As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Dec. 2007 19:46

ela85 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a: :roll: :? :lach: :roll: :rofl: :roll: :D

pravila, bejba, pravila :!:

sicer pa, ne razburjaj se. tebi nina ni bla všeč, nekaterim pa nam je. in je kar zgledalo, da je razumela njune fore.

to nedeljo pa bo anja tomažin, kolikor sem videla v reklami. mislim, da bo spet smeha. :D

Sem zbrisala odvečne smeškote, vem da jih je lahko največ do 5, ampak sem jaz čist "not padla". :D To je to ja, zato pa sem se spozabila koliko smeškov sem prilimala.
No, meni se pa definitivno ni zdelo, da je ženska razumela fore. Takšnega mnenja smo bili vsi pri nas doma in smo se smejali kar iz nje, ker se je Osenarca smejala kratkomalo skozi CELO oddajo. Kakšen premor tudi ne bi škodil, a? :lach: Mene bi bolele obrazne mišice, če bi se toliko po sili smejala. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Dec. 2007 19:53

Heilie napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Haha, ta je pa dobra. Ona se je vživela ja, še preveč, ampak a nisi opazila, da sta Zrnec in Bizovičar skoraj brez volje vodila oddajo, ker ju je ta ženska s svojim vreščanjem in smehom (prisiljenim, ko pa se je nonstop smejala :roll:) dobesedno izčrpala.

Jaz stvari nisem vidla tako sorry. Vodila sta na isti način kot vedno in mislim, da smo do zdej v vsaki oddaji od njiju videli sarkazem in nezainteresiranost ter fore na račun gosta, ker je to njun stil in namen.
Nina se je meni prikazala v zelo pozitivni luči. Trudila se je pri skečih in zelo sodelovala, kar za marsikaterega predhodnega gosta težko rečem. Mi je bilo všeč, da je pač padla v koncept oddaje in se še sama delala norca iz situacij in tega kako jo ljudje vidijo. Zdi se mi, da se njej mal kravžla kaj si drugi mislijo o njej, kar tud hoče pokazati s tem BITCH forami. Jst jo podpiram. :top:
Tista fora z vojno in mir bi pa marsikdo nasedu, ker ti slišiš naslov in sploh ne pomisliš na avtorja, če je pravga povedu. Velik je for na to noto.
Meni sta bili oddaji z Janom in ta z Nino najboljši, ker drugih sploh nisem celih gledala zaradi dolgčasa, ti dve pa sta mi še prehitr minili.

Koncept oddaje res sloni na tem, da Zrnec in Bizovičar kakšne detajle prikažeta sarkastično ali cinično, ampak če nisi opazila, je Osenarca bila skorajda bolj aktivna od njiju, meni je to njeno obnašanje že delovalo zaigrano, ne le hiperaktivno. VES čas se je smejala, kot da bi bilo kaj narobe z njo. Meni pač to ni normalno. :roll: Vsi dosedanji gosti so se mi zdeli zanimivi, tudi tisti, o katerih sem mogoče prej mislila, da so dolgočasni, ampak se je v oddaji izkazalo drugače. Še Špela Grošelj ni bila tako polna sama sebe oz. se ni glupo smejala vsaki brezvezni stvari in dajala izjav pod nivojem. In če ena Osenarca, ki trenutno praktično ne dela nič, razen da je nekaj malega (en komad) pripravila za plato, potem pa se širokousti in je edino, s čimer se lahko postavlja - njene "hude" noge, kot se samooklicuje, potem to meni ravno ne meji na intelektualizem oz. vsaj zadostno mero neke spodobnosti in pameti, da bi doumela voditeljeve fore. Razlike med Nino z Janom (skeč) in Nino v studiu sploh ni bilo. Obe "vlogi" sta odpiljeni, kakršna je tudi sama. Verjamem pa, da je nekaterim Nina pač všeč. Če ne z drugim, z njenim videzom, ker drugega še tako ali tako ni pokazala. :wink:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 12. Dec. 2007 21:51

Tamala_mrha napisal/-a:
Heilie napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Haha, ta je pa dobra. Ona se je vživela ja, še preveč, ampak a nisi opazila, da sta Zrnec in Bizovičar skoraj brez volje vodila oddajo, ker ju je ta ženska s svojim vreščanjem in smehom (prisiljenim, ko pa se je nonstop smejala :roll:) dobesedno izčrpala.

Jaz stvari nisem vidla tako sorry. Vodila sta na isti način kot vedno in mislim, da smo do zdej v vsaki oddaji od njiju videli sarkazem in nezainteresiranost ter fore na račun gosta, ker je to njun stil in namen.
Nina se je meni prikazala v zelo pozitivni luči. Trudila se je pri skečih in zelo sodelovala, kar za marsikaterega predhodnega gosta težko rečem. Mi je bilo všeč, da je pač padla v koncept oddaje in se še sama delala norca iz situacij in tega kako jo ljudje vidijo. Zdi se mi, da se njej mal kravžla kaj si drugi mislijo o njej, kar tud hoče pokazati s tem BITCH forami. Jst jo podpiram. :top:
Tista fora z vojno in mir bi pa marsikdo nasedu, ker ti slišiš naslov in sploh ne pomisliš na avtorja, če je pravga povedu. Velik je for na to noto.
Meni sta bili oddaji z Janom in ta z Nino najboljši, ker drugih sploh nisem celih gledala zaradi dolgčasa, ti dve pa sta mi še prehitr minili.

Koncept oddaje res sloni na tem, da Zrnec in Bizovičar kakšne detajle prikažeta sarkastično ali cinično, ampak če nisi opazila, je Osenarca bila skorajda bolj aktivna od njiju, meni je to njeno obnašanje že delovalo zaigrano, ne le hiperaktivno. VES čas se je smejala, kot da bi bilo kaj narobe z njo. Meni pač to ni normalno. :roll: Vsi dosedanji gosti so se mi zdeli zanimivi, tudi tisti, o katerih sem mogoče prej mislila, da so dolgočasni, ampak se je v oddaji izkazalo drugače. Še Špela Grošelj ni bila tako polna sama sebe oz. se ni glupo smejala vsaki brezvezni stvari in dajala izjav pod nivojem. In če ena Osenarca, ki trenutno praktično ne dela nič, razen da je nekaj malega (en komad) pripravila za plato, potem pa se širokousti in je edino, s čimer se lahko postavlja - njene "hude" noge, kot se samooklicuje, potem to meni ravno ne meji na intelektualizem oz. vsaj zadostno mero neke spodobnosti in pameti, da bi doumela voditeljeve fore. Razlike med Nino z Janom (skeč) in Nino v studiu sploh ni bilo. Obe "vlogi" sta odpiljeni, kakršna je tudi sama. Verjamem pa, da je nekaterim Nina pač všeč. Če ne z drugim, z njenim videzom, ker drugega še tako ali tako ni pokazala. :wink:

Pač...to je tvoje mnenje. Če ti je bila Špela Grošelj zanimiv gost.. :roll: tudi prav, meni delovala ves čas na preži kaj ji bosta naredila, jo osmešila in je bila preveč zadržana in meni se to ni dopadlo. Če je že namen oddaje da se delajo norce je oddaja velik bolj zanimiva če gost sodeluje in se mu ni težko smejati tudi na svoj račun, kar sem jaz videla pri Janu in Nini. Tko da men sta bili te oddaji zelo zanimivi in sta me oba kot gosta pozitivno presenetila.
Ti pa jo pač ne maraš in si vse videla skozi to...tudi prav. Jaz nisem njena fenica, sem gledala oddajo objektivno, ker mi je bilo vseeno kako mi bo izpadla Nina. In mi je pozitivno..zaradi razlogov, ki sem jih že napisala. Moram pa reči, da nisem zasledila da ne bi razumela for, bila blontna kot si napisala ipd. Pač...vsake oči so drugače vidle oddajo. Jaz imam pač rada ljudi, ki si svojo lastno samopodobo ne ustvarjajo glede na to kaj drugi rečejo in mislijo in Nina je to vedno bila. Je takšna kot je in za to je, neglede na to kaj počne ali ne počne, pri meni dobila velik plus. :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 13. Dec. 2007 10:01

joj, spet cele klobase. še enkrat bom ponovila. nekaterim nam je nina bla všeč, drugim ne. in ni ti potrebno argumentirati z 1000 besedami zakaj tebi ni všeč. sprejmemo tvoje mnenje, ampak mene ne boš prepričala. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Dec. 2007 10:47

OK, samo da se razumemo, da nismo istega mnenja. :roll:
Heilie: nikjer nisem napisala, da mi je bila Špela Grošelj boljši gost, le ni bila tako polna same sebe in mi je bila še vseeno bolj normalna od Nine, čeprav sta mi obe na isti ravni. Mislim pa, da ko si že omenila Špelin strah, da je ne bosta spravila s čim v zadrego ipd., mislim da je ta strah bil prisoten pri obeh, le da sta ga kazali na različna načina. Ena je bila pač bolj zadržana (še vedno raje vidim to in je vsaj pristno), druga pa se je morala pretvarjati in igrati, kakor da je z njima vred voditeljica in jako razgledana ter smešna. Oddaja je izgubila svoj čar, ker je ves čas samo blebetala. Ampak to je samo moje mnenje. Face it. :wink:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 13. Dec. 2007 14:30

Tamala_mrha napisal/-a:Ampak to je samo moje mnenje. Face it. :wink:

Sprejemam tvoje mnenje. Čeprav pišeš kot da je bilo tako, jaz pa bi rada samo povedala, da tega nisem tako videla. Face it! :cool:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 15. Dec. 2007 20:22

Jao da nisem se js gledala tega dela, k je bla Osenarca gost :roll:

Si bo treba zgleda dol snet, ker je vec kot ocitno dogajalo :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 16. Dec. 2007 10:42

Danes pa Anja. Sem vidla reklamo in zgleda, da bo spet super.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Dec. 2007 11:03

Mhm, tudi jaz mislim, da bo super, ko bo Anja gost. Sicer pa moram reči, da je do zdaj bila še vsaka oddaja zanimiva, ker jo voditelja znata narediti zanimivo. :)
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 16. Dec. 2007 14:56

Haha meni se je pa na Nini zdelo zanimivo predvsem to, da je imela majco, s slikco kot da jo nekdo za joške drži :D haha vsaj domišljijo ima
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Dec. 2007 20:59

Ampak dons, k je pa Anja gost, mi je pa tale oddaja zakon. Se prav vidi kako je sproščena, tud Lado je čist drug, pa še všeč mi je k ga Anja skos nazaja zabija!! :D Se prou vidi kako se poznata :)

najbolša do zdele:
Lilu pozna 5 besed:
Anja:" Lado je kmet!"
Lado:"mama koza!"

:rofl: :rofl:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 16. Dec. 2007 21:07

res ju je fajn skupi gledat, dobr team sta bla :hearts: :cry:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Dec. 2007 21:12

Ma jst drgač tlp-ja skor nikol nism gledala..mogoče ene dvakrat, sam sta bla kul tim!

Ah zrnec ma tak lep dekolte oz ljubavni tepih :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 16. Dec. 2007 21:40

Najboljsi skec je bil, ko so igral kako bo cez 15 let, ko bo Lilo velika :rofl: :rofl: Ful so dobr odigral.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Dec. 2007 22:00

Ja ta je bla tud huda!! Sam mogoče bi Lado lah mal več naglasa dou...drgač pa itq zakon!!

Sam kok ma pa Anja hud glas...prou vsaka čast..dobr je odpela tisto..jst sm sam gledala :eek: :eek: :respekt:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov