takšnega mnenja, tako da ... Drgač pa kakor komu.
Ja sej, ko si ljudje v glavi glupo in neresnino mnenje ustvarijo in to se pol kr širi verjemi, ni vse res in tega ne govorim kar tako.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
joy23 - Cosmofrik
Tamarra*, zakaj si se zdej spravla na mene? Jst sm pač povedala svoje mnenje in ga ne bom spremenila. Sej nism rekla, da JE gej, ampak da mi tko deluje, pač po obnašanju. Te pa čedalje bolj sumim, da ga osebno poznaš.
Da ne bom čist OT, včeraj sem gledala prib. zadnjih 45 min pa mi ni blo tok zanimivo, dolgočasno.
Da ne bom čist OT, včeraj sem gledala prib. zadnjih 45 min pa mi ni blo tok zanimivo, dolgočasno.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
joy23 napisal/-a:Tamarra*, zakaj si se zdej spravla na mene? Jst sm pač povedala svoje mnenje in ga ne bom spremenila. Sej nism rekla, da JE gej, ampak da mi tko deluje, pač po obnašanju. Te pa čedalje bolj sumim, da ga osebno poznaš.
Nisem se spravla na tebe, pač povem, kaj v resnici drži
In jaz ga ne poznam osebno, je pa on kr redna stranka v naši firmi, tudi starši ga poznajo in zato vem, kako je
sončk napisal/-a:Iz te teme lahko ugotovimo, da Tamarra* sovraži naše "nažalost" sosede Hrvate in da je ona/nekdokigapozna seksala s Pečetom.
Ja sovražim hrvate, iz lastnih izkušenj pa tudi zaradi drugih stvari, ki niso zgolj moja osebna stvar Kot sem pa že par vrstic bolj gor napisala, pa ga niti ne poznam osebno, tako da..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
joy23 - Cosmofrik
^^ OK, sej ti vrjamem, pač ljudje si ustvarimo mnenje glede na prvi vtis, videz, jst ga pa itak ne poznam osebno in ti lahk (al pa komu drugemu) vrjamem, da je on v resnici čist v redu.
Heh, za Hrvate pa ... bi te lahk jst prepričevala v nasprotno, ker imam same dobre izkušnje in tudi sorodnike Ampak ne mislim, vsak ima svoje mnenje, pa še tole je čist druga tema, tko da ... Konc OT z moje strani
Heh, za Hrvate pa ... bi te lahk jst prepričevala v nasprotno, ker imam same dobre izkušnje in tudi sorodnike Ampak ne mislim, vsak ima svoje mnenje, pa še tole je čist druga tema, tko da ... Konc OT z moje strani
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz sem pa danes gledala oddajo, ker jo ponavadi ne oz. ujamem samo kakšen kader, ker jo ravno fant ponavadi gleda... Prejle se pa nisem mela kam za dat pa sm kr obtičala pred tvjem, pa še Jolanda mi je kul športnica.
Je bla še kar kul oddaja danes...
Čist sm se raznežla ko jo je njen Andrej zaprosu...sm čist solzne oči dobila!
Je bla še kar kul oddaja danes...
Čist sm se raznežla ko jo je njen Andrej zaprosu...sm čist solzne oči dobila!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov