As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tamceek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamceek » 02. Mar. 2009 19:19

Men je blo včeraj tud ful dobro :) res so raturali, ker so bli vsi maksimalno sproščeni :) Marija pa itak zmaga :D pa tud ono mi je blo dobro ko so sedeli na kamnih in je Zrnec skočil gor, ko je slišal žolno in rekel, da je mislil da so Švabi :lach: jaz sem umirala :lol:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 03. Mar. 2009 23:53

si moram še pogledat.
Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a svetlana5 » 07. Mar. 2009 18:05

Meni je oddaja, ki jo vodita Lado Bizovičar in Jure Zrnec ena najboljših slovenskih oddaj do zdaj. Upam, da bosta dobila Viktorja, prav gotovo si ga zaslužita. Jutri bosta pa kar mami gostila v oddaji, nam bosta kaj razkrili iz mlajših dni. :)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 07. Mar. 2009 18:45

buubbika napisal/-a:A ve kdo, kk si lohk zrihtaš vstopnice za ogled? Js bi ful šla kdaj! Aja, pa če seveda veš, kdo je gost? :D

Hm, zdi se mi da med oddajo ali na koncu napiše številko, kamor lahko pokličeš, če želiš "vstopnico" za oddajo :) Glede gostov pa menda vnaprej piše na tej strani http://www.notpadu.si/ :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Mar. 2009 10:01

Danes bosta pa njuni mami, zaplesali pa jima bodo fantje iz Total Knockout ob Dnevu žena. :D Hihi, to bo še zabavno gledat!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 08. Mar. 2009 10:03

ah..Seba je biu tkoooooo....popoln :wink:

dons se pa tut ze veselim oddaje glede na to da mi je ladotova mama cist kul (vsaj po tem kar berem od nje jo bo res fajn 'spoznat')
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Mar. 2009 10:59

Ne vem zakaj sem dobil tak čuden občutek, da jim idej zmanjkuje, da so si zadeve frdamano podobne iz tedna v teden in vse temelji na istih forah.
Dobil sem tudi občutek, da jima zmanjkuje gostov...povabita svojega soigralca v predstavi 5 moških in zdaj še svoji lastni mami.
Sašo Peče mi je deloval izredno gejevsko in zdaj vem zakaj ga tako moti, če ga kličejo Saško in zakaj noče na pijačo z gayi...očitno ga preveč spomnijo na njega samega in se boji soočiti s samim seboj.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 08. Mar. 2009 12:46

Men je bla pa zadnja oddaja po dooolgem času spet kul. Seba je biu sproščen, onadva sta mela dobre fore in ne spet enih bedastoč, ki so mi šle že na živce... Uno s tremi kralji me je res nasmejal :D Bomo vidl kako bo dons z mamicama :wink:
Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a svetlana5 » 08. Mar. 2009 14:25

Po moje bo zelo dobra oddaja. Zadnje nisem gledala, ampak tista z Breno mi je bila všeč. Veliko je odvisno od gosta, da kaj sam pove in ne vlečejo vsako besedo iz njega. :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 08. Mar. 2009 16:37

Men je tud bil Peče čist gejevski :tot: Pa nimam nč proti gejem, sam pri njem mi gre pa na živce, ker se je prav vidlo, da jih podcenjuje in sovraži, je pa sam tak da ... Totalno mi je bil antipatičen. Pa kak se smeji :lach:
Use your head and follow your heart.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 08. Mar. 2009 17:48

Jaz sem med tistimi ljudmi, če jih je sploh kaj(s šalo na stran), ker tega ne gledam. sploh ju ne morem prenašat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Mar. 2009 18:11

joy23 napisal/-a:Men je tud bil Peče čist gejevski :tot: Pa nimam nč proti gejem, sam pri njem mi gre pa na živce, ker se je prav vidlo, da jih podcenjuje in sovraži, je pa sam tak da ... Totalno mi je bil antipatičen. Pa kak se smeji :lach:

Ja zakaj pa človek ne bi smel povedat, kdo mu gre na živce? Tudi Jelinčič vedno znova ponavlja, kako sovražnost čuti do naših, nažalost sosedov, hrvatov in meni se to zdi čisto prav :wink:
Glede smeha pa - vsak ima svojega, tudi ti se mogoče komu grdo smejiš?!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 08. Mar. 2009 18:29

^^ Sej sm rekla, njemu gredo na živce geji, a je sam čist tak :D In ja, tud moj smeh je komu zoprn, jst sm pa pač napisala, da mi je njegov orng smešn :wink:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Mar. 2009 18:30

Meni sta Lado in Jure totalni faci. :D Končno nekdo, ki mu je uspelo narediti zabavno oddajo in to celo brez, pazi!, narodnozabavne muzike ...

Zdaj samo treba upati, da ju ideje ne bodo počasi zapuščale ... Pa tudi, v našem slovenskem medijskem prostoru ni neskončno ljudi in vedno znova najti nekoga zanimivega ... jah. Sicer ne, da bi nam zanimivih ljudi na splošno manjkalo, samo večina verjetno potem ni toliko znanih, da bi se oddaja prodala. Pustimo se presenečat ...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 09. Mar. 2009 7:21

joy23 napisal/-a:^^ Sej sm rekla, njemu gredo na živce geji, a je sam čist tak :D In ja, tud moj smeh je komu zoprn, jst sm pa pač napisala, da mi je njegov orng smešn :wink:

To pa drži še najmanj od vsega :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov