As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men je blo kr neki, ko sta na začetku neki pela!! Pa bedna mi je celotna scena!
Drugače se mi bli nekateri skeči za crknit, drugi pa spet ne! Mešani občutki
Drugače se mi bli nekateri skeči za crknit, drugi pa spet ne! Mešani občutki
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Cela družina se je nas je zbrala pred televizijo, da pa ja ne bomo zamudli te oddaje ko smo vsi tolk pričakovali ... mami je zraven samo poslušala in obupala po petih minutah, midva s fantom sva obupala po 10-ih minutah in sva pol še enkrat mal gledala, ati se je pa matrov, ampak je dejstvo, da je oddaja poraz ...
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Že itak ne maram preveč raznih oddaj na splošno, na tole sm slučajno naletela, pa sem po 10 min tud nehala gledat. Ni mi blo všeč, sploh pa tole ni oddaja za nedeljski večer, ko bi lahk predvajal kak dober film. Mi je blo pa smešno, ko je bil Zrnec tist varnostnik v termoelektrarni al neki takega.
...
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst sm mela pred začetkom dve opciji pričakovanj..al bosta ful zažgala,da bodo bale smeha..al bo pa tu mač vsega in bosta tečna. pri meni se je uresničla druga opcija.po 10 min gledanja sm prestavla. vse skup mi je deloval k tista oddaja na sloveniji k je bla,ne vem kako se je imenovala,ukinl so jo,ker so blatl politko al kako že,so mel isto take debilne skeče,...alora pridem več k'sno al kaj je bla.sej nima veze.no to mi je deloval na isti način in mi ni kej preveč ušeč.
Free your mind...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
So bili kul elementi, sem pa res malo več pričakovala, ampak kar mislim, da se bosta še izpilila... Najbolj na živce so mi šle pa tiste luči, ko pride kdo na sceno - sem bila še pet minut po tem oslepljena , noro nasmejala sem se pa ob upodobitvi spermijev (oz. semen ).
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men sta mela pa ful hude fore, čez celotno oddajo.. Sam mogoče je blo res preveč usega( to mislm-ful enih skečev,nepovezanih..)..mal vaje pa še bo..sicr je pa oddaja kr mau predouga, preveč usega nametanga..ne rečem da nista majstra-sploh zrnc
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov