As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Po mojem bo ful zanimivo zdaj ko bo Alenka gostja. Ko bo Groharca pa bo še verjetno bolj zanimivo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ne vem, nekdo na prejšnji strani je napisal.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jao zdeče gledam oddajo in Čuki kao pojejo u živo, pol k končajo pa hoče Jože neki u mikrofon povedat, pa glej ka zlomka: mikrofon ne dela. le kako to?!?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
mulatto_f napisal/-a:ja pa ce to je bla fora, ki si jo je kao lado zmislu, da nebi jože povedo, da je pač lado nastopal v njihovem videospotu
a res al kaj?? Nism dojela
hehe mal heca
amm drgač pa to itq da sm dojela. Jst sm mela v mislih to, da so oni mel svoje majke pred sabo. In kao peli, in pol k mu Lado postavi uno vprašanje, mu prinese drug mikrofon, seveda prižgan. In pol ko je blo treba odgovort, je šou stran pa ga butal, kao ne dela. A ubistvu so mel oni svoje majke pred sabo, in Jože ga hoče zajebat pa kr govori v mikrofon, a ni bil pržgan. Torej je tudi med petjem ugasnjen
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sej jst ne vem če oni na kaki oddaji pojejo u živo-Čuki Sicr se je pa tut pr temu peucu tanovem občasno vidlo,da je prehitr odpru usta..usaj zdelo se mi je tko Al je pa zrak loviu..hehe
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ma dej no jest bi Jurija kr oženila k jest se že njegovmu smehu smejem ... svetovna fora mi je bla pa od unga poklica "srbski kuhar" --> ni je boljše pice od prasice, hahahaha...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
_Petra_ napisal/-a:^ A to je ziher, da bo Sanja gost?
nisem nič brala za nazaj, tak da nisem ziher. ampak se mi zdi, da je zadnjič saša lendero omenila, da jima jo bo pripeljala v oddajo, da bosta videla (in gledalci, seveda), da ve peti tudi v živo... zdaj pa ne vem če je kaj iz tega...
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Sugar_baby napisal/-a:mulatto_f napisal/-a:ja pa ce to je bla fora, ki si jo je kao lado zmislu, da nebi jože povedo, da je pač lado nastopal v njihovem videospotu
a res al kaj?? Nism dojela
hehe mal heca
amm drgač pa to itq da sm dojela. Jst sm mela v mislih to, da so oni mel svoje majke pred sabo. In kao peli, in pol k mu Lado postavi uno vprašanje, mu prinese drug mikrofon, seveda prižgan. In pol ko je blo treba odgovort, je šou stran pa ga butal, kao ne dela. A ubistvu so mel oni svoje majke pred sabo, in Jože ga hoče zajebat pa kr govori v mikrofon, a ni bil pržgan. Torej je tudi med petjem ugasnjen
hahaha... ja to je res dost bedn izpadlo... tok o tem, da se v živo poje, mene pa zanima, a je ta oddaja v celoti prej posneta? recimo med tednom enkrat?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja oddaja je v celot posneta en tedn prej.sve oddaje snemajo v enem tednu in mislm da obe po kosih (prispevki pa to).
drgač pa mislm, da ni lih da ne pojejo v živo, čeprav pri čukih se mi je res tud men mal zazdel.Ostali so pel v živo, ker se je dobro slišalo kako fušajo
drgač pa mislm, da ni lih da ne pojejo v živo, čeprav pri čukih se mi je res tud men mal zazdel.Ostali so pel v živo, ker se je dobro slišalo kako fušajo
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Tetičkovičeva mi je bla pa podn.. Čisto nč pametnega ni povedala..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov