As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Shovel of survival...
Ena naj oddaj danes! Dremeljca še presentetljivoo dobr igra! Aja pa Gotarca v sanjah!
Ena naj oddaj danes! Dremeljca še presentetljivoo dobr igra! Aja pa Gotarca v sanjah!
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
men je blo tko še kr no .. ampak tist janko &metka na začetku sta bla pa pure crap.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včeraj sta bila ful posrečena, še celo mnenje o Rebeki sem spremenila. Ful je sproščena in za foro (od večine misic jih celo dejansko razume in rada zabije tudi kontra, zna pa se nasmejat tudi na svoj račun). Vizualno mi sicer še vedno ni ne vem kako simpatična, ampak ima karizmo. Najboljša pa je seveda bla Lopata preživetja , Rebekine sanje, Zrnec aka Kitajka in pa Zrnec v vlogi konja Miheta. Ma v bistvu sem se vsemu smejala!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Men je blo pa ravno teh nekaj minut na začetku bednih kot ne vem kaj. Brezvezna fora tisto s Špikom, pa še tip mi je tako neposrečen.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
ha ha, včeraj sem prvič gledala skoraj celotno oddajo (ker drugače ravno še na šihtu švicam tak čas). Li Mun, ona lopata, pa Zrnec kot konj ... omg, sam pri Friendsih sem se še tak na glas smejala
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
sem gledala enkrat (ko je bla nina osenar) in se mi je zdela to najbol debilna odaja kaj sem jih vidla
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Me neither. Ampak če takole pomislim, so bile do zdaj še vedno zanimive njune fore, tako da se ne sekiram kaj dosti glede gosta. Saj sta zato Zrnec in Bizovičar tam, da nam popestrita večer.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Imela sta spet te stare fore.
...Gonna fuck up your ego...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je bla pa včeraj res dobra oddaja, sploh tam k so kazal un skeč/igrco "zemljo krast"... OMG jest sm misnla, da se bom polulala od smeha.
Pa tale zrnec je taprav bosanc
Pa tale zrnec je taprav bosanc
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov