As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
lolitaa napisal/-a:meni je bla Aja največja faca
men tut! A nakonc jo je avto povozu ali kako?
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Js se vedno pr Večerniku najbl nasmejim. Učer je bla na sploh, vsaj men, do zdej najbolša oddaja. Včasih sm velik Spet doma gledala, zdej pa tut pomislm ne, da bi zamenjala As ti tud not padu za Maria. (What was I thinking back in the days? )
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ta dva prav popestrita nedeljski večer. mogoče je res malenkost predolga, pa ne zaradi tega, ker se mi ju ne bi dalo več gledati, ampak ker je na kanalu a VM . všeč mi je, da se delata norca iz sebe, včasih se vesta narediti prava butla, npr. bizovičar, ko (vedno) ubije žival ali pa je kriv za njeno smrt , zrnec pa itak ve kaj dela.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Po reklami sodeč bo naslednjič Osenarca. Pa zdi se mi, da sem na hitro vidla tud Tomija tam zraven benda... upam da res , čeprav mi je mal čudno, da bi prišel k Osenarci, ker ponavad je ta drugi gost nekako povezan z glavnim, edino če bo prou Siddharta špilala čez celotno oddajo. Bi blo kr fajn.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
evo, jst sm jim pa mejl poslala za ogled oddaje v živo (k je bla tukej lih u zadno debata) pa majo do letos (dve oddaje) že vse zaseden! Tok da sm na čakaln vrst. Drgač pa ja, morm pohvalt zrneca k je CAR. pa tale rapanje uzadno - rasturrrrrrrrrr
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
najboljš je bla priredba soba 102---pa uno k so mel zdravljenje odvisnosti od jana
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Joj, zakon je blo u nedelo kašne je Lado prbiju Janu res sm se nasmejala. Morm dons ponovitev gledat k sm zanč zamudila Sobo 102 pa Jan je ful carski izpadu k se res zna sam seb nasmejat in sprejet fore na svoj račun čeprov mi kot peuc ni ne vem kaj, je biu res zanimiu gost. Jutr pa Osenarca? hehe komi čakam
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 2:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov