As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 748 prispevkov
• Stran 3 od 50
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50
Naslednja
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
...sej je možno da se bosta še "razvila" sam not morta past
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Men pa ni blo glih najbolj vsec. Uno z piflarjema pa insektom je blo res ful fora. Ampak uno k sta pa bla kao zablujena otroka, je pa ze mal mejil na neokusno foro.
Upam, da bo naslednic boljs, ker sem pricakovala ful hudo oddajo.
Upam, da bo naslednic boljs, ker sem pricakovala ful hudo oddajo.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
sej smo po mojm usi pričakoval ful hudo oddajo....vsaj isto jst no
Je blo ful dobr...sam ene par stvari vmes je blo tko tko...drgač pa kul!
Najbolša mi e bla zaključna fora...pa uno z vinsko mušico..pa kot piflarja sta bla legende
Res mata smisel...tko da sm že v pričakovanju naslednje oddaje...in upam da bo isto zakon...oz še bolje kot dons
Je blo ful dobr...sam ene par stvari vmes je blo tko tko...drgač pa kul!
Najbolša mi e bla zaključna fora...pa uno z vinsko mušico..pa kot piflarja sta bla legende
Res mata smisel...tko da sm že v pričakovanju naslednje oddaje...in upam da bo isto zakon...oz še bolje kot dons
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Sugar_baby napisal/-a:Men je Zrnec najboljši slo. igralc!! Res oblada
Pa tud Bizovičar mi je car drgač!! Skupi pa itq razturata!!
Teh prvih 15min mi je blo zakon...tko da gledam naprej
Pojdi kdaj v gledališče, lahko tudi amatersako, boš videla boljše igralce.
Gledal malo na začetku...malo sredi oddaje....malo na koncu. Zanič oddaja.
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Definitivno nisem not padla...
Mislim, da so bila pričakovanja previsoka. Ni me ravno pritegnilo. Po mojem so si oddajo zastavili kot en niz skečev...tko kot je včasih bil Teater Paradižnik. Ni se jim ravno posrečilo. Žal mi je za Zrneca, za Ladota pa ne...ne morem si pomagat, ampak meni je še vedno aroganten. Ne bom rekla, da je bilo zanič, a oddaja ni bila niti približno tako dobra, da bi rekla:WOW, komaj čakam naslednjo oddajo. Ampak počakajmo...tako kot vse pravite...mogoče se morata še razvit.
Mislim, da so bila pričakovanja previsoka. Ni me ravno pritegnilo. Po mojem so si oddajo zastavili kot en niz skečev...tko kot je včasih bil Teater Paradižnik. Ni se jim ravno posrečilo. Žal mi je za Zrneca, za Ladota pa ne...ne morem si pomagat, ampak meni je še vedno aroganten. Ne bom rekla, da je bilo zanič, a oddaja ni bila niti približno tako dobra, da bi rekla:WOW, komaj čakam naslednjo oddajo. Ampak počakajmo...tako kot vse pravite...mogoče se morata še razvit.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem mela TV naglas v okalu ker so vsi hotl gledat...eni so umiral od smeha...
Meni je blo po eni stran kar všeč...vsekakor je veliko boljše kakor Spet doma...al pa naša mala klinika...
Meni je blo po eni stran kar všeč...vsekakor je veliko boljše kakor Spet doma...al pa naša mala klinika...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
men ni nwm kak presenetla odaja...tk tk mi je všeč...v ocenah od 1 do 5 bi jo ocenla s 3...psamo zdj je led prebit in upam da bo vedno bolša...sicer so mi pa ful dobre fore ble ko sta se pač preoblačla v druge osebe(npr.najbolj dobro mi je blo ko se je lado preobleko v babico in je zgledav ful orginaln)...drugač pa spet doma mi je že ful zvelčan....saj galunič včasih s kako tako vn vdari samo vseno..sploh tisti njegov čaj mi pa že totalno preseda... lahk bi si zmislu kaj novga
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
meni je blo pa zelo všeč. všeč mi je, da ne uporablata unga podn humorja, ko na ta prvo žogo veš, kaj sta mislila. takoj ko poznaš mal ozadja politike, al pa samega gosta al pa zavohaš kritično ost, pa razumeš, zakaj je hecno. meni je všeč tudi hribar, ful se tam zraven nasmejim in bi ju lahko nekam tja uvrstila. kok dobr, da nimata for ala nmk.
verjamem pa, da bo vsaka oddaja boljša, kar spomnite se mariota na začetku-je bil čista grozljivka (zdaj pa se že spet vanjo spreminja). definitivno je kavč ob nedeljah pred tv moj
verjamem pa, da bo vsaka oddaja boljša, kar spomnite se mariota na začetku-je bil čista grozljivka (zdaj pa se že spet vanjo spreminja). definitivno je kavč ob nedeljah pred tv moj
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
joj ka pa eni pričakujete no..sej pa nemore bit vse vsem všeč...definitivno ni zanič oddaja, dajte no se mal vzdržat takih komentarjev..vsakemu je kaj druga všeč, nemorte kr neki označit za zanič
js nism nič pričakovala da bo nevem kaka zabavna oddaja to, in zato me ni razočarala, prav nasprotno, sploh ni finta kolk je smešna, ampak kolk je to oddaja kot oddaj...defintivno raje gledam to kot pa kakega maria ipd, ker tu je vmes vsaj neki heca, pa tud ful lepo se mi je zdelo to kar so meli z gostom-da sta šla obiskat mamo, pa da so mu zapeli uno partizansko pesm, to je res ful izvirna ideja in ful fajna...dovgočasni so že nonstop z enim in istim bluženjem ko se z gosti pogovarjajo samo npr.o delu njihovem itd..tu pa je res neki čist ekstra...
kar se pa tiče zabavnosti-nevem, vsak ma pač svoj okus,meni je blo smešno sam nism pa crkavala od smeha, ampak ful paše mal take na izi razvedritve...res je da majo že zgulene skeče in fore, sam dans si je teško kaj izvirnega zmislt, in to tud ni blo tak slabo..sam pač kak komu no...men sta itak oba faci, še posebej zrnec, lado pa mi kot oseba ni tk všeč sam kot voditelj pa je ful faca...
sam raje gledam kak dobr film ob nedeljah, če je že kje na kakmu drugemu programu kot pa kako oddajo...če pa res ni kaj za delat pa je tud to fajn...mislim da ni vlk takih ki bi že komaj čakali na nasledo oddajo..katerokoli pravzaprav..
no mal sm zabluzla..se opravičujem...sam vseen ne govorit da je oddaja zanič, če VAM ni všeč ne pomeni da je slaba
lp
js nism nič pričakovala da bo nevem kaka zabavna oddaja to, in zato me ni razočarala, prav nasprotno, sploh ni finta kolk je smešna, ampak kolk je to oddaja kot oddaj...defintivno raje gledam to kot pa kakega maria ipd, ker tu je vmes vsaj neki heca, pa tud ful lepo se mi je zdelo to kar so meli z gostom-da sta šla obiskat mamo, pa da so mu zapeli uno partizansko pesm, to je res ful izvirna ideja in ful fajna...dovgočasni so že nonstop z enim in istim bluženjem ko se z gosti pogovarjajo samo npr.o delu njihovem itd..tu pa je res neki čist ekstra...
kar se pa tiče zabavnosti-nevem, vsak ma pač svoj okus,meni je blo smešno sam nism pa crkavala od smeha, ampak ful paše mal take na izi razvedritve...res je da majo že zgulene skeče in fore, sam dans si je teško kaj izvirnega zmislt, in to tud ni blo tak slabo..sam pač kak komu no...men sta itak oba faci, še posebej zrnec, lado pa mi kot oseba ni tk všeč sam kot voditelj pa je ful faca...
sam raje gledam kak dobr film ob nedeljah, če je že kje na kakmu drugemu programu kot pa kako oddajo...če pa res ni kaj za delat pa je tud to fajn...mislim da ni vlk takih ki bi že komaj čakali na nasledo oddajo..katerokoli pravzaprav..
no mal sm zabluzla..se opravičujem...sam vseen ne govorit da je oddaja zanič, če VAM ni všeč ne pomeni da je slaba
lp
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kravzlbavc, če je nekomu nekaj zanič, mu je pač zanič Sej ni noben reku da bo kozlal zraven, jim je pač zanič.
No, men je bla pa tud krneki.kakšna fora je sicer bla vredu, drugače pa ne.Sem več od Zrneca pričakvala, kakšne boljše fore, ampak me je čist razočaral.mario res nima konkurence, še vedno bom rajš Maria gledala
No, men je bla pa tud krneki.kakšna fora je sicer bla vredu, drugače pa ne.Sem več od Zrneca pričakvala, kakšne boljše fore, ampak me je čist razočaral.mario res nima konkurence, še vedno bom rajš Maria gledala
Prvi neprebran prispevek • 748 prispevkov
• Stran 3 od 50
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov