As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Sep. 2008 17:04

^^ Sem podobnega mnenja... pričakovala sem, da bosta ravno prvi dve oddaji bolj v zagonu, ker sta imela več kot preveč časa za zbiranje idej in novih for, pa me nista navdušila... isto gosti - oddaji sem gledala vsako 5 minut, potem pa sem začela zraven zehat. :roll:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 17. Sep. 2008 20:14

jooooooj jaz teh dveh ne prenesem..delata se norca iz sebe in iz cele slovenije :x :?
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 27. Okt. 2008 10:50

Js se sploh ne spomnim, kdaj sm se nazadnje pri tej oddaji smejala :? Sploh nimata več dobrih for, očitno jima jih je res zmankal. Včeri sm pa itak gledala sam zarad Potrča :P
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Okt. 2008 10:54

Meni je Zrnec vredu, ampak ga Bizovičar naredi neumnega, kakor je tudi sam za moje pojme.. pri tej oddaji se nimam niti eni stvari za nasmejat in res ne razumem kako so lahko nekomu njuni štosi dobri..
Včeraj pa isto kot ti joy23, gledala zaradi Markota :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Okt. 2008 11:04

Dečko je poročen in pričakuje otroka...ve prešuštnice, pa se naslajate nad njim in gojite umazane misli :lach: :P :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Okt. 2008 11:20

Popravek: ni poročen :P
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 27. Okt. 2008 12:58

Sploh ne maram te oddaje, sam učeri sem pa omedlevala zravn. :scherzkeks:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 27. Okt. 2008 13:29

Zadnjič, ko je bil Jelinčič gost, sta imela full dobre skeče (ko je bil Zrnec Cica, pa un alkoholik :lol:), pa pri Vetrihovi Poloni tudi (ko je igrala kraljico, pa jogi swoggi, pa poklic botanik..).
Tole včeraj mi pa sploh ni bilo všeč, ker se je non stop govorilo samo o tem, kje vse je bil Potrč prvi in kakšne rekorde vse podira, pa ta veza z njegovo Lili se je že po vseh možnih cajtngih razvlekla, zdej so pa še tuki nakladal o tem, kako sta se spoznala, kaj delata bla bla. In potem še njo povabijo med goste, da je blo vse skupi še bolj osladno.. Brez vezna oddaja, za zaspat.. Te oddaje so full odvisne od samega gosta. S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 27. Okt. 2008 14:08

meni je oddaja na splošno kul, mata pa včasih res bolane fore, je pa seveda odvisno tud od gosta, koliko prispeva v oddajo. spomnim se, ko je bla una špela iz atomik harmonik, pa natalija verboten, ko sta bli ful tiho, nista bli tolk za fore in je blo res dolgčas. po moje ju je blo strah :twisted:. meni je oddaja prov ena popestritev, zrnec mi je pa itak super, bizovičar pa tudi ni slab kot voditelj. včasih sta boljša, včasih pa tud mal bedna :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 27. Okt. 2008 15:41

SSarchy napisal/-a:S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..

Dost je blo, da se je slekel :scherzkeks:
Drgač je pa men tud Zrnec ful faca, sam oddaja sama mi pa sploh ne potegne več, od začetka sm komi čakala na njo da se mal nasmejim, zdej pa glih tok da ne zaspim zravn.
Zadnjič spremenil joy23, dne 27. Okt. 2008 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2008 15:50

Meni se tudi zdi, da sta se "izpela". Saj, redko kdo ima toliko idej, da je vedno nekaj smešnega. Sicer je pa tudi odvisno od tega kaj je komu smešno. Midva s fotrom mava dost podoben okus kar se tiče humorja in nama več ni zanimivo gledat oddaje... njen čas je preminil, vsaj izgleda tako. :?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Okt. 2008 18:40

SSarchy napisal/-a:S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..

Glede česa že umeten in ponarejen? :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Okt. 2008 21:40

meni je pa ratala boljša in jo šele zdej redno gledam.
zdej mata skozi neke fore in bolj zanimive oddaje.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Okt. 2008 21:42

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 28. Okt. 2008 7:51

Tamarra* napisal/-a:

Glede česa že umeten in ponarejen? :roll:

Glede vodenja in obnašanja pred kamerami. Mislim, če je človek tudi v domačem okolju tak, potem je to živ dolgčas..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov