As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včeraj sta najprej Bizovičar in Zrnec obrekovala Wernerja, potem pa je pokazalo Wernerja na drugem koncu studia, kako je z glasbeniki iz oddaje (ki pred, med in po oddaji igrajo) razpravljal o tem, da sta v bistvu Lado in Jurij Bosanca, glede na to, da skos eno in isto za vse goste govorita. No, včeraj je bila v glavnem res dobra oddaja. Najbolj sem se nasmejala, ko sta šla scat na hrvaško mejo, pa sta se že v Sečovljah skoraj, Večernik je bil smešen za umret in pa ko sta se v starca spremenila. Mah, dve uri skupaj sem se smejala kot že dolgo ne.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
men včeraj ni blo nič posebnega. Sva z mojim gledala pa se je moj smejal bl k jst.
Amm edino zrnec mi je biu car kot vedno. Je ful dobr uponašu starca pa k je uno palcu drgnu
Pa Bizovičar mi je biu smešn na konc k se je smeju mariji pa wernerju. To mi je blo kr posrečen!
Amm edino zrnec mi je biu car kot vedno. Je ful dobr uponašu starca pa k je uno palcu drgnu
Pa Bizovičar mi je biu smešn na konc k se je smeju mariji pa wernerju. To mi je blo kr posrečen!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, Lado je bil ful posrečen, ko se ni mogel nehat smejat "Mariji". Še bolj posrečeno je izpadlo, ko se je Juriju strgalo in je odšel iz odra v vlogi Marije, se pred kamero spačil in zakril pol zaslona.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
ma ja uno k se je paču je blo za crknt smešn!!!
Živalc pa ni blo sva glih z mojim na konc komentirala da kako to da jih ni blo po mojm niso mel neke pametne ideje da bi šla v kontekst z oddajo.
Živalc pa ni blo sva glih z mojim na konc komentirala da kako to da jih ni blo po mojm niso mel neke pametne ideje da bi šla v kontekst z oddajo.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
meni pa se je zdelo kar v redu, da ni blo tega. po moje je tisti začetek s starci zavzelo precej časa... lahko pa le uvajata novosti oz. dajeta drugim prednosti.
ja, tisto z marijo je bla res akcija. vsekakor oddaja, po kateri si želim še več, torej komaj čakam novo sezono.
ja, tisto z marijo je bla res akcija. vsekakor oddaja, po kateri si želim še več, torej komaj čakam novo sezono.
-
Jst sm tud sklepala da je na začetku uno uzel preveč časa..al pa možno da res ni blo ideje kero žival dat glede na to da so mel že svega i svašta
Mi ga pa večernik še vedno totalno seka...pa Zrnec seveda legenda
Mi ga pa večernik še vedno totalno seka...pa Zrnec seveda legenda
-
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov