As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
No jst sem bla na snemanju k je bila gosta Nina in smo se tolk narežal, tko d morte jutr gledat ja, pa tut zgori brez je bla
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
čokoholičarka napisal/-a:No jst sem bla na snemanju k je bila gosta Nina in smo se tolk narežal, tko d morte jutr gledat ja, pa tut zgori brez je bla
si kej slikala? we wanna see it !
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
ma so se znajdli in smo mogli tisti, k bi kej videl, it s tiste tribune stran sta pa zato jurij pa lado tolk bolj uživala
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
čokoholičarka napisal/-a:ma so se znajdli in smo mogli tisti, k bi kej videl, it s tiste tribune stran sta pa zato jurij pa lado tolk bolj uživala
aja k pa u playboyu svoje joške in p**** pokaže usemu folku je pa uredu
aja,pozabla sm, za revijo je blo treba plačat
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Men sta onadva počas že mal bedna ratala. Okej, sj mata kakšne hude fore... Ampak mi niso več tok izvirne.
Dons pa sploh nom gledala, ker bo ta bedna Osenarca in ne mislm poslušat njenih bedarij.
Dons pa sploh nom gledala, ker bo ta bedna Osenarca in ne mislm poslušat njenih bedarij.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Prvič, da sem v celoti gledala oddajo (z oglasi vred ) in nina je zares popestrila oddajo, punca ima res karizmo, se zna izvlečt iz zadrege... (moram pa poudarit, da ji beseda "nekak" s poudarkom na E, sploh ne paše)... Super, da so v oddajo povabili Marlenno, res jo spoštujem, Večernik je spet povzel glavne novice tedna , zverinica pelikan ali kaj je že bil je bil nadvse lušten, ta prva točka od siddharte pa res - sem se res spraševala zakaj se tomi tako napreza pri petju , ampak ta skeč na koncu o čistilki wcjev je bil pa čez vse .
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
jaaaaaaa, slovenski kotiček je kulj
Nina je tud bosanc
ja pa tista na konc - a si vidu kako se mi je skoz ufuravala, da bi jo zalizal? hehe, good one!
Nina je tud bosanc
ja pa tista na konc - a si vidu kako se mi je skoz ufuravala, da bi jo zalizal? hehe, good one!
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jaz sem včeraj spet po enem času gledla to oddajo sam zarad tega,ker sem prej v reklamah vidla,da bo Tomi nastopal.Ne vem no,sama oddaja me še zdaj ni prepričala.Sej tu pa tam je kaj smešno,ampak vse je tako raztegnjeno in vsakih 15 min reklame.Na koncu sem že skor spala poleg.Mene niso prepričali.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
iluzija napisal/-a:In ko se je nina jokat začela: "o lej, kr topi se. Plastična je!"
ta je bla orginalna ja
-
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
Men je fota ta odaja.Predvsem večernik pa zaj po novem tisto zdravljenje odvisnosti.Pa poklici to mi je tud kul.In morm rečt da sem bila z gosti zadovoljna ampak ko sem pa včeraj gledla Nino,glej podn od podna.Katastrofa.Kako izražanje.Pa sramota glej.Njene besede " sheram in fovnam -- beri : share in phone...halo!..pa tisti bedasti smeh.Mogoč pretiravam ampak sem bla pa 30 min odaje totalno živčna.Pa saj glejte priznam je simpatična ženska ampak NIČ posebnega.A ona se ma za najlepšo žensko na svetu.Že majica in uhan bitch sta se mi zdeli totalno pod nivojem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov