As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
anahirbd napisal/-a:so na youtube kaki posnetki, ko so ble Alma in njena drhal na ASTNP?
dons ni blo pretirano smešn, v mejah normale
Na pageu www.notpadu.si Maš posnetke vseh oddaj. Tako da se ti ni treba matrat z youtubom (pa še boljša kvaliteta je )
Drgač je pa to tale oddaja ki jo iščeš a ne
Uživaj
And now something completely different
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Jst sm učeri neki bežno spremljala in mi je bla tok bedna oddaja. Makarovička mi je skrajno nezanimiva in če ne bi blo njunih skečov, bi verjetno kmal prestavla. Tko sva pa z mojim mal gledala pa mal prestavlala na druge programe. Sej drgač so pa itq oglasi vsakih 10min
a kdo ve kdo bo gost nasledn tedn?
a kdo ve kdo bo gost nasledn tedn?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je pa bla smešna, čeprav je po svoje tudi čudaška. Imava pa obe nekaj skupnega, namreč da ne marava otrok. Najbolj pa sem se nasmejala videospotu o jolly-ju. Kaj si ti nor kakšno besedilo in kakšna sta bla Zrnec & Bizovičar. Al pa ko so na wc-ju kofetkali ob kavi in čiku. Pa še par cvetk je bilo, katerim sem se nasmejala.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ja tista đoli je bla do jaja..pa wcji pa pr4delava naš mali auto...zrnec je biu pa tok dobr froc....se pa tud js strinjam z njenim mnenjem o otrocih....pa un slovencl je biu huud
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Gregor napisal/-a:anahirbd napisal/-a:so na youtube kaki posnetki, ko so ble Alma in njena drhal na ASTNP?
dons ni blo pretirano smešn, v mejah normale
Na pageu www.notpadu.si Maš posnetke vseh oddaj. Tako da se ti ni treba matrat z youtubom (pa še boljša kvaliteta je )
Drgač je pa to tale oddaja ki jo iščeš a ne
Uživaj
Najlepša hvala, sploh nisem vedela da so tam objavljeni posnetki oddaj!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Včerajšnja oddaja je bila debilna - ne zaradi Jurija in Ladota, ampak zaradi gostje, ki ni vredna...mah...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Malce spremeni sliko o tipičnem Slovenceljnu. Jaz sem prej tudi imela drugačno mnenje o njej, ampak moram reči, da je njena karizma tisto kar pritegne. Ni ženska, ki bi moralizirala, ampak rada spusti kakšno bodico in skritizira kar ji ni všeč. Meni osebno so patetični in dolgočasni gostje, ki se ponavljajo v svojih besedah in vse olepšujejo. Raje vidim pristnost. Takega tudi ni težko spraviti v zadrego, zato si je Jurij in Lado nista privoščila na surov način.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Svetlana Makarovič me je spet navdušila! Ni je stvari, v kateri se ne bi strinjala z njo. Nekaj coprniškega se skriva v njej, prava mala hudičevka je. Po drugi strani pa zelo čustvena in odkrita. In prav njena odkritost (nam) slovenceljnom dela sive lase in zato je mnogi ne marajo. Prav rada bi jo spoznala, da bi se načudila in hkrati naužila njenega črnegega humorja. Zabavala me je do konca. Pa ta njen glas.., res je posebna.
In vsi, ki tolčete proti njenim izjavam o otrocih, očitno niste dobro poslušali. Ker Svetlana nikoli ni rekla, da ne mara vseh otrok, ampak samo tipične scrkljance (njihove značilnosti je povzel Zrnec v skeču). Namreč, Svetlana je zame ena najboljših otroških pisatlejic. Napisala je veliko čudovitih knjig za otroke, ki jih še danes beremo, ali pa nam prinesejo lepe spomine iz otroštva.. Tudi pesmice. Še vedno imam kaseto, na kateri sta Sapramiška (tri spominčice sem posadila, pa so se mi takoj razrastle, da so tri kobilice zelene, vse poletje na njih se pasle, la la lalalalala...) in Pekarna Miš Maš, na drugi imam Sovico Oko, da ne omenjam knjige Coprnica Zofka, v katero je vpletla delček lastnih fantazij.. Trenutno berem knjigo Teta Magda, ki je namenjena malo starejšim. Hecna, lahkotna, čudaška.., Svetlanina! Super je!
In vsi, ki tolčete proti njenim izjavam o otrocih, očitno niste dobro poslušali. Ker Svetlana nikoli ni rekla, da ne mara vseh otrok, ampak samo tipične scrkljance (njihove značilnosti je povzel Zrnec v skeču). Namreč, Svetlana je zame ena najboljših otroških pisatlejic. Napisala je veliko čudovitih knjig za otroke, ki jih še danes beremo, ali pa nam prinesejo lepe spomine iz otroštva.. Tudi pesmice. Še vedno imam kaseto, na kateri sta Sapramiška (tri spominčice sem posadila, pa so se mi takoj razrastle, da so tri kobilice zelene, vse poletje na njih se pasle, la la lalalalala...) in Pekarna Miš Maš, na drugi imam Sovico Oko, da ne omenjam knjige Coprnica Zofka, v katero je vpletla delček lastnih fantazij.. Trenutno berem knjigo Teta Magda, ki je namenjena malo starejšim. Hecna, lahkotna, čudaška.., Svetlanina! Super je!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
men je bla pa to najslabša oddaja do sedaj...
svetlana mi je čist bedna ona je taka, kar je njej ql je ql ostalo je pa vse komad bedno... in če slučajn kdo ne mislm tko je pa res bedn...
sploh pa kako vam je lahko všeč človek, ki ne mara otrok, sovraži svoj narod pa še bi lahko naštevala
drugače so mel pa men full neokusne scene, recimo une verske... sj jst tud nisem verna, samo se pa iz tega ne norčujem... pol kao scena slovencelni... se ji vid da je ena čefurka inside... kao ne mara otrok... to moraš bit res čudn človek, da pišeš za otroke pa jih ubistvu sploh ne maraš... sj verjetno bi pisala za mačke, če bi znale brat
jst rada v nedeljo zvečer pogledam neki zabavnega, ne pa eno zoprno babo k je jezna na cel svet, pa misl, da ma samo ona vse prov... pa ubistvu ne pove v celem večeru čist nič pozitivnega...
svetlana mi je čist bedna ona je taka, kar je njej ql je ql ostalo je pa vse komad bedno... in če slučajn kdo ne mislm tko je pa res bedn...
sploh pa kako vam je lahko všeč človek, ki ne mara otrok, sovraži svoj narod pa še bi lahko naštevala
drugače so mel pa men full neokusne scene, recimo une verske... sj jst tud nisem verna, samo se pa iz tega ne norčujem... pol kao scena slovencelni... se ji vid da je ena čefurka inside... kao ne mara otrok... to moraš bit res čudn človek, da pišeš za otroke pa jih ubistvu sploh ne maraš... sj verjetno bi pisala za mačke, če bi znale brat
jst rada v nedeljo zvečer pogledam neki zabavnega, ne pa eno zoprno babo k je jezna na cel svet, pa misl, da ma samo ona vse prov... pa ubistvu ne pove v celem večeru čist nič pozitivnega...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Saj kdo pa pravi, da je jezna na cel svet? Je pač svojstvena and that`s it. In všeč mi je ravno zato, ker ji je vseeno kaj si drugi mislijo o njej. Pove kar si misli in ne misli kaj pove. Mogoče pa je nekaterim bedna ravno zato, ker ne razumejo njenega črnega humorja. Konec koncev - zakaj bi pa moral človek živeti po nekih nenapisanih pravilih, ki se jih vsi oklepamo kot klop človeka (t.j. oboževati otroke, svoj narod, se smejati vsemu čemur se drugi, povedati tisto kar mislimo da je prav itd.)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov