As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Tamala_mrha napisal/-a:Saj kdo pa pravi, da je jezna na cel svet? Je pač svojstvena and that`s it. In všeč mi je ravno zato, ker ji je vseeno kaj si drugi mislijo o njej. Pove kar si misli in ne misli kaj pove. Mogoče pa je nekaterim bedna ravno zato, ker ne razumejo njenega črnega humorja. Konec koncev - zakaj bi pa moral človek živeti po nekih nenapisanih pravilih, ki se jih vsi oklepamo kot klop človeka (t.j. oboževati otroke, svoj narod, se smejati vsemu čemur se drugi, povedati tisto kar mislimo da je prav itd.)?
ma ne saj ne gre za to naj počne kar hoče, samo ona ma prov tisti odnos, da tisti, ki ne mislijo tko ko ona so pa res bedni...
pa, če bi bli vsi taki ko ona, dvomim, da bi blo full fajn
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vermilion napisal/-a:pa, če bi bli vsi taki ko ona, dvomim, da bi blo full fajn
Ja to pa itak, saj ravno raznolikost dela svet bolj zanimiv.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh, kako prijazno od Ssarchy, da je že pouzela tisto, kar sm js mela namen spisat .
Bejba pač nima dlake na jeziku, taka je vedno bla in vedno bo. Na prvo žogo sklepat o njenem preziru in sovraštvu do otrok (za kere je tok napisala), živali (za kere se je vedno borila) in lastnega naroda (deu kerga je tut sama) je napaka. Treba ji je mal bl prisluhnt, da bi vedu, da je ena čist fejst oseba, k pa se ne dela fino pred ljudmi, hvali use pouprek, a opraulja za hrbtom.
Zrnec d sladoledar ... okus kajmaka, čevapou, kornet u ušesu, mene je spet uspeu nasmejat.
Bejba pač nima dlake na jeziku, taka je vedno bla in vedno bo. Na prvo žogo sklepat o njenem preziru in sovraštvu do otrok (za kere je tok napisala), živali (za kere se je vedno borila) in lastnega naroda (deu kerga je tut sama) je napaka. Treba ji je mal bl prisluhnt, da bi vedu, da je ena čist fejst oseba, k pa se ne dela fino pred ljudmi, hvali use pouprek, a opraulja za hrbtom.
Zrnec d sladoledar ... okus kajmaka, čevapou, kornet u ušesu, mene je spet uspeu nasmejat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
bizovičar je pač v tej odaji bolj kot voditelj, bolj povezuje vse, med tem ko zrnec je pa bolj za skeče zakaj mi na sporedu piše da v nedeljo ni ATTNP? ker je formula...pa tudi objave po tv ni...čeprav na njuni spletni pa piše da pride 8.6 v oddajo werner...očitno jo bodo prestavli na naslednjo nedeljo
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
15.6.2008, nedelja ob 20.00
Na sporedu bo zadnja oddaja 2. sezone, v kateri bosta vedno zabavna in presenečenj polna Lado in Jurij gostila pevca Wernerja. Premierno bomo slišali Wernerjevo novo pesem, Lado in Jurij pa se bosta s KGBandom na čisto svoj način lotila še njegove velike uspešnice Ne gane me. To pa seveda še zdaleč ni vse.
Na sporedu bo zadnja oddaja 2. sezone, v kateri bosta vedno zabavna in presenečenj polna Lado in Jurij gostila pevca Wernerja. Premierno bomo slišali Wernerjevo novo pesem, Lado in Jurij pa se bosta s KGBandom na čisto svoj način lotila še njegove velike uspešnice Ne gane me. To pa seveda še zdaleč ni vse.
-
Skinny Ginny - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Škoda, da tudi čez poletje ne bosta naredila zanimivih nedelj... Saj sta že takoj po nekaj delih na začetku imela pavzo, čemu potem zdaj sledi tako dolg premor?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Kak je bil Bizovicar simpaticn, ko se je ful smejal na koncu Juriju, ki je bil v vlogi Wernerjeve (Verterjeve:) ) najvecje obozevalke Marije.
Pa na zacetku, ko sta bla starca, sta mela res finte, kao kaj se je vse zgodilo v teh letih.
Pa na zacetku, ko sta bla starca, sta mela res finte, kao kaj se je vse zgodilo v teh letih.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Men sta kr dobra, enkrat vmes sta že dolgočasna postala in sta se pol bolj potrudla, tak da do zdej nism nit enga dela zamudla. Pač so endelje rezervirane. Škoda da bo res polet pavza, upam pa da se bota jeseni pst vrnila. Dobr je, k izbrskata vse sočne pdorobnosti, je bl zanimivo, sploh pa k pol na koncu presenetita. No, Wernerja nit nista, sta pa že mnoge. Je biu pa dobr slovenski kotiček...mau drugače... Slovencln
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov