As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Men je blo včeraj tud ful dobro res so raturali, ker so bli vsi maksimalno sproščeni Marija pa itak zmaga pa tud ono mi je blo dobro ko so sedeli na kamnih in je Zrnec skočil gor, ko je slišal žolno in rekel, da je mislil da so Švabi jaz sem umirala
..just wanna dance, wanna go insane...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
si moram še pogledat.
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Meni je oddaja, ki jo vodita Lado Bizovičar in Jure Zrnec ena najboljših slovenskih oddaj do zdaj. Upam, da bosta dobila Viktorja, prav gotovo si ga zaslužita. Jutri bosta pa kar mami gostila v oddaji, nam bosta kaj razkrili iz mlajših dni.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
buubbika napisal/-a:A ve kdo, kk si lohk zrihtaš vstopnice za ogled? Js bi ful šla kdaj! Aja, pa če seveda veš, kdo je gost?
Hm, zdi se mi da med oddajo ali na koncu napiše številko, kamor lahko pokličeš, če želiš "vstopnico" za oddajo Glede gostov pa menda vnaprej piše na tej strani http://www.notpadu.si/
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Danes bosta pa njuni mami, zaplesali pa jima bodo fantje iz Total Knockout ob Dnevu žena. Hihi, to bo še zabavno gledat!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ne vem zakaj sem dobil tak čuden občutek, da jim idej zmanjkuje, da so si zadeve frdamano podobne iz tedna v teden in vse temelji na istih forah.
Dobil sem tudi občutek, da jima zmanjkuje gostov...povabita svojega soigralca v predstavi 5 moških in zdaj še svoji lastni mami.
Sašo Peče mi je deloval izredno gejevsko in zdaj vem zakaj ga tako moti, če ga kličejo Saško in zakaj noče na pijačo z gayi...očitno ga preveč spomnijo na njega samega in se boji soočiti s samim seboj.
Dobil sem tudi občutek, da jima zmanjkuje gostov...povabita svojega soigralca v predstavi 5 moških in zdaj še svoji lastni mami.
Sašo Peče mi je deloval izredno gejevsko in zdaj vem zakaj ga tako moti, če ga kličejo Saško in zakaj noče na pijačo z gayi...očitno ga preveč spomnijo na njega samega in se boji soočiti s samim seboj.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Po moje bo zelo dobra oddaja. Zadnje nisem gledala, ampak tista z Breno mi je bila všeč. Veliko je odvisno od gosta, da kaj sam pove in ne vlečejo vsako besedo iz njega.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je tud bil Peče čist gejevski Pa nimam nč proti gejem, sam pri njem mi gre pa na živce, ker se je prav vidlo, da jih podcenjuje in sovraži, je pa sam tak da ... Totalno mi je bil antipatičen. Pa kak se smeji
Use your head and follow your heart.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
joy23 napisal/-a:Men je tud bil Peče čist gejevski Pa nimam nč proti gejem, sam pri njem mi gre pa na živce, ker se je prav vidlo, da jih podcenjuje in sovraži, je pa sam tak da ... Totalno mi je bil antipatičen. Pa kak se smeji
Ja zakaj pa človek ne bi smel povedat, kdo mu gre na živce? Tudi Jelinčič vedno znova ponavlja, kako sovražnost čuti do naših, nažalost sosedov, hrvatov in meni se to zdi čisto prav
Glede smeha pa - vsak ima svojega, tudi ti se mogoče komu grdo smejiš?!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni sta Lado in Jure totalni faci. Končno nekdo, ki mu je uspelo narediti zabavno oddajo in to celo brez, pazi!, narodnozabavne muzike ...
Zdaj samo treba upati, da ju ideje ne bodo počasi zapuščale ... Pa tudi, v našem slovenskem medijskem prostoru ni neskončno ljudi in vedno znova najti nekoga zanimivega ... jah. Sicer ne, da bi nam zanimivih ljudi na splošno manjkalo, samo večina verjetno potem ni toliko znanih, da bi se oddaja prodala. Pustimo se presenečat ...
Zdaj samo treba upati, da ju ideje ne bodo počasi zapuščale ... Pa tudi, v našem slovenskem medijskem prostoru ni neskončno ljudi in vedno znova najti nekoga zanimivega ... jah. Sicer ne, da bi nam zanimivih ljudi na splošno manjkalo, samo večina verjetno potem ni toliko znanih, da bi se oddaja prodala. Pustimo se presenečat ...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
joy23 napisal/-a:^^ Sej sm rekla, njemu gredo na živce geji, a je sam čist tak In ja, tud moj smeh je komu zoprn, jst sm pa pač napisala, da mi je njegov orng smešn
To pa drži še najmanj od vsega
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov