As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Mar. 2008 18:46

Hehe, ja je blo kar smešno ja :P
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 31. Mar. 2008 18:58

iluzija napisal/-a:Včeraj po dolgem času mimogrede tudi jaz gledala oddajo (ne celo)... Ampak morate pa priznat, da je bil pa tisti skeč s Sašo: Saškine slaščice iz trash/death metal pečice :D GROOOWL :D hud :) .

Sem se narežala, ja. :D
In opazila, da ji temni lasje stokrat bolj pristajajo kot ta poblajhana čupa.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Mar. 2008 19:55

kr.ena napisal/-a:
iluzija napisal/-a:Včeraj po dolgem času mimogrede tudi jaz gledala oddajo (ne celo)... Ampak morate pa priznat, da je bil pa tisti skeč s Sašo: Saškine slaščice iz trash/death metal pečice :D GROOOWL :D hud :) .

Sem se narežala, ja. :D
In opazila, da ji temni lasje stokrat bolj pristajajo kot ta poblajhana čupa.

Aneda? Takega mnenja sem tudi sama. Pa tudi neko karizmo je pokazala kot temnolaska, čeprav je šlo za del igre, pa vseeno. Kot bjonda pa je čisto neka sfaljena oz. dolgočasna. Glede njenega komentarja čez besedila nekaterih slovenskih pevcev/pevk, skupin... Ta prava se je šla oglasit. Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane." :D :twisted:
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 01. Apr. 2008 10:19

And now something completely different
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 01. Apr. 2008 10:50

:rofl: Ma Lado tuki zmaga.. Full originalni ksihti!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 01. Apr. 2008 11:44

Tamala_mrha napisal/-a:Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane." :D :twisted:

če ni to prva njuna oddaja, ki si jo gledala, potem veš, da VSEM svojim gostom postrežeta z njihovimi komentarji. od kje jih vzameta ne vem, ampak v vsaki oddaji do sedaj je blo tak. in ponavadi je na to temo potem kak skeč ali pa gost. ni pa nič tak groznega, če se ni spomnila ravno te svoje izjave. :roll: saj je povedala, da ni ziher, če je to izjavila, vsekakor pa misli tako. torej? ti se spomniš vsake svoje izjave na tem forumu? :?

meni se zdi, da kljub njunim spogledovanjem/pomenljivim posmehom, goste prikažeta v pozitivni luči. do sedaj so mi bili všeč vsi, ki sem jih gledala. :gut:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2008 13:03

ela85 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane." :D :twisted:

če ni to prva njuna oddaja, ki si jo gledala, potem veš, da VSEM svojim gostom postrežeta z njihovimi komentarji. od kje jih vzameta ne vem, ampak v vsaki oddaji do sedaj je blo tak. in ponavadi je na to temo potem kak skeč ali pa gost. ni pa nič tak groznega, če se ni spomnila ravno te svoje izjave. :roll: saj je povedala, da ni ziher, če je to izjavila, vsekakor pa misli tako. torej? ti se spomniš vsake svoje izjave na tem forumu? :?

meni se zdi, da kljub njunim spogledovanjem/pomenljivim posmehom, goste prikažeta v pozitivni luči. do sedaj so mi bili všeč vsi, ki sem jih gledala. :gut:

lej ela, že pred časom si se spravila na moje mnenje, ko mi Nina Osenar ni bila všeč kot gostja (že nasploh mi ni). Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja in da sem jaz (in nisem bila edina, ker smo doma in naslednji dan z drugimi debatirali o tem) oddajo videla na tak način? Meni je ravno zato zanimivo gledati Ladota in Jurija, ker znata gosta prikazati v njihovi pravi luči, z vsemi slabostmi in dobrimi lastnosti vred, sta pa še vedno sarkastična, kar je pač del njiju in te oddaje. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2008 13:05

SSarchy napisal/-a::rofl: Ma Lado tuki zmaga.. Full originalni ksihti!

Z Jurijem sta vsestranska, res. Kot metalca sta zasenčila vse prave metalce. :lach:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 01. Apr. 2008 13:44

Ma sej ta Saška je prav luškana kot metalka :P . Samo Zrnec je pa edini pošteno zakrulil :D .
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 01. Apr. 2008 16:51

Tamala_mrha napisal/-a: Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja

vem sprejeti to dejstvo, ampak se mi zdi, da se upičite v nepomembne malenkosti in vam na podlagi kakšne malenkosti ni všeč gost. v resnici pa nevšečnost izvira iz kakšnih povsem drugih razlogov.

ampak ok, tvoje mnenje. in tako, kot jaz sedaj sprejemam tvojega, daj tudi ti mojega.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 01. Apr. 2008 17:17

Tamala_mrha napisal/-a:
ela85 napisal/-a:

lej ela, že pred časom si se spravila na moje mnenje, ko mi Nina Osenar ni bila všeč kot gostja (že nasploh mi ni). Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja in da sem jaz (in nisem bila edina, ker smo doma in naslednji dan z drugimi debatirali o tem) oddajo videla na tak način? Meni je ravno zato zanimivo gledati Ladota in Jurija, ker znata gosta prikazati v njihovi pravi luči, z vsemi slabostmi in dobrimi lastnosti vred, sta pa še vedno sarkastična, kar je pač del njiju in te oddaje. :wink:

se pridružujem tvojemu mnenju :wink:
kdo pa bo naslednjo nedeljo gost?
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 01. Apr. 2008 18:53

kolk vem Radko Polič-Rac...nič kaj zanimivega če mene vprašate, pomoje no...glasbeni gost je pa katalena... :roll:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2008 19:10

Jaz sploh nisem vedela kdo je, dokler ni google kaj našel. Bomo videli kako bo... :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 01. Apr. 2008 19:36

ja kle je cela oddaja odvisna od gostou, eni so mi bli res svetovni (plestenjak, emeršič, desa,...) eni so bli pa res obupni (osenar in una iz atomik harmonik, ker je bila cela oddaja en kp vreščanja)

js sm se do zj najbl nasmejala rapu z janom plestenjakom k ma res super besedilo pa lado z budilko okol vratu je res super :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 02. Apr. 2008 18:20

electra* napisal/-a:kolk vem Radko Polič-Rac...nič kaj zanimivega če mene vprašate, pomoje no...glasbeni gost je pa katalena... :roll:

jst sm bla na snemanju in garantiram, da se boste nasmejal do solz :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov