As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Je blo precej smešno. Razen Večernik mi ni več zanimiv (edino Jurijeva frizura me skos nasmeji).
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Predin je pa ja smešen. Meni je on zanimiv, definitivno bolj kot kakšna Desa Muck.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
men je pa on čiz mim....pou ure bo en stavk govoru
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja človek si pač vzame čas in za razliko od nekaterih znanih vsaj premisli preden kaj pove. Je pa bila dobra fora, ko sta Lado in Jurij enkrat rekla, da Predin žal ne bo gost oz. ne more priti v oddajo, ker bo oddaje fertik preden bo kaj do konca povedal.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Komentarjev na včerajšnjo oddajo nimam, ker je nisem gledala. Naslednjo pa komaj čakam
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men ni bla prou nč smešna, nobene dobre fore ... ne vem, pa uno z babicami k je jurij ladota kao ustrelu večkrat, mi je blo tud čist mim!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Meni zdaj ze dolgo nista bila cist nic smesna... Skeci so neki neizvirni, gostje tudi, vcasih sta komu res kaksno presenecenje ustimala, zdaj pa sta npr. Predinu uturila eno Lidijo iz JNA, ki se sploh ne poznata in take. Skoda. Zrnec vsake toliko pribije kaksno hudo, ampak to ponavadi ni zrezirano
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
js zaj skos pogledam sam na netu skeče, pa mogoč kdaj še kaj iz oddaje,če ni zabavno kr preskočim..neda se mi cele oddaje več glet,čeprav sm vedno bla na rač.obenem, sam pa res da zrnec včasih glih vmes kako tako spusti..haha..
sam dans še pa ni od včerišne oddaje na netu,pa sm misla glet ko mije dolgčas biv
sam dans še pa ni od včerišne oddaje na netu,pa sm misla glet ko mije dolgčas biv
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov