As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Sem podobnega mnenja... pričakovala sem, da bosta ravno prvi dve oddaji bolj v zagonu, ker sta imela več kot preveč časa za zbiranje idej in novih for, pa me nista navdušila... isto gosti - oddaji sem gledala vsako 5 minut, potem pa sem začela zraven zehat.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Meni je Zrnec vredu, ampak ga Bizovičar naredi neumnega, kakor je tudi sam za moje pojme.. pri tej oddaji se nimam niti eni stvari za nasmejat in res ne razumem kako so lahko nekomu njuni štosi dobri..
Včeraj pa isto kot ti joy23, gledala zaradi Markota
Včeraj pa isto kot ti joy23, gledala zaradi Markota
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič, ko je bil Jelinčič gost, sta imela full dobre skeče (ko je bil Zrnec Cica, pa un alkoholik ), pa pri Vetrihovi Poloni tudi (ko je igrala kraljico, pa jogi swoggi, pa poklic botanik..).
Tole včeraj mi pa sploh ni bilo všeč, ker se je non stop govorilo samo o tem, kje vse je bil Potrč prvi in kakšne rekorde vse podira, pa ta veza z njegovo Lili se je že po vseh možnih cajtngih razvlekla, zdej so pa še tuki nakladal o tem, kako sta se spoznala, kaj delata bla bla. In potem še njo povabijo med goste, da je blo vse skupi še bolj osladno.. Brez vezna oddaja, za zaspat.. Te oddaje so full odvisne od samega gosta. S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Tole včeraj mi pa sploh ni bilo všeč, ker se je non stop govorilo samo o tem, kje vse je bil Potrč prvi in kakšne rekorde vse podira, pa ta veza z njegovo Lili se je že po vseh možnih cajtngih razvlekla, zdej so pa še tuki nakladal o tem, kako sta se spoznala, kaj delata bla bla. In potem še njo povabijo med goste, da je blo vse skupi še bolj osladno.. Brez vezna oddaja, za zaspat.. Te oddaje so full odvisne od samega gosta. S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
meni je oddaja na splošno kul, mata pa včasih res bolane fore, je pa seveda odvisno tud od gosta, koliko prispeva v oddajo. spomnim se, ko je bla una špela iz atomik harmonik, pa natalija verboten, ko sta bli ful tiho, nista bli tolk za fore in je blo res dolgčas. po moje ju je blo strah . meni je oddaja prov ena popestritev, zrnec mi je pa itak super, bizovičar pa tudi ni slab kot voditelj. včasih sta boljša, včasih pa tud mal bedna
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
SSarchy napisal/-a:S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Dost je blo, da se je slekel
Drgač je pa men tud Zrnec ful faca, sam oddaja sama mi pa sploh ne potegne več, od začetka sm komi čakala na njo da se mal nasmejim, zdej pa glih tok da ne zaspim zravn.
Zadnjič spremenil joy23, dne 27. Okt. 2008 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Use your head and follow your heart.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni se tudi zdi, da sta se "izpela". Saj, redko kdo ima toliko idej, da je vedno nekaj smešnega. Sicer je pa tudi odvisno od tega kaj je komu smešno. Midva s fotrom mava dost podoben okus kar se tiče humorja in nama več ni zanimivo gledat oddaje... njen čas je preminil, vsaj izgleda tako.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
SSarchy napisal/-a:S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Glede česa že umeten in ponarejen?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je pa ratala boljša in jo šele zdej redno gledam.
zdej mata skozi neke fore in bolj zanimive oddaje.
zdej mata skozi neke fore in bolj zanimive oddaje.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tamarra* napisal/-a:SSarchy napisal/-a:S Potrčem res ne vem, kakšen skeč bi moral narest, da bi bil smešen, ker je človek že sam po sebi čisto ponarejen in umeten..
Glede česa že umeten in ponarejen?
Glede vodenja in obnašanja pred kamerami. Mislim, če je človek tudi v domačem okolju tak, potem je to živ dolgčas..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov