As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 9:01

^^ Meni sploh ne deluje tak. Mogoče je malo sramežljiv bil edino, ko je Lili prišla :P V domačem okolju pa verjemi, ni večje face :D ne vem, no, vedno ko ga vidim se mu ful nasmejim, ker ma take fore :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Dec. 2008 18:10

sicer mi gresta Lado in Jurij večinoma na živce, ampak včerej sem ujela njuno priredbo Led s severa Big foot mame. za crknt smešno :D
je kera gledala?
Uporabniški avatar
Tamceek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamceek » 22. Dec. 2008 19:11

Jaz sem gledala in je blo res ful dobro :)

Če pa kera ni gledala pa si lahko tu pogleda :wink:

<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60235965&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="376" flashvars="media_id=60235965&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 23. Dec. 2008 8:45

Jaaa, to je blo tudi meni full všeč! Pa, ko je Jure v skeču pri tečaju retorike igral varnostnika..
Drugače pa je bila oddaja z Borisom Kobalom (ena prej) zame najboljša do zdaj. Niti minutka ni minila, da se ne bi smejala!
Ma zame je ta oddaja nepogrešljiv del nedeljskega večera (ker običajno TV-ja čez teden sploh ne gledam). :respekt:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 23. Dec. 2008 9:22

SSarchy napisal/-a:Ma zame je ta oddaja nepogrešljiv del nedeljskega večera. :respekt:

tud zame.
kera ve, kolk časa jih ne bo na sporedu?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Dec. 2008 14:11

softTouch napisal/-a:sicer mi gresta Lado in Jurij večinoma na živce, ampak včerej sem ujela njuno priredbo Led s severa Big foot mame. za crknt smešno :D
je kera gledala?

Men se pa lih tale scena z BFM-ji in spremenjenim besedilom ni zdela prav nič smešna, ostalo je pa zmagal! :D Najbolj sem se nasmejala, ko je Zrnec odigral vlogo psihiatra... prec k je mož od une ženske šel ven, sta onadva skočila eden k drugmu :lach: Ahahah, tole so bli pa smehi da joj!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Dec. 2008 14:13

lakeesha napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:Ma zame je ta oddaja nepogrešljiv del nedeljskega večera. :respekt:

tud zame.
kera ve, kolk časa jih ne bo na sporedu?

Po mojem do začetka marca, sam nisem zihr (vsaj letos je blo tako). Drgač mi je pa tale tazadna oddaja bla še najbol posrečena v tej sezoni. ;D
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 23. Dec. 2008 14:27

Men zmagata z toto oddajo. Marija je najbolša. Haha ko njo kažejo se res smejim. Ne morem rečt kera oddaja je bla najbolša ker je vsaka po svoje dobra.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Dec. 2008 14:39

Meni je pa Marija že mal zlajnana. No, drgač sta pa izvirna. Zrnec je vsekakor zmagal z Nino Osenar v Večerniku in z oponašanjem Bradača Garača. :rofl:
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 23. Dec. 2008 15:04

Ta oddaja mi je res super.Voditelja mata ful dobre fore. Čeprav mi je Lado šel en čas, ko je vodil še TLP ful na živce, zdaj mi je pa kr všeč ratal. Zrnec je pa itak car.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Dec. 2008 19:24

kam je zginla ta parodija na bfm, zakaj se je ne da več pogledat???
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Dec. 2008 20:11

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... romih.html

na tem linku spodaj je ta parodija dosegljiva.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 25. Dec. 2008 9:53

kobla je biu dober ja, pa polona vetrih je bla men tut carska! sej so bli usi gostje uredu, razn osenarjeva, pa une misice pa kasne take cvetke so ble bl bedne
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Dec. 2008 14:01

kr ne morem nehat polslušat te parodije.
zdej sm začela pet ta komad kr po tem besedilu.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 22. Jan. 2009 19:58

Lepa Brena na Pop tv!
V nedeljo, 8. februarja, ob 20:00 prihaja na POP TV nova in sveža sezona zabavnega šova “As ti tud not padu?!” z voditeljema Ladom Bizovičarjem in Jurijem Zrncem. Nova Sezona “As ti tud not padu?!” se bo začela bombastično! Gostja oddaje ne bo nihče drug kot ena največjih estradnih zvezdnic nekdanje Jugoslavije Fahreta Jahić, bolj znana kot Lepa Brena! Že zelo zgodaj je začela dobivati priznanja za svojo talentiranost tako na glasbenem, kot tudi na športnem področju - nadimek “Brena” ji je dal njen trener košarke. Od leta 1991je poročena z nekdanjim teniškim asom Slobodanom Živojinovičem, s katerim uspešno vodi več podjetij. Brena je v bogati karieri izdala osemnajst albumov, posnela pet filmov in dve televizijski seriji. V oddaji “As ti tud not padu?!” pa bo poleg številnih zanimivosti iz svojega življenja premierno razkrila tudi svoj novi singel “Uđi slobodno”.

vir:turbofolk.blog.siol.net/

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov