As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 748 prispevkov
• Stran 49 od 50
•
Prejšnja
1 ... 46, 47, 48, 49, 50
Naslednja
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
men je bla to najboljša oddaja do zdaj, Ceca je men itak zakon, Jurij ji je pa tko zapel, kot da bi mel celo familijo južno - original! Hahahha, res nism mogla vrjet kok je dobr zapel. Bizovičar se ni neki najbolje znašel kot gostitelj Cece, se mi zdi, da se je ful slabo pripravil-resno! Jasna Kuljaj se je pa tko tresla, ko je zraven nje sedela pa ko je kej govorila, bogica, se mi je prav zasmilila, je tud sama priznala, da ima ogromno tremo... Super je bla oddaja! Me prav zanima kako bo ta tedn, ko bo Murko gost.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
buubbika napisal/-a:^^ Pa ne sam za Murka, pač pa za vse take goste, ki so kao na njegovem "nivoju". Itak, da že vsak ve, da ga bota jbala v glavo, medtem, ko je bila Ceca edini gost, ki sta jo vikala, Bizovičar je mel tremo, edina ni bila na koncu Bosanc, ...
Jutri bota pa tanajvečja đeka...
Se strinjam. Jaz sem to oddajo gledala 2krat- prvi del in ko je bil gost Cime. Je nekako tipična za pop tv- poneumlja
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
jaz pa bom danes gledala. prav zanima me, kak se bosta delala norca iz njega...
je bla prijateljica na snemanju oddaje in baje sta povabila še ful drugih, da nakoncu zgleda, kot da nima murko kaj zanimivega za povedat, kar je itak res.
je bla prijateljica na snemanju oddaje in baje sta povabila še ful drugih, da nakoncu zgleda, kot da nima murko kaj zanimivega za povedat, kar je itak res.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Saj kdaj pa je on kaj zanimivega povedal
Včasih sem še kdaj pa kdaj prebrala kakšno novičko o njem, vendar sem se temu popolnoma odpovedala- totalno bedno se mi zdi brat o njem in s tem podpirati neko kavazi zvezdništvo.
Včasih sem še kdaj pa kdaj prebrala kakšno novičko o njem, vendar sem se temu popolnoma odpovedala- totalno bedno se mi zdi brat o njem in s tem podpirati neko kavazi zvezdništvo.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
zadnje čase mi gosti sploh niso ugajal - Ceca plastik fantastik pa Cime k je sam za h Latoyi - lih oba skp bi eno daljšo poved znala skp sestavt
za murkota pa tut nevm kaj nj si mislm...se bom pustila presenett
za murkota pa tut nevm kaj nj si mislm...se bom pustila presenett
Zivljenje je piskotek!
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Sem malo več pričakovala od današnje oddaje.Murko praktično skorajda ni govoril,oziroma zelo malo.Sem mislila,da si ga bosta voditelja bolj privoščila,ampak najbrž sta si ga toliko,kolikor sta smela.
Murko se mi je zdel pa nekako nervozen.
Murko se mi je zdel pa nekako nervozen.
Prvi neprebran prispevek • 748 prispevkov
• Stran 49 od 50
•
Prejšnja
1 ... 46, 47, 48, 49, 50
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov