As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
mateyaa napisal/-a:Upam, da Rihanna nikol ne bo slišala tega kako je Sanja pela Umbrello
Tud js, ker tole včeri je bla pa katastrofa. Sm sam tko gledala ( ), če se norce delajo.
[quote=''Aloha'']Skeči so mi bli po večini smešni, Zrnec mi ostaja car, njegove originalne imitacije "u name it-u got it" pa me nasmejijo no matter what [/quote]
Se strinjam, on mi pa res zmaga. Že celotna njegova pojava.. jao jao...
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
mateyaa napisal/-a:Upam, da Rihanna nikol ne bo slišala tega kako je Sanja pela Umbrello
Tud js, ker tole včeri je bla pa katastrofa. Sm sam tko gledala ( ), če se norce delajo.
Skeči so mi bli po večini smešni, Zrnec mi ostaja car, njegove originalne imitacije "u name it-u got it" pa me nasmejijo no matter what
Se strinjam, on mi pa res zmaga. Že celotna njegova pojava.. jao jao...
-
_BoSa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
No...jst sem bila nedolgo nazaj na snemanju As ti tud notr padu.Gost sicer ni bil kaj prida, ampak Ladotu pa Juretu smo se pa tok smejali, da še ne pomnim....Unadva sta res face.Sem pričakovala, da bota pač sam tam smešna, ko se snema, ampak sta mela tud med premori nore fore.
Drugač med samim snemanjem tolk iprovizirata, da morjo kamermani kr letat za njima
Oddajo se snema približno tri ure...je blo mal dolgo, pa nas je že vse rit bolela, ampak se je splačalo videt
Drgač pa se men tud niso kaj prida dopadle Groharca and company...une vse skupi ne vem če so za enocelični organizem
Drugač med samim snemanjem tolk iprovizirata, da morjo kamermani kr letat za njima
Oddajo se snema približno tri ure...je blo mal dolgo, pa nas je že vse rit bolela, ampak se je splačalo videt
Drgač pa se men tud niso kaj prida dopadle Groharca and company...une vse skupi ne vem če so za enocelični organizem
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
grozaaa... sanja čist pocukrana, kot vedno, grozn outfit, Remarca je bla oblečena, kot bi se kdo norca delu - tist rdeč frak pa dokolenke , najbolj normalna je bla še Alma, kar se tega tiče. glupa pa itak ena bolj, kot druga.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni je bil v nedeljo najbolj smešen del z Robertom Erjavcem!
Sanjo sem pa komaj lahko gledala.
Sanjo sem pa komaj lahko gledala.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Groharca: Očitno še vedno išče neke idole, katere hoče posnemat kot kakšna najstnica (govorim o izboru skladbe in sam outlook, ki je ful podoben Rihanninemu, od frizure naprej), make up (kot ponavadi) čist premočen (ženska se vedno tok namaže in ta fasada je v živo full grdo vidna in sprašujem se, kakšna mora bit brez , preveč je kičasta.. O njenem petju pa sploh ne bi zgubljala besed. Svaka ji čast, da se sploh upa pet v živo in si delat tako blamažo. O tisti kitici amazing grace (mimogrede je zapela samo dva stavka, katerima je sledilo la la la, ker teksta očitno ne pozna) bom pa tkole rekla; men se ta amazing grace poje že cel lajf. Itak se melodija skos ponavlja. In če si to človek večkrat prepeva, verjemte, da jo lahko odlično odpoje. Ampak govorimo o eni kitici! Če bi odpela karkoli drugega, bi blo porazno. Sanja nima pojma o petju!
Remarca: Ona naj bi bla najbolj uspešna naša manekenka in potem pride oblečena, kot da bi ušla iz kakšnega cirkusa. Lahko bi se oblekla bolj okusno (trendi), glede na to, da je toook znana predstavnica mode.
Tudi ona ima pevsko skupino (WTF?!?!?), vendar je vztrajno odklanjala, da bi nekaj odpela. Pri tem je bilo opaziti njeno zadrego in rdečico, kar nam vsem veliko pove: še ena missica, ki ne zna peti, ampak bo vseen pela. A nam lahko prizanesete, kokoši ene.. Bolš bi blo, da bi dokončala faks (glede na to, da jih je že tolk zamenjala) in NE pela. Da ne govorim o njenem obnašanju, ki je daleč od nekega zrelega ženskega vedenja. Prav nobena dama ni, ko odpre usta. To njeno 'podjebavanje' Ladota je blo čist mimo. Take finte se izreče 1x, da imajo nek efekt, ne pa kar celo oddajo eno in isto drajsat. In še tole: ona sploh ni neka huda bejba za pogledat. In tista njena pofavljena usta in zobje so mi že od nekdaj pri njej velik minus. Ona zame sploh ni lepa/dobra manekenka.
Alma: Ne glede na vse butaste izjave, je Alma pokazala svojo pravo osebnost. In bila je najbolj naravna od vseh treh. Izpadla je točno taka, kot je tudi dejansko, brez nekega pretvarjanja, da je humoristka, da je manekenka, da je full uspešna ipd. Vidi se ji, da stoji na realnih tleh, ne smatra se za manekenko in pevko, rajš je svojo slavo izkoristila tako, da si je nabrala denar in poznanstva, da je lahko danes ponosna lastnica modne agencije. Tudi oblečena je bila oddaji in njenem izgledu primerno. Dejstvo, da je bil Playboy, v katerem se je slikala Alma, ponatisnjen, pa je zelo očitno zmotilo ostali dve gostji (a ste vidli izraze?). In njena interpretacija otroške pesmice o hrčku, je bla prav simpatična.
Kar se pa tiče Zrneca, me je pa najbolj nasmejal, ko je kao poizvedoval o rezultatih (katera je Miss As ti tut not padu) v poljščini. HAHAHAHA
Remarca: Ona naj bi bla najbolj uspešna naša manekenka in potem pride oblečena, kot da bi ušla iz kakšnega cirkusa. Lahko bi se oblekla bolj okusno (trendi), glede na to, da je toook znana predstavnica mode.
Tudi ona ima pevsko skupino (WTF?!?!?), vendar je vztrajno odklanjala, da bi nekaj odpela. Pri tem je bilo opaziti njeno zadrego in rdečico, kar nam vsem veliko pove: še ena missica, ki ne zna peti, ampak bo vseen pela. A nam lahko prizanesete, kokoši ene.. Bolš bi blo, da bi dokončala faks (glede na to, da jih je že tolk zamenjala) in NE pela. Da ne govorim o njenem obnašanju, ki je daleč od nekega zrelega ženskega vedenja. Prav nobena dama ni, ko odpre usta. To njeno 'podjebavanje' Ladota je blo čist mimo. Take finte se izreče 1x, da imajo nek efekt, ne pa kar celo oddajo eno in isto drajsat. In še tole: ona sploh ni neka huda bejba za pogledat. In tista njena pofavljena usta in zobje so mi že od nekdaj pri njej velik minus. Ona zame sploh ni lepa/dobra manekenka.
Alma: Ne glede na vse butaste izjave, je Alma pokazala svojo pravo osebnost. In bila je najbolj naravna od vseh treh. Izpadla je točno taka, kot je tudi dejansko, brez nekega pretvarjanja, da je humoristka, da je manekenka, da je full uspešna ipd. Vidi se ji, da stoji na realnih tleh, ne smatra se za manekenko in pevko, rajš je svojo slavo izkoristila tako, da si je nabrala denar in poznanstva, da je lahko danes ponosna lastnica modne agencije. Tudi oblečena je bila oddaji in njenem izgledu primerno. Dejstvo, da je bil Playboy, v katerem se je slikala Alma, ponatisnjen, pa je zelo očitno zmotilo ostali dve gostji (a ste vidli izraze?). In njena interpretacija otroške pesmice o hrčku, je bla prav simpatična.
Kar se pa tiče Zrneca, me je pa najbolj nasmejal, ko je kao poizvedoval o rezultatih (katera je Miss As ti tut not padu) v poljščini. HAHAHAHA
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ A ni bla ruščina?
Drugače pa... niti ena me ni navdušila. Alma sploh govoriti ne zna in ko se smeji, se nekaj zaganja in napol davi zraven. Polovico for pa je bilo videt like "I don`t get it" s strani svete trojice, ki so bile v gosteh. Sanja Grohar pa ni zrela niti za karaoke. Polom od poloma.
Drugače pa... niti ena me ni navdušila. Alma sploh govoriti ne zna in ko se smeji, se nekaj zaganja in napol davi zraven. Polovico for pa je bilo videt like "I don`t get it" s strani svete trojice, ki so bile v gosteh. Sanja Grohar pa ni zrela niti za karaoke. Polom od poloma.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a je še kera opazila d je bla SANJA namazana tko čudn... k d so ji en uč pozabl poudart na mačjo varianto...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Dremeljca?! Omfg spet nam gledala oddaje
Tole je tud mene najbolj zmotil. Kr eno pevko se bo šla in pol ne upa in noče nič zapet Mislim da vsak, ki začenja neko glasbeno pot si želi čimveč promocije, čimveč oddaj, kjer lahko kaj zapoje in se predstavi. Ah ja, sej kul no
Baje pa da ne bo mela skupine, ker sta ostali dve kandidatki (ena izmed njih je bla Tjaša Cvetkov, druga ne vem kera je) sta že odšli in bo zdej "pela" sama
SSarchy napisal/-a:Remarca:Tudi ona ima pevsko skupino (WTF?!?!?), vendar je vztrajno odklanjala, da bi nekaj odpela. Pri tem je bilo opaziti njeno zadrego in rdečico, kar nam vsem veliko pove: še ena missica, ki ne zna peti, ampak bo vseen pela. A nam lahko prizanesete, kokoši ene..
Tole je tud mene najbolj zmotil. Kr eno pevko se bo šla in pol ne upa in noče nič zapet Mislim da vsak, ki začenja neko glasbeno pot si želi čimveč promocije, čimveč oddaj, kjer lahko kaj zapoje in se predstavi. Ah ja, sej kul no
Baje pa da ne bo mela skupine, ker sta ostali dve kandidatki (ena izmed njih je bla Tjaša Cvetkov, druga ne vem kera je) sta že odšli in bo zdej "pela" sama
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov