As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
Men ni blo tak slabo je pa res da nekatere finte sploh niso bile smešne.Ali pa jaz nimam razvitega humorja..Všeč mi je blo ko so meli dnevnik.Tak sem se res nasmejala..drugače pa mi je Zrnec boljši od Ladota..Pri njem mi gre na živce da uporablja preveč ljubljanščine..No upam da bo naslednjič boljše..je pa obetaven začetek
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
No voditelja sta mi itak najboljša. Sam sama vsebina oddaje pa ni bla nič posebnega. Pa tut predolga oddaja se mi zdi. Jest sem se v 2 urah ful naveličala.
No kaksni skeči so mi bli všeč, npr.: svizec in medved - upor v industriji čokolade.
Bodo rabli še mal kilometrine, da se oddaja ulaufa, pa postane mal bolj zanimiva.
No kaksni skeči so mi bli všeč, npr.: svizec in medved - upor v industriji čokolade.
Bodo rabli še mal kilometrine, da se oddaja ulaufa, pa postane mal bolj zanimiva.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je pa glih to kul k si upata!! Pač tle iščeta ideje..sej prou...sploh pa tle jih tud dost dobita!!
Oddaja Spet doma mi je pa že bedna...tale Mario nej ga že dajo dol...gostje itq skos eni in isti...isti pogovori...zvezde plešejo nej se spomne kej nouga al pa nej gre
Upam da bo naslednja oddaja še bolša k ta učeri!!
Oddaja Spet doma mi je pa že bedna...tale Mario nej ga že dajo dol...gostje itq skos eni in isti...isti pogovori...zvezde plešejo nej se spomne kej nouga al pa nej gre
Upam da bo naslednja oddaja še bolša k ta učeri!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je blo kar gledljivo, eni skeči so bli bolj posrečeni, drugi manj (prvenstvo v križanju nog je bilo najbolj butasto)...vsak začetek je težak, mal bo treba potipat, kaj je publiki všeč, kaj bi rada in kaj ne...in začinit v pravi smeri. Na splošno je pa fajn, da je Bizovičar bolj v liku voditelja, Zrnec pa glavni lik skečev. Že samo njegova mimika je tak smeh... Oddaja ima sigurno potencial in se jo da še fajn razvit, če jima bo ratal, je pa od njiju odvisno. Itak pa je včeraj večina folka pričakovala čudeže...in zato so občutki bolj mešani, mogoče celo nekoliko negativni, kot ne.
Kar se pa konkurence Mariotu tiče...mislim, da bo za obe oddaji dovolj prostora in gledalcev. Sem pa včeraj slučajno preklopila na nastop Saše Lendero...ki je bila na odru kot Xena...višek glasbene interpretacije, I guess... :unknown:
Kar se pa konkurence Mariotu tiče...mislim, da bo za obe oddaji dovolj prostora in gledalcev. Sem pa včeraj slučajno preklopila na nastop Saše Lendero...ki je bila na odru kot Xena...višek glasbene interpretacije, I guess... :unknown:
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
Prva oddaja 'As ti tud not padu?!' na POP TV je bila v nedeljo najbolj gledana oddaja na slovenskih televizijah.
Nedeljska oddaja, v kateri je bil glavni gost Gojimir Lešnjak - Gojc, je dosegla izjemen odziv. Spremljalo jo je kar 47 odstotkov vseh gledalcev pred malimi ekrani, v starostni skupini od 18 do 49 let, kateri je program tudi namenjen. 'As ti tud not padu?!' je bila tako 'top 1' oddaja dneva, torej najbolj gledana oddaja na slovenskih televizijah.
To je danes pisalo na 24.ur.com
Nedeljska oddaja, v kateri je bil glavni gost Gojimir Lešnjak - Gojc, je dosegla izjemen odziv. Spremljalo jo je kar 47 odstotkov vseh gledalcev pred malimi ekrani, v starostni skupini od 18 do 49 let, kateri je program tudi namenjen. 'As ti tud not padu?!' je bila tako 'top 1' oddaja dneva, torej najbolj gledana oddaja na slovenskih televizijah.
To je danes pisalo na 24.ur.com
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js sem pričakovala da bo oddaja ful uredu, že zato k sta voditelja Lado in Jurij. sam sem bla pa zelo razočarana.ful bedna oddaja. sam kr neke smešnice, k sploh niso smešne.čisto tipično za slovenski humor
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov