As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
shiva* napisal/-a:So pa mislim, da dobli eno veliko nagrado za najboljšo zabavno oddajo ali nekaj takega.
Ja viktorja K da maš kšn konkreten izbor v katerikoli kategoriji
Drgač pa kar se mene tiče, ju bolj ali manj ne gledam, ker sploh ne morem več prebavljat Jurijevega primitivnega in opolzkega humorja. Po mojem mnenju je bil njegov vrhunec tut tam, kjer je začel: pri imitaciji Joli in une možače, potem je šlo pa sam še navzdol.
Učeri sm ujela en odlomek in sicer tm, ko je Lado hotu nardit foro iz tega, da je bla Desa depresivna zarad Mariota in tisto je blo men res neprijetno za videt. Bi se lah mal pozanimu prej o situaciji- se mi zdi, da res ne morš delat neke primitivne fore iz tko resne zadeve kukr je depresija. Ampak eni pač nimajo meja.
Sem si pa zapomnila eno svetovno foro: to je bla pa una semenska banka in trajno znižano seme Murkota in Milerja Ta je bla pa res huda
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Kika napisal/-a:shiva* napisal/-a:So pa mislim, da dobli eno veliko nagrado za najboljšo zabavno oddajo ali nekaj takega.
Ja viktorja K da maš kšn konkreten izbor v katerikoli kategoriji
nop, poleg Viktorja so nominirani za eno večjo nagrado:
Oddaja pa je nomirnirana za prestižno mednarodno nagrado v industriji televizijske zabave - Rose d'Or. (iz strani POP TV).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ela85 napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:^^ Dejstvo je, da si nista onadva nadela nobene "priponke", ampak so ju ljudje vzljubili.
amen. in ljudje so si izmislili, da želita biti high...
Takšno je moje videnje oddaje in njunega vodenja, VSAK pa ima svoje mnenje.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
men se pa zdi ful grdo od dese da najprej use kul pa lado pa jure kok sta uredu...kao edin uzrok da je bla taka brez življenja kao naveličanost tvja..nwem celotna scena me spominja na ludi u osnovni šoli k so pred tabo čiz pocukrani za hrbtom pa te opravlajo...sam s to razliko da sta lado pa jure to lahko prebrala
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja saj. Ona pa, če je že nekakšna provokativna in humoristična teta, ki ve kaj je humor - tudi črni, bi lahko kar v oddaji povedala kaj si misli o njiju. Malo v šali, malo zares, ker Lado in Jurij si dejansko upata povedati resnico, le da jo povesta preko šale oz. na sarkastičen način. Zakaj ni to naredila še ona? Ah ne, najlažje je potem pojamrati in blatiti v kolumni, ko je oddaja že bila mimo.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ste gledale vceraj? Jaz sem gledala bolj malo, ampak sem se spet smejala. Tukaj je nekaj posnetkov: As ti tud not padu?!
V Vecerniku lahko vidite tud slavni Domiceljev govor iz viktorjev. Polom.
V Vecerniku lahko vidite tud slavni Domiceljev govor iz viktorjev. Polom.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Včeraj si je Saš(k)a res nardila bruke. No, saj kot da si jih že prej ni, ko je začela z masažo prsi. Nimam nič proti blondinkam, ampak ona je prav glup primer blondinke in zato meče slabo luč na ostale. Sploh ni dojemala njunih for, pa tudi odgovarjala je tako suhoparno, skratka njeni odgovori so bili tako plitki kot je ona sama, zato pa sta se Lado in Jurij vmes samo čudno in posmehljivo spogledala. Njuni posnetki oz. igre so pa itak najboljše in sem se včeraj res nasmejala.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
honeydew napisal/-a:Mene je zmotilo razlaganje o tem kako je slo muzika na podnu z besedili. Kdo to pol reče P***a, kura zmešana.
Saška Lendero je rekla, da je slovenska muska u podnu z besedili?? Pol je pa cajt, da začne pred svojim pragom pometat...Al pa če uzame eno najbl huge metlo pa jo začne kar po celi svoji firmi Lendero&co trajbat glede na to, da ma zdej tok enih mulčkov in mul pod svojim okriljem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov